|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
7.3.2014 9:14:18   
vezilka RR
Фала на кафето, убаво изгледа, ама после суруткава ништо не ми се става во уста. Инаку, пошто протеините ми се падната, почнав секое сабајле да пијам козја сурутка и да јадам по 30-40 грама бадеми, не печени, отстоени во вода. Таков бил лекот. Ај да видиме, хехехе. БАшка се навлеков на ова семињава, купив уште неколку кога отидов во продавницата.

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1376
7.3.2014 10:10:55   
bucko mal
Dragi moi mnogu mi nedostigate da vi ispratam pozdrav user posted image user posted image
Se nadevam za vikenov poveke ke se druzime.

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1377
10.3.2014 9:21:26   
Mihaela 2010
Kaj ste be zeni,ve nema nesto
Jas vikendov pak padnav bolna,so T i gnojna angina,me povtari i zivci vise iskinav pak sum so antibiotik
ajde imajte ubava nedela

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1378
10.3.2014 9:59:12   
mommy_angels RR
Михаела,аман бре,ти како маливе деца,аjде побрзо да помине. Еве од мене салеп ,викаат бил добар за грло
user posted image
јас утрово носев дете на контрола,фала му на Бога ,се откачивме од тоа бронхитот user posted image и сега е во градинка.Душичка на мајка,и се здосади седејќи дома со нас цело време
Ајде за кафенце и тоа топличко,оваа Баба Марта,навистина по женски ум го тера месецов
user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1379
10.3.2014 10:29:22   
Carrie RR
Фала за кафето. За мене денес без шеќер, ептен СТРОГО почнувам со слабеење хахаха user posted image Ај нек ни тргне неделава user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1380
10.3.2014 11:34:23   
Felly RR
За мене со шеќер, па на благо да ни тргне неделава. И топличко, оти времево ладно, дури и снег прскаше кај нас.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 1381
10.3.2014 16:18:02   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Kaj ste be zeni,ve nema nesto
Jas vikendov pak padnav bolna,so T i gnojna angina,me povtari i zivci vise iskinav pak sum so antibiotik
ajde imajte ubava nedela

Михаела гледам дека и ти често се разболуваш сигурно ептен ти е паднат имунитетот.Речи му на матичниот лекар да ти препише некои апчиња за имунитет,и јас бев така до пред две години нон стоп болна и ми препиша матичната апчиња за имунитет и цела година вирус не ме фати воопшто.Е сега гледам и јас дека паднат ми е и мене имунитетот ама не смеам да пијам никакви лекови дека дојам ама штом го одбијам право одам на лекар.Не за друго ќе се разболам јас и веднаш децата ќе префатат по мене.Лани беше така јас се разболев најпрва па кога почнаа да се редат сите од најстаро дао најмладо.Од амбуланта не излеговме.Инаку кај нас како почна да врне уште од сабалје снег почна да го побелува по малку,си викам сега ќе ни плати зимата што беше толку топло.А синко се радува ќе се санкал ќе си играл на снегот.А јас се надевам дека ќе престане затоа што дури сега ќе се испоразболиме сите на тоа непредвидливо време.Поздрав мили мои рингерајки и имајте убав остаток од денот.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1382
10.3.2014 16:42:49   
Mihaela 2010
Abe se razboluvam jas dva pati godisno koga e preoden periodov ama prviot pat mnogu strucnata doktorka ne mi dala soodveten lek pa posle 4dena me povrati pa so konsultacijs so drug dr si pijam augmentin. A i moram ishranata definitivno da ja pojacam vo odnos na vitamini

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1383
10.3.2014 17:51:40   
princessa
i jas dva pati, znaci kaj nas definitivno N nosi virusi od gradinka. Eve i jas prefativ od nejze, kaslam , se gusam, grlo me grebe cela sum za nikade a dve deca doma i sama ke poludam vekeuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 1384
11.3.2014 8:14:41   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro devojki,eve edno "vedro" kafe za po sabajle,na zdravje neka ni e.
Nie bash zaglavivme,od nastinka I obicna kashlica stignavme do PANCEV,najverojatno vo prashanje e nekoja bakterija,ke vidime ili denes ili utreuser posted image
Aman vekje,ne sotrea bakterii I virusi,neka doagja leto!

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1385
11.3.2014 9:09:28   
niki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image
Nie bash zaglavivme,od nastinka I obicna kashlica stignavme do PANCEV,najverojatno vo prashanje e nekoja bakterija,ke vidime ili denes ili utreuser posted image

Ne sum kafedjika ama ova tvoevo posluzuvanje ke go grabnam celo bidejki vsusnost e topena cokolada koja se odrzuva vo tecna sostojba so svekickata odozdola, a parcencata ovoski i slatki se makaat vo cokoladoto i se jadat, mmmmmmljac
Se vika fondu
Lele kolku sakam edno

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1386
11.3.2014 9:15:59   
deluxe
Тања Мммм..... почнувам да ржам преку монитор,лиги ми потекоа за благово,ама ќе си земам бананчеuser posted image user posted image user posted image
Да се придржувам до режимот на исхранаuser posted image user posted image

Ајде побргу да си оздравите,се ближи пролет треба да трчкатеuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 11.3.2014 9:17:29 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 1387
11.3.2014 9:51:03   
LoveableMe RR
Сакам кафееееееееееееееееееееееееееее и тоа одма ќе се послужамuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1388
11.3.2014 10:22:11   
Felly RR
Значи ТањаТ, секогаш знае што да послужи...мммммммм......Добар ден, девојки!!! И побрзо оздравување на сите!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1389
11.3.2014 11:26:45   
Defne90 RR

user posted image

Леле Тања како ме примамами кафето и благото околу него,ајде и за мене едно.Инаку како сте денес,михаела ти подоздраве ли малку,времево ич не чини,јас во последно време ко некоја метеоролошка станица сум станала,само за време коментирам,ама што можам,сега наместо да се затоплува,ние со снег се расправаме,нема којзнае колку ама пак надвор ладно е не се излегува.Па имајте убав ден женски,јас ќе си седам дома покрај оган и ќе си чекам некоја сосетка да дојде да разбиеме монотонија со кафе.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1390
11.3.2014 11:46:13   
Melanija RR
Добар ден user posted image се расонивте со кафенце user posted image
Леле што убаво сонце надвор ммм а предмалку читам денес и утре дожд и снег во Ск user posted image а викендов 19 степени user posted image Ајде сега НЗС ???

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1391
12.3.2014 8:01:45   
Tanjat7880
user posted image
Dali denes go pogodiF kafeto I dali ova kafe e dovolno dobro kafe?!user posted image
Ehh mili moi,jas se macam,brisot vcera go nemashe,denes ke bide so se gospogjata kojznae koja bakterija,ova cekanje me izluduva,sedime doma neli I non-stop se karame I raspravameuser posted image
Ajde imajte ubav den site!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1392
12.3.2014 8:09:13   
mommy_angels RR
Тања кафенцево супер изгледа,ама мене нешто вака повеќе би ми завршило работа user posted image user posted image user posted image
user posted image
Добро утро жени,убав ден на повидок,денес Марта во добро расположение
Јас да го испијам кафенцево во добро друштво,па решена сум една пролеттна чистка на поткровје да направам

Непосредна врска до пораките: 1393
12.3.2014 8:14:08   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Тања кафенцево супер изгледа,ама мене нешто вака повеќе би ми завршило работа user posted image user posted image user posted image
user posted image
Јас да го испијам кафенцево во добро друштво,па решена сум една пролеттна чистка на поткровје да направам

Aaaaaa ti go kradam I cello e za mene!!!user posted image kafeto de

Непосредна врска до пораките: 1394
12.3.2014 8:31:49   
mommy_angels RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

user posted image

Aaaaaa ti go kradam I cello e za mene!!!user posted image kafeto de

Е нели сме друшки,дај да си го поделиме,кафето,нормално user posted image

Непосредна врска до пораките: 1395
12.3.2014 11:03:12   
princessa
kafeto ke go zemam, vi go ostavam mazlevo, mnogu sum bolnauser posted image user posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 1396
14.3.2014 8:39:10   
mommy_angels RR
Море која од кој помрзлива,со денови никој да свари кафе user posted image
Ајде витамини да ве послужам може ќе се размрдате
user posted image

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1397
14.3.2014 8:48:12   
Felly RR
Mommy, еве јас ќе сварам. И пошто долго време ништо не сум почестила, еве барем ова нека биде квалитетно.user posted image Малце и да си каснеме нешто, на гладно кафе, не бива.
user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 14.3.2014 8:49:54 >

Непосредна врска до пораките: 1398
14.3.2014 13:15:25   
Defne90 RR
Добар ден и од мене женски како сте денес.Јас да ви кажам во последно време нешто расположението ми е на ниво навистина се чувствувам како препородена без некоја посебна причина.Инаку мами добро ти текнало да ни го послужиш и овошјево,јас дефинитивно ќе се почастам.Еве веќе 5 дена како немам ставено леб во уста и чоколада и можам да кажам дека се чувствувам многу убаво затоа.Сега си се фрлив на овошје и планирам така да остане колку што е можно подолго без чоколади и слатки.А богами ни кафе не одбивам па така да женски на здравје кафенцето и имајте убав ден.user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1399
15.3.2014 8:01:06   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro devokji,mu se raduvate li na sonceviot vikend shto sledi?!
Nie se borime so bakterijauser posted image I taka...

Непосредна врска до пораките: 1400
Страница:   <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?