|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
2.3.2014 22:28:55   
Snowhite RR
Женсκи κаде сте што ве нема? Отидовте изгледа да се пρостите со мажината а?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1351
3.3.2014 8:01:54   
Tanjat7880
user posted image
Dobro vi utro devojki,go pocnavte li postot,cekaj sega ovie sedum nedeli ke bide I duhoven post ili ima nekoja druga finta A?
Imajte ubava I uspeshna rabotna nedelauser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1352
3.3.2014 9:35:49   
deluxe
Добро утро.Тања од денес почнува најдолгиот пост на христијаните Велигденскиот.Јас започнав со пост уште минатата недела,кога го исфрлив месото од мојата исхрана,а од денес официјално секаква мрсна храна исфрламuser posted image
А што се однесува на духовниот пост,тој секогаш треба да биде заедно со физичкиот(храната),мора тие две работи да одат заедно,инаку залуден би бил постот.
Кафето без млеко го свари????user posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1353
3.3.2014 9:47:57   
Tanjat7880
user posted image
Auuu,kolku nevnimatelno od moja strana,eve se koregiram,kafe ,garantirano licno od mene bez mlekceuser posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1354
3.3.2014 10:09:15   
Tanjat7880
user posted image
Aj malku I da ve vitaminiziram,ehh kako eden telefonski poziv moze da ti go uuser posted image re denot,znaciiii nemam vekje sila da se nerviram,boram,razmisluvam I planiram,nadevam...

Непосредна врска до пораките: 1355
3.3.2014 11:18:44   
princessa
fala ti tanja, jas ke zemam od morkovot i jabolkotouser posted image , mi treba i mene edna vitamisnka bomba, se cuvstvuvam zamaenouser posted image .

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 1356
3.3.2014 11:47:43   
Defne90 RR
Добро утро и од мене женски ете и јас не сум баш во најдобра форма утрово,за мене сок од ананас молам.Имајте убав и пријатен ден.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1357
3.3.2014 11:51:07   
Martins mom
Defne sto ti e? Vremevo ludnica e...glavobolki i koskobolki kolku sakas

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1358
3.3.2014 13:17:04   
mommy_angels RR
Ајде да стартуваме уште една маратонска недала.Аман веќе крај да се немало,трчи по дома,трчи на работа,трчи на лекар user posted image
Ајде веќе нека доаѓа тоа летото ,па да трчеме по плажи user posted image
Мене после последните неколку дена ,ми треба едно вакво.Ако има уште кандидати ,повелете
user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1359
3.3.2014 14:21:42   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Defne sto ti e? Vremevo ludnica e...glavobolki i koskobolki kolku sakas

E од времето ми е Мартинс мам ко метеоропат сум станата веќе.А и главата ми пука чиниш ќе експлодира.И тоа малото колку лошо стана по цели вечери не спие и станува на пола саат.И ете на крај јас си страдам.user posted image Ми доаѓа сега да му ја легнам ама низ дома постојано има работа.А јас дефинитивно сум кандидат за пијалакот на мами енџелс.Ајде женски отидов да го успијам малото па да ринтам по дома после.user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1360
3.3.2014 14:45:48   
SkCura77
Мене ми треба од тоа горе од mommy-angels, чашката со алкохол, малку разблажено со кока-кола. Мхммммххх...
Времево ме утепа ептен! Се спремате ли за 8 март? Поздрав до сите

Непосредна врска до пораките: 1361
3.3.2014 14:58:57   
Melanija RR
Сите сме за чашката user posted image и јас сум за Џеки
Дури сега стигнав да седнам да ве ѕирнам
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1362
6.3.2014 10:37:40   
Tanjat7880
user posted image
Devojki,pa nikade ve nema,od koga tuka kafe ne zamirisalo a so nego I dobar muabet,ajde sekoja sega na edno kafence,vremevo uzas a takvo I ke ostane,taman prilika da se kafetisuvame.

Непосредна врска до пораките: 1363
6.3.2014 10:43:41   
princessa
Lele Tanja jas da znaes deka na lokumov ama ic nemozam da odoleam, a kafe bez lokum ic ne biva. Jas ke si se posluzam radouser posted image i od dveteuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 1364
6.3.2014 11:09:55   
Melanija RR
Мрачно утро со малку дожд user posted image Тања браво за локумчето мљац мљац

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1365
6.3.2014 11:21:48   
elenak
Добар ден веќе дошло, и кафето се оладило и локум не останало.user posted image Како сте женчиња? Се спремате ли за осмомартовски прослави? Јас годинава прв пат решив да одам па ќе видиме како ќе биде, некако имам интересна слика во глава од куп разгракани жени на едно место.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1366
6.3.2014 12:16:26   
Defne90 RR
Добар ден и од мене жени,денот навистина е мрачен и тмурен ама јас сум ептен весела, и јас исто како и еленак оваа година првпат одам да славам 8 Март и сум ептен возбудена.А и вчера добив една убава вест,имено мојата најдобра другарка се породи и си има машко бебенце.Нека им е живо и здраво и само среќе да го следи.Едноставно морав да ја споделам убавата вест со вас затоа што таа ми е како сестра и ја сакам и почитувам многу и се веселам заедно со неа.Ајде женски поздрав и имајте убав ден.user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1367
6.3.2014 14:49:09   
Melanija RR
Defne90 да и е живо и здраво синчето на другаркати user posted image убавите вести од најблиските се посебни user posted image

Непосредна врска до пораките: 1368
6.3.2014 15:40:57   
Defne90 RR
Фала Меланија,и те како се посебни,вчера плачев од среќа.Туку гледам нема ништо за пиење ниту пак за каснување ајде од мене по една цедевита да се подосвежиме малку и секако кој е за колачиве се посни,да можат да се послужат и оние што постат.
user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1369
6.3.2014 17:27:30   
princessa
ајде нека е живо и здраво синчето на другарка ти па и јас да си се почестам како што е редотuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1370
6.3.2014 17:43:34   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Фала Меланија,и те како се посебни,вчера плачев од среќа.Туку гледам нема ништо за пиење ниту пак за каснување ајде од мене по една цедевита да се подосвежиме малку и секако кој е за колачиве се посни,да можат да се послужат и оние што постат.
user posted image
user posted image

Дефне нека е здраво и живо бебувчето.Јас ќе си се почестам од слатките штом биле посни,и сокче ќе си земам,алкохоли не конзумирам сегаuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1371
7.3.2014 1:01:18   
Мамичка85
Defne neka e zivo i zdravo bebeto i od mene user posted image moja bebuska napolni denes 2 meseci kolku li brzo letnaa user posted image Vie kako ste mi tuka dobri da ne Ve mislam user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1372
7.3.2014 8:50:54   
elenak
Добро утро, ајде и јас еднаш прва да ставам кафе. Кој ќе ме дружи?Мала моја уште нана, изгледа времево погодено и е, а мене нешто сон не ме фаќа, последна легнувам прва станувам.user posted image Ајде наздравје кафе!
user posted image

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 7.3.2014 8:51:14 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1373
7.3.2014 8:56:25   
Палешка РР
Еве тука сум, расположена за дружба, кафе и муабет user posted image
Петочно кафе на работа ми е најслатко user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1374
7.3.2014 8:57:52   
Felly RR
Штом има кафе, одма се јавувам user posted image ДА го испијам и се спремам за на приредба во градинка.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1375
Страница:   <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?