Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.5.2014 12:22:01
sunnyday
LoveableMe ти благодарам! Инаку датумот за недобивање ми е 14 јуни судејќи по тоа што последниве два месеци ми доаѓа на 35 ден инаку претходно си добивав на 31 ден
< Поракaта ја уредил sunnyday -- 26.5.2014 12:23:20 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.5.2014 12:24:25
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: sunnyday
LoveableMe ти благодарам! Инаку датумот за недобивање ми е 14 јуни судејќи по тоа што последниве два месеци ми доаѓа на 35 ден инаку претходно си добивав на 31 ден
Ставено на список! Навиваме за
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.5.2014 13:00:41
Melanija RR
sunnyday добре дојде на Рингераја и што поскоро
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.5.2014 13:18:20
sunnyday
Loveable i Melanija ви благодарам инаку почнавме со обидите за од минатиот месец се надевам дека наскоро ке си ги видам истото им го посакувам на сите што се во исчекување
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.5.2014 13:25:04
Melanija RR
Девојки од април/мај ве нема да пишете ајде некоја да израдува со
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 4.6.2014 10:37:21
SandraRo
Cestitki za novite trudnici i so sreka na onie koi gi cekaat Nie so mazot mi so Gospod napred pak pravime obidi za piset_e me na 9 juni za nedobivanje guski i backi do site sunnyday dobrodojde na forumot i srekno
< Поракaта ја уредил SandraRo -- 4.6.2014 10:39:40 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.6.2014 13:31:35
jasminagorjandejan
ok vaka celo vreme so mas mi kako probuvavme mislevme deka ni se plodni denovi 12 do 18 den od ,prviot pat ostanav so pomos na klomifen,vtoriot pat (bese neusesen vo 7 nedela) isto taka so klomifen i eve sega ovaj mesec probuvavme i nesto vo 22 i 23 den od me terase da odam na ginekolog i koga op PLODNI DENOVI KASNI,i taka rabotevme pak na slucajot sekoj den i eeve deneska mi e 27 den ik otidov vo apteka da zemam uloski i si vikam i aj eden test od naeftiniti i koga neocekuvano ,se raduvam ama i malku mi e strav ama yupiiiii vazno bidna bez klomifen rano e ama .
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.6.2014 13:34:18
LoveableMe RR
Ваква вест ни требаше, ајде честитки јасминагорјандејан и прати ни енергија на сите исчекувалки!! Со лесно, имај убава бременост и пишувај ни на форумите за бременост. Позз
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 14.6.2014 20:57:19 >
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.