|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
20.2.2014 13:55:37   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Добро утро и од мене, додуаша мене добар ден ми е, од 5ч сум станата, а што е ова мрсно мрсно од посабајле?
Детево значи ќе ме избудали, секое сабајле наоѓа по некоја рачка за да плачи, денеска реков без плачки ќе заминиме в градинка, кога излеговме надвор му текна му студело во рацете, сакал нараквици, а вентијагата не ја облече, топло било и сега без вентијага, а на рацете со нараквици, бог да чува, да не знае човек со која рака да се прекрсти  ццц
Убав денuser posted image

Сноу,ајде Михаил е мал,ама коконава моја има 8години.Вчера одручекта одевме в парк,и си се дотерала туника и хеланки,и на главата ставила капа.Ја гледам и се чудамuser posted image Добро а каде ти е вентијагата?и викам,и таа не бе не ми студи ,супер ми е.user posted image user posted image А капата на глава??тоа и било моден додатокuser posted image user posted image user posted image Одвај се кандисавме,капата да ја извади,да облечи јакнаuser posted image да не се чудат луѓето надвор кога ќе не видатuser posted image

user posted image user posted image user posted image Znaci jas so ovaa grupa na majki se povrzuvam user posted image

Vcera kerka mi otide vo gradinka so dolnata maica odozgora vrz trenerkata. Sto bese muabetot - sestra i imase dolna maicka so Dora, i jas i kazav deka ako kaka na noshe (posto vodi inaet) ke i kupam i maicka i gakicki so Dora. I taka ona zavcera si se pridrzuvase kon dogovorot i si dobi maicka so Dora, ama ne e poentata odozdola neli, trebalo da se gleda, ja natna nekako odozgora, a jas ziva srekna sto kakala vo noshe nejkev da i go krsam merkot, sto znae dete sto e dolna a sto gorna maicka user posted image user posted image user posted image Sreka sto gakickite ne i gi dadov, gi kupiv ama gi socuvav kako nagrada za sledniot pat, da ne me zafrkne user posted image user posted image user posted image

Децава наши очигледно си имаат свој стил,а ние сме запнале да му го менуваме,далеку сме ние од нивната модаuser posted image user posted image
А тие така се среќниuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1276
20.2.2014 14:09:24   
Melanija RR
Ах нова мода што знаеме ние user posted image
Знаете што ми се припи?Боза ,каде е подобра Палма или Ваташа?

Долго еспресо за мене
user posted image
Оставам шољи за изборно кафе
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1277
20.2.2014 14:13:46   
Defne90 RR
И ние ја имаме истата мака со модата.Пред една недела скоро требаше да одиме на роденден и го облекувам М и ја земам новата јакна да му ја облечам а тој се трга и ми вели мамо не таа старата ја сакам оваа новава е сива а панталоните ми се сини како старата јакна,таа повеќе ми стои.И јас така си стојам и си се чудам уште сега почна да кажува што му стои а што не.И немаше што да правиме морав да му ја облечам постарата јакна.user posted image

Добро ти текна Меланија и за мене молам едно долго еспресо да ме раздвижи малку по дома работа еден куп а јас уште не сум ни почнала.user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.2.2014 14:28:05 >

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1278
20.2.2014 14:30:46   
Melanija RR
Во наше време како ќе не облечеа така user posted image
Одмори остај работа Повели
user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1279
20.2.2014 14:40:33   
Yummy Mammy
A be ovde pravi li nekoj take-away-coffee? Odam da go zemam ostatokot od timot od gradinka i mi pocinja vtora smena, pa ako moze edna kafica nadvor na noga, bi bilo odlicno user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1280
20.2.2014 14:40:59   
elenak
Добар ден! Ах значи ме чекаат проблеми со модата во скоро време.user posted image Тешко мене што не можам да трпам модни промашувања, ќе имаме кавги на големо изгледа. А сега баш пред спиење и викам ,,дојди да ти ја облечам вреќата,, а таа ,, не,не, ќебе,,user posted image И си се покри, стави крај на дискусија.user posted image
Ај дајте едно кафе и за мене, а ако нема отидов да си смучкам.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1281
20.2.2014 14:55:34   
Melanija RR
Како може да нема user posted image ова е кафемат мора да имит
Изволте дами

user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.2.2014 14:56:33 >

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1282
20.2.2014 15:36:04   
Defne90 RR
Fala za kafeto melanija na raat si go ispiv i sega sum polna energija pa mozam da pocnam so domasnite obvrski.user posted image
A gledam denes na meni nema blago pa vikam ae jas denes da cestam da se zablazime da ni trgne denot so uste pooveke energija.Pa poveleteuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1283
20.2.2014 15:49:44   
Melanija RR
Ете што фалело user posted image Defne90 срце си таман ќе ми дојде после црново македонско кафе user posted image

Непосредна врска до пораките: 1284
20.2.2014 16:06:50   
Snow Queen
Здраво девојки, ете после скоро 2 месеца, најдов време да се уклучам.
Најпрво да ви кажам едно големо БЛАГОДАРАМ за честиткитеuser posted image јас и синко сме супер, ете пркнуваме, почнуваме малку од малку да испуштаме гласови за гугање,секој ден е се поинтересно.
Денеска ја испратив до уредникот мојата породилна приказна. Па се надевам дека штом ќе најдам повеќе време ќе се активирам во категоријата Бебе.
Поздрав до сите.user posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1285
20.2.2014 16:11:35   
Melanija RR
Snow Queen поздрав до тебе и бакнежче до синчето user posted image очекуваме дружбата да продолжи user posted image

(Одговор на членот Snow Queen)
Непосредна врска до пораките: 1286
20.2.2014 19:01:32   
mama_06
Го пијам кафето и психички сум спремна за едукација за утрешниот ден. Темата за чистење теписи, ве молам не можам да ја најдам.

Непосредна врска до пораките: 1287
20.2.2014 20:01:44   
Melanija RR
mama_06 имаме тема Сервис за перење теписи и Теписи-модели, материјали, одржување.....

Туку сега приметив тикерот ако е точен синчето Стефан денеска полни 2 години?

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1288
20.2.2014 20:56:24   
mama_06
Не, наполни 2 години на 25.01 и стварно не знам зошто не ми е сменето. Фала за линковите.

Непосредна врска до пораките: 1289
20.2.2014 21:18:34   
Defne90 RR
Mami_06 па моето и твоето дете се родени на ист датум,само моето е две години постаро.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1290
20.2.2014 23:25:29   
mama_06

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Mami_06 па моето и твоето дете се родени на ист датум,само моето е две години постаро.user posted image

Да, зимски деца и најголеми инаетчии дефинитивно.
Еве мала пажња за пред спиење, турете си која колку може да попије
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1291
20.2.2014 23:33:14   
deluxe
Леле Мама-06,ти си дефинитивно најсетена на форумовuser posted image user posted image ,како ми требаше ова,ехх од кога не сум пиела.Да се напијам и толку од мене,ке изгубам и слика и тонuser posted image user posted image Нема гајле секако ќе спијам,за добар сонuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1292
20.2.2014 23:43:20   
mama_06
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Леле Мама-06,ти си дефинитивно најсетена на форумовuser posted image user posted image ,како ми требаше ова,ехх од кога не сум пиела.Да се напијам и толку од мене,ке изгубам и слика и тонuser posted image user posted image Нема гајле секако ќе спијам,за добар сонuser posted image

А за тебе имам посебен подарок ( чувај си и за сабајле)
user posted image

< Поракaта ја уредил mama_06 -- 20.2.2014 23:45:19 >

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1293
20.2.2014 23:53:44   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06

user posted image

Да потпишувам од инает по инает да го бараш моево не можеш да го најдеш,ама што викаш зимски деца па и водолии...user posted image
Туку мама навистина добро ќе ни дојде сега ова жестоко пијалоче за пред спиење.Има топ да се направам,ова малово после ако си нема работа нека си плаче.Ха ха ха,ајде барем виртуелно да свирнам и јас една кога веќе не можам вака.Ае уште некој месец ќе се стрпам и за цигарите исто.Мама што не стави две па да зачадиме малку и јас.Душата ми бара ептен ама си велам ќе се стрпам уште некое време за малото де.user posted image Ајде лека ви ноќ женски и имајте убави сништа па се читаме утре пак.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1294
21.2.2014 0:10:25   
mama_06

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06

user posted image

Да потпишувам од инает по инает да го бараш моево не можеш да го најдеш,ама што викаш зимски деца па и водолии...user posted image
Туку мама навистина добро ќе ни дојде сега ова жестоко пијалоче за пред спиење.Има топ да се направам,ова малово после ако си нема работа нека си плаче.Ха ха ха,ајде барем виртуелно да свирнам и јас една кога веќе не можам вака.Ае уште некој месец ќе се стрпам и за цигарите исто.Мама што не стави две па да зачадиме малку и јас.Душата ми бара ептен ама си велам ќе се стрпам уште некое време за малото де.user posted image Ајде лека ви ноќ женски и имајте убави сништа па се читаме утре пак.user posted image

А сори, не знаев дека и ти спаѓаш во нашава банда ,,На тераса``. Тогаш утре со кафето имаш и лајт цигаре од мене. Сега добра ноќ, одам да спијам ама прво имам работа. Откако се роди Горазд, Стефан не сака да спие во креветче па сите четворица спиеме на спална. Па според тоа, со алгоритам треба да пресметам површина како и каде да легнам, да не повредам никого а истовремено да не ме боли колкот.

Непосредна врска до пораките: 1295
21.2.2014 9:01:18   
Yummy Mammy
Aj dobro vi utro. Znam deka redot e koj prv stane pravi kafe, ama jas uste nekoe vreme ke se slepam na nekj drug. user posted image Kako pocnav da otvaram rr od telefon i od tablet, aber nemam da si go popravam kompjuterot. A imam firma za kompjuteri kaj mene na ulica, ama koj da mu tekne neli...
Ajde imajte ubav den, i korisni debati.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1296
21.2.2014 9:14:36   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro devojki,ajde na edno kafe I na edna ubava misla,vaka rano nautro.
Denov osekjam ke bide KRSH,bash sum zanikade a na seto toa sin mi mi vika mamo jas sonuvan vcera pceli I osi kako me brkaat ama jas im izbegavuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1297
21.2.2014 10:22:01   
Melanija RR
Добар ден user posted image
Tanjat7880 фала на кафе и убава мисла user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1298
22.2.2014 10:39:23   
Defne90 RR
Добар ден женски,ве нема на кафе ова сабалје,да не се успавте сега саботно.Јас сум станата уште изутрина,право да ви кажам овие два дена сум болна и ич не ми е арно.Ни можам да стојам,ни да седам и само пијам чајчиња.Туку ајде еве ви денес кој што сака чај или кафе и тоа и тоа го подготвив па повелете.Јас ќе си земам чај.некако не ми е до кафе овие два дена.
user posted image
Поздрав и имајте убав денuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1299
22.2.2014 22:15:18   
mommy_angels RR
Добра вечер...морам да кажам,алал да му е на Сашо Коцев,ме расположи. Напорни неколку дена позади мене,ух ми треба одмор user posted image

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?