|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
26.3.2014 10:40:43   
LoveableMe RR
AneLav, Bucko mal, лелее кафиња, мезиња што попрво да земе човек и ми се јаде и ми се пие од сабајле, од се ќе си земамuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1451
27.3.2014 7:55:36   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro,razbudete se devojki I pominete go ova utro so dobro kafe I dobra muzika!
Tmurno utro ili samo moeto raspolozenie e takvo user posted image
Ajde bidete mi dobri...

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1452
27.3.2014 9:33:59   
AneLav RR
Јас частам кафе денес децава ми станаа во 8ч, значи празник ми е user posted image
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1453
27.3.2014 10:42:23   
elenak
Добро утро! Леле времево ме убива. Сакам сонце,сакам топличкоuser posted image Колку ми се спиеше утрово, не сум ја сетила Ј кога станала а сигурно ме има изгазено станувајќи од креветче преку мене. Арно сте ставиле кафенце оти мене и тоа ме мрзи денес. Е што мразам вакви денови.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1454
27.3.2014 11:11:58   
Mihaela 2010
Ej da i denes jas utepana,odvaj stanav,a na vreme si bev legnata,ama ete od vremeto...hehe sekogas koga nesto ne ni e vo red vremencevo go krivime ama aj
Ajde ubav vi den

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1455
27.3.2014 11:23:15   
Felly RR
Јас дури стигнав, ништо не останало ни кафе, ни мезе....Ајде чекам втора тура, кој е највреден.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1456
27.3.2014 11:32:15   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,и јас сум истата денес,мрзоволна,нерасположена,со никакво расположение.Ама си викам одамна не сум частела кафе.Па така да втората тура е од мене.Ајде женски наздравје нека ви е кафенцето и имајте убав ден,само занемарете го лошото време надвор затоа што и те како тоа може да ви го расипе расположението.user posted image
user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1457
27.3.2014 13:20:56   
Melanija RR
Добар ден и од мене ...и јас да се пожалам и јас така некако незнам ни јас ...... првото будење на М во 3 ме расонува е после спие до 10 и 30 ама јас неможам user posted image времево е за се криво user posted image па и саатот во недела се мења се на куп user posted image значи од понеделник ќе биде подобро а до тогаш user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1458
27.3.2014 13:22:10   
miana
еве јас ке бидам вредна, ама ке ве послужам со она што јас го јадам веке четврти ден
Паааа повелете -

user posted image

user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1459
27.3.2014 13:24:51   
Tanjat7880
Mijana,ne li gledash site tuka utepani,treba neshto drugo na vidik da ne digne I raspolozi a ne vockiuser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.3.2014 14:08:53 >

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1460
27.3.2014 13:31:58   
Bethany

А јас ќе си земам овошје од Миана, се напив кафе од сабајле, па вежбав, па сега малку здрав живот user posted image

Е

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.3.2014 14:09:58 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1461
27.3.2014 13:34:50   
Mihaela 2010

Aaaa miana si se potrudila,steta da ne se zeme,jas i onaka vospostaviv rezim na ishrana,dorucek ovosje taka da ajde koga vekje nema sto drugouser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.3.2014 14:10:39 >

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1462
27.3.2014 13:37:26   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
taka da ajde koga vekje nema sto drugouser posted image

Што се жалиш, а што би ти?
Додуша , по овакво време како би се забутала во некоја кафана и слушала Харис Џиновиќ user posted image
Па ден со ноќ да составам user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1463
27.3.2014 13:41:02   
Tanjat7880
user posted image
Eve shto treba tuka,neli go pogodiF,i vreme I mesto mu e na posluzenotouser posted image
Gi merkam I jas morbilite,pa neli se vakcinirani decata I revakcinirani od istive?!
Aj navalete,ako treba I picence ke turam,samo kazete koja shto saka!

Непосредна врска до пораките: 1464
27.3.2014 13:43:23   
Bethany
Леле мори Тањо, оди утепај ме сега.... user posted image
Не да си го погодила тоа е, ма сакам и лепиња и ќебапи и кромид, па да залијам со пивце.... за да не ме фати винце после брзо user posted image
Ах па и армоника сакам, па и чаша да скршам хахахха, ми се лумпува! Готово , ми удри времето во глава user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 27.3.2014 13:51:56 >

Непосредна врска до пораките: 1465
27.3.2014 13:48:18   
Tanjat7880
Ete taka,da se raspolozime malku,sega ke ja sretnesh tuka I Mihaela,i nejze ke I bide ova moevo bash taman pogodeno,ke vidish!

Непосредна врска до пораките: 1466
27.3.2014 13:52:22   
Mihaela 2010
Ohooooo eve me bre,mislevte ke se spasite od mene???ahaaaaaa
ej od koga nemam vakvo nesto vkuseno, of of pa i pivce meraci...
pa i vreme e za rucek,hahahaha

Непосредна врска до пораките: 1467
27.3.2014 13:56:10   
Melanija RR

Tanjat7880 не питај за пиќенце само турај оваа гозба го заслужува тоа и знаеш што појако то подобро како беше клин со клин се вади user posted image user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1468
27.3.2014 13:56:48   
Bethany
хахаха, ех да сте ми поблиску, ќе ве земам и ќе одиме во кафана!

Па кога ќе се најадеме и напиеме и изналумпуваме, ќе ја порачаме оваа КЛИК user posted image

Непосредна врска до пораките: 1469
27.3.2014 14:06:56   
Melanija RR
Друштво во темата Епидемија на мали сипаници во Македонија од предмалку најдов инфо ,вашите постови ќе ги префрлам таму

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1470
27.3.2014 15:16:59   
Felly RR
Ееееј, види ги. Видоа ќебапи и одма од темата за слабеење, дотрчаа тука. Не може, не може, јас си побарав мезе, вие салатката од миана ќе си ја земите. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1471
28.3.2014 10:15:40   
AneLav RR
Денес од сабајле ми треба некој жесток енергетски пијалок, а не кафе да смирам „нервни живци“и да се подигнам малкуuser posted image После цела непреспана ноќ и станата во 7 часот, па заебанции со јадење и плукање навистина ми треба нешто вакво...
user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1472
28.3.2014 10:26:45   
LoveableMe RR
Ane, јас мислам ова поубаво ќе ни "легне"! Aj повелете, петок е, уморни од цела недела, мислам ова софрава што ја нудам петочки ќе не расположи и опушти: user posted image

user posted image
user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1473
28.3.2014 10:58:40   
AneLav RR
Ракија немам пробано никогаш, ама за све има прв пат...user posted image Може ако „бунам“ две- три ракијки за ништо нема да ми биде гајле..user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1474
28.3.2014 11:42:59   
Melanija RR
За ракика не сум ама за мезе да user posted image од сабајле по контроли па гладна сумuser posted image
Ќе навратам покасно на кафеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?