|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
13.2.2014 12:13:43   
Mihaela 2010
Abe 12 saat dojde a ti uste na prvoto kafe moe mu se tokmis
eve napraviv uste kafinja,ama bivase bre od tortickata edno zalce samo da ostavite??? sram da vieuser posted image
baska koja si go zaboravi sega mobilniov,nemozam pa na se da vi mislamuser posted image
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1226
13.2.2014 12:25:33   
Melanija RR
Изгубени глави user posted image Defne90 дај твоето тортиче го бендисав

Временска прогноза user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1227
13.2.2014 14:32:40   
Defne90 RR
Ubavo ti tekna mihaela uste kafinja da napravis,da ne go pijam zastoenoto od sabalje.E toa e koj ne znae na vreme da stane na kafe ke pie izladeno.Ama sreka sto denes se nafati po vtor pat da pravis.I sega docnam ama ajde.Blagodaram za kafenceto i uzivajte vo preostanatiot den.user posted image Melanija ti dojadi sto ostanalo od tortata vakvo nesto ne sedi dolgo po masa,ke se najde obavezno nekoj da ja napravi metla.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1228
14.2.2014 8:07:48   
deluxe
Добро утро заспани и вљубени жениuser posted image
Ајде станувајте и спремајте се за денешниов денuser posted image user posted image
Ќе го започнеме денот со едно кафенце пооолно со љубов,а ќе го завршиме .... па секој како што сакаuser posted image Вино...љубов,и мнооогу бакнежи од вашите саканиuser posted image user posted image
user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1229
14.2.2014 8:50:15   
mommy_angels RR
Е вакво кафенце само овде може да си добијам.Мм не знае ни кој ден е ,а не па срциња да ми дели од рано по сабајле user posted image user posted image user posted image
Ама мене св Трифун навистина ми е повеќе при срце user posted image Како деца секогаш со татко ми и мајка ми на овој ден одевме на закројување на лозите и таму си имавме убаво ручече со печено пиле и ориз ,топли лепиња и винце за нив,а сокче за нас.Ете мене вакво сеќавање ми буди овој ден,би сакала и ќерка ми да си имав вакви убави моменти во своето детство.
Кај нас викаат што правиш денес ,цела година ќе ти се повторува,затоа жени удрете на шетање,шопинг и нормално секс.Фрлете крпите денес.
Од мене трпезата сервирана од рано по сабајле,да имате време до вечер ,да се спремите за вториов празник user posted image
user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1230
14.2.2014 9:48:16   
Tanjat7880
Of,of,of vredni devojki,sve ste stokmile,da neznae covek od kade da pocneuser posted image
Imajte ubav den,bidete vredni I proslavete go I edniot I drugiot praznik!
Jas denes samauser posted image so propratnite problemcinja a da I so krpceto vo raka,shtodapravam obvrska zaostanata od vcera!

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1231
14.2.2014 11:05:17   
Defne90 RR
Of Tanja i jas se naogam vo istata situacija,i mene denes ne mi bega krpceto od raka.Po doma imam nekoi obvrski,no se nadevam deka rano ke zavrsam so niv pa da izlezeme posle vecer sami so mm.user posted image user posted image Inaku ajde neka ni e sreken denot na vljubenite i sv.Trifun pa da kazam eve vo edno bidete cela godina pijani od ljubovuser posted image user posted image .Pozdrav do ste rigerajki i imajte ubavi prijaten den so vasite namili.Ajde i jas ke se priklucam na trpezata se nadevam ostanalo nesto.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1232
14.2.2014 11:35:18   
LoveableMe RR
Добро утро, среќни празници на сите и пријатна атмосфера во текот на денешниот ден и ноќ ви посакувамuser posted image user posted image

Ќе се послужам од изволтево.user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1233
15.2.2014 14:05:43   
Melanija RR
Нема никој user posted image се спремате за user posted image теми user posted image

Ќе оставам кафенце ако некој залута тука user posted image
user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1234
15.2.2014 16:57:55   
LoveableMe RR
охоо, кафе о локумче, мх мх јас ќе се послужам, богами се спремаме за жешки темиuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1235
15.2.2014 18:13:59   
Defne24
Lele zenski denes sum epten vo aut.Znaci epten se nerviram,nikako ne mozam da se najavam so stariot profil ete morav da pravam nov jas sum Defne90 a ova mi e noviot epten se nerviram taka ama ne mozam da izdrzam bez da pisuvam po rr.Taka si ve izvestuvam da si znaete.Lele epten se nerviram sega se treba od pocetok da pravam.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1236
15.2.2014 18:37:35   
Defne90 RR
f luge izgleda google hromot ne mi e vo red preeska edno dete cepkase po kom I sega nesto se rasipalo.Jas se izvinuvam epten ete povtorno ke si pisam od stariot profil.

(Одговор на членот Defne24)
Непосредна врска до пораките: 1237
15.2.2014 23:44:13   
Melanija RR
Defne90 толку неможеше без РР ???user posted image Важно ни се врати со стариот ник и пиши во некој тефтер Ник и лозинка за некој слични случаи user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 16.2.2014 11:14:07 >

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1238
16.2.2014 0:12:30   
Defne90 RR
Ne go zaboraviv nikot nitu lozinkata,rabotata bese vo toa sto deneska mi dojde edna sosetka so malata kerkicka na kafe.I jas normalno kako i sekogas na kompjuter ukluceno rr.I taka si sedime i si pieme kafe i ne ja ni vidovme kerka i otisla do kompjuter i postojano pritiskase na dugmeto za palenje i gasenje.I koga ja vidovme vednas ja trgnavme ottamu no ne si ni pomisliv deka moze da se sluci nesto zatoa sto pomaloto postojano taka si go isklucuva.Arno ama Gugl hromot nesto se zbrkal i ne sakase voopsto da mi ja prikaze opcijata za najavuvanje.Mi ja davase samo opcijata za stani clen.I taka napraviv nov profil zatoa sto mislev deka nema da mozam poveke da go uklucam stariot.No podocna mi tekna sto bil problemot,trebalo samo da kliknam restore zatoa sto kompjuterot bil prisilno isklucen i ne bila zatvorena stranicata.I taka si go srediv no toa ke mi bide pouka otsega natamu da pazam da ne mi go rasipat decata.Jas epten si bev zela zdravo za gotovo.Ama nema.Sega razmisluvam da si go odnesam vospalna pa da ne go dopiraat bez moja dozvola.Ha ha ha.Inaku otide se.A nemozam da izdrzam ni dva casa da ne dzirnam makar sto se slucuva po forum epten zavisnik stanav.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1239
16.2.2014 8:43:01   
Snowhite RR

Инаку Дефне друг пат ако не ти ја дава опцијата да се најавиш, оди на некоја тема и кликни на Одговор и одма ќе те пренасочи да се логираш

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 16.2.2014 11:14:58 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1240
16.2.2014 8:48:09   
Felly RR
Добро утро женички, ајде едно кафенце за убав ден!!!
user posted image
Горните постови се префрлени во темата Повреди во домот и надвор од него.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1241
16.2.2014 8:56:58   
Палешка РР
Felly RR тебе изгледа уште Валентајн те држи штом вакво кафе ни сервираш user posted image user posted image

Фала, фала..убаво! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1242
16.2.2014 10:33:27   
Defne90 RR
Добро утро и од мене рингерајки јас сум жива ненаспана децата уште во 7 ипол се станати а ова малото цела ноќ ми кенкаше,сега сум како прегазена.Туку дајте јас да си сркнам од кафето,Фели ме примами уште штом го видов.Ајде имајте убав и пријатен ден,јас да го нахранам малото и излегов надвор,кај нас грее сонце и многу е топло,па да го искористиме убавото време.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1243
16.2.2014 11:53:41   
Snowhite RR
Сите на шетна денеска а? Јас не знам како сум спиела ама вратов ми е цел укочен не можам да го движам, ептен ме боли и никако не можам ни да лежам ни да седам, ама обврските низ дома мора да ги извршам, па така дури спија Ј и М е надвор со тато да си заметам и да си забришам од утре пак на работа, еее не е лесно да си женаuser posted image

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 16.2.2014 12:01:00 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1244
16.2.2014 17:13:25   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Felly RR тебе изгледа уште Валентајн те држи штом вакво кафе ни сервираш user posted image user posted image

Фала, фала..убаво! user posted image

Во контекст на муабетов user posted image LOve is in the air.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1245
16.2.2014 17:59:39   
Mihaela 2010
Kaj ste zenicki, auuu jas bolna prebolna, prvo se razbole M i toa od gradinka pa me prefati i mene. utre idam na lekar i zimam nekoj den bolovanje da se opravam

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1246
16.2.2014 19:03:16   
Defne90 RR
Ajde pobzo zakrepnuvanje mihaela pa povtorno da si dojdes vo forma.Inaku nie sega se pribravme,nadvor setavme,pa na rodenden,i sega ke gi banjam i ke si poigrame malku nesto da veceraat i pravo vo krevet.Jas da vi kazam pravo nisto ne fativ deneska si go iskoristiv ubaviot i soncev den za prosetki i igri so decata.user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1247
16.2.2014 19:50:37   
Snowhite RR
Ај доста се жалам да ви кажам една смешка сега. Денеска бевме во парк, на Могила, тоа е малку подалеку од центар и бевме со кола, се прошетавме таму и се качуваме в кола да се враќаме дома за ручек време фати веќе, а колата кај што ни беше паркирана има ресторан и имаше надвор луѓе седеа на кафе и се стокмивме се, влеговме и тргнуваме и гледам луѓево од масиве нешто мафтаат, нешто покажуваат со рацете не можам да разберам, и јас се чудам што е работава, гледам светлава ми се вклучени, на ретровизор гледам на сите страни нема ништо во близина и му викам на мм, што е работава, што ни покажуваат и кога му текна на мм, торбата од Јана што носам за неа работи ја заборавил на кола гореuser posted image абе смешки ко Мистер Бин бевме

Непосредна врска до пораките: 1248
16.2.2014 21:26:02   
Melanija RR
Snowhite RR што фини луѓе па ве асоцирале user posted image дома ќе ви текнело сигурно

И ние шеткавме бајаги 4 саати, М заспа и мама по него некако се преморив.Толку не сум пешачела од кога бев трудна user posted image
Се читаме утре добра ноќuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1249
17.2.2014 9:13:52   
Defne90 RR
Добро утро рингерајки,како сте денес.Гледам јас сум прва на кафе па ред е јас да цестам денес.Инаку мене денов како ми почна,леле мајко.М цело сабалје плаце и вика му текнало не сака на градинка веќе да оди и си остана дома.Главата ми ја пукана од викање.Се надевам ќе успеам да излезам на крај со него.Ајде поздрав и имајте убав ден.user posted image
user posted image
А еве го и кафенцето пристигна.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1250
Страница:   <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?