deluxe
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR Добро утро и од мене, додуаша мене добар ден ми е, од 5ч сум станата, а што е ова мрсно мрсно од посабајле? Детево значи ќе ме избудали, секое сабајле наоѓа по некоја рачка за да плачи, денеска реков без плачки ќе заминиме в градинка, кога излеговме надвор му текна му студело во рацете, сакал нараквици, а вентијагата не ја облече, топло било и сега без вентијага, а на рацете со нараквици, бог да чува, да не знае човек со која рака да се прекрсти ццц Убав ден Сноу,ајде Михаил е мал,ама коконава моја има 8години.Вчера одручекта одевме в парк,и си се дотерала туника и хеланки,и на главата ставила капа.Ја гледам и се чудам Добро а каде ти е вентијагата?и викам,и таа не бе не ми студи ,супер ми е. А капата на глава??тоа и било моден додаток Одвај се кандисавме,капата да ја извади,да облечи јакна да не се чудат луѓето надвор кога ќе не видат Znaci jas so ovaa grupa na majki se povrzuvam Vcera kerka mi otide vo gradinka so dolnata maica odozgora vrz trenerkata. Sto bese muabetot - sestra i imase dolna maicka so Dora, i jas i kazav deka ako kaka na noshe (posto vodi inaet) ke i kupam i maicka i gakicki so Dora. I taka ona zavcera si se pridrzuvase kon dogovorot i si dobi maicka so Dora, ama ne e poentata odozdola neli, trebalo da se gleda, ja natna nekako odozgora, a jas ziva srekna sto kakala vo noshe nejkev da i go krsam merkot, sto znae dete sto e dolna a sto gorna maicka Sreka sto gakickite ne i gi dadov, gi kupiv ama gi socuvav kako nagrada za sledniot pat, da ne me zafrkne Децава наши очигледно си имаат свој стил,а ние сме запнале да му го менуваме,далеку сме ние од нивната мода А тие така се среќни