Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.10.2014 16:56:59
blond
После спонтаниот не се пријавува на оваа тема, зошто реално не очекував . И така неочекувано, после 6месеци од спонтан, јас сум пак !!! Јас месецот кога најмалку т.е ич не се надевав, бидна
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.10.2014 21:32:56
Melanija RR
blond прекрасна вест и доказ дека никогаш не се знае денот за
lilika9 се надевам наскоро ќе не израдуваш со JelaMila добре дојде на Рингераја и слободно пишувај колку сакаш се надевам ќе се радуваш на првата инсеминација ,но никогаш не се губи надеж овој пост ќе ти биде копиран и во темата Инсеминација=ТУКА и можеш да ни пишеш и каде и кај кој доктор ја правеше се читаме низ темите на форумов
taci83/17 јуни butterfly1/24 јуни Vesna I /4 октомври bambina34/26октомври Roberta r/2 нoември SandraRo/9 ноември positive/11 ноември lilika9 13 ноември =================
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 15.10.2014 20:47:05 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.10.2014 13:33:19
pozitive
eve me cestitki do novata trudnica jela mila duso ne se sekiiraj mislam deka ke ne izdraduvas dobre ni dojde melanija pisi me za nedobivanje na 11 .11:)))))))))))) pozzz do site ajde sega da se pustime vo pogon
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.10.2014 21:58:53
Melanija RR
Девојки на списокот сте навиваме за
pozitive одамна си тука ајде да се бришеш од списокот и сите други што поскоро
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.10.2014 22:06:56
SandraRo
ИЗВОРНА ПОРАКА: pozitive
AKO NE BAREM MALCE KE VE NASMEAM AKO NISTO DRUGO POSTO GLEDAM MN STE SE ZAOZBILILE:****POZ DO SITE VE GUSKAM
Jas na primer ovaj mesec mi kasnese skoro dva dena i mm demek me gali me giba ova ona jàs vikam nee nikako.:)))) toa barem jas go pravam inaku zosto da se vozdrzuvas :))
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.10.2014 22:10:11
SandraRo
ИЗВОРНА ПОРАКА: blond
После спонтаниот не се пријавува на оваа тема, зошто реално не очекував . И така неочекувано, после 6месеци од спонтан, јас сум пак !!! Јас месецот кога најмалку т.е ич не се надевав, бидна
Blond nema da vervas ama jas koga procitav se rasplakav neznaes kolku sum srekna za tebe.Epten mi e milo.Imaj lesna i ubava bremenost i zdravo i zivo bebce.Da ve cuva gospod i dvete da ste zdravi i zivi ve guskam mnogu
< Поракaта ја уредил SandraRo -- 15.10.2014 22:11:33 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.10.2014 22:21:44
pozitive
fala melanija i jas mislam deka e krajno vreme da se trgnam od toj spisok aman vise:))))))))ke bidi ke bidio jas veruvam vo cuda i vo eden bog koj e golem i znae na site da ni dade mir blagosostojba i radost SITE BIDETE BLAGOSLOVENI SITE STO VE POZNAVAM I STO NE VE POZNAVAM !!!
SE NADEVAM EDEDN DEN KE SE PRISETUVAME NA OVIE SLATKI ISCEKUVACKI MAKI PODDRSKATA STO JA DAVAME I ZEMAME OD OVOJ FORUM E EPTEN VAZNA POZZ MELANIJA TE GUKAM JAS I SANDRA RO ZAEDNO KE PRAVIME TEST NAREDNIOV MESEC
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.10.2014 17:26:25
blond
Fala SandraRo. Znaci veruvajte deka koga najmalku ke mislite na bebe, togas ke bide. Gledajte postojano da ste okupirani so nekoi drugi obvrski, i najbitno od se, ne pravete bebe, vodete ljubov!
Inaku da vi dadam inspirativna prikazna. Zena, prijatelka bliska na majka mi, po raganjeto na prvoto dete go gubi menzisot i celi 14 godini nikako ne e dobila. Zenava ostana bremena BEZ menzis! Doktorite se cudea kako e toa mozno! No poradi ogromni problemi i edvaj vadenje ziva glava od prvata bremenost, resi ovaa da ja prekine, zosto ne se znae dali ziva ke ostane. Zborot mi e deka vo zivotot nisto ne se znae! I nikogas ne treba da se otkazete!
Jas inaku ne se osekam bremena, cuvstvuvam deka ke se vratam vo ovaa tema pak, ama daj Boze samo loso pretcuvstvo da imam :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.10.2014 17:31:20
Melanija RR
blond бегај од тука само да те видам да си пишала ако пишеш само за подршка.Читкај таму во првотромесечје. Еве ти инспирација јас цела бременост ниту ми се лошеше ниту повраќав ниту ми се вртеше
taci83/17 јуни butterfly1/24 јуни Vesna I /4 октомври bambina34/26октомври Roberta r/2 нoември SandraRo/9 ноември JelaMila12 ноември lilika9 13 ноември =================
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 29.10.2014 21:41:22 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.10.2014 17:41:45
kapina
Blond ajde malku pozitivno nemoj taka veke nakrajta od prvoto tromesecie od bremenosta nekoj zeni gi gubat macninite I tie simptomi na bremenost ako ednas se slucilo spontan abortus ili nemanje srceva reakcija na plodot neznaci oti pak ke se sluce mojot maticen gin mi rece mnogu poretki se ovie slucaevi so povorvacki spontani abortusI jas voopsto ne ni razmisluvamna toa oti moze pak da mi se povtore ia
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.10.2014 11:25:37
lilika9
Блонд, нормално е да имаш секакви мисли, сигурна сум дека секоја трудница колку и да се радува потајно се плаши. и јас ќе сум сигурно таква, само па повеќе внимание посветувај му на добрите мисли, преокупирај се со читкање на бебиња, бременост, гледање убави филмови, размислување какво креветче и количка за бебето, па набрзо ќе почни и бебенцето да клоца и ќе бидиш помирна! Ајде со господ напред до убави среќни и здрави дечиња!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.10.2014 11:20:31
viol
Здраво девојки, само да ве поздравам. Јас очекувам да не добијам на 31.10, уште два дена не можам да дочекам. Ви поскаувам на сите што побрзо да си ги видете . Поздравче
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.10.2014 15:38:44
Melanija RR
viol навиваме за
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.10.2014 19:55:34
Roberta r
ringerajki eve veke 3 dena pravam testovi na site ima svetli pozitivni linii utre ke zakazam na doctor pa ke vi pisam za sigurno! I se izvinuvam sto me nema mnogu ovde samo sakav malku da se relaksiram bez stesovi :D