Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
devojki presrekna sum ispitav beta so brojki i betata mi e 1130 sum vi posakuvam na site da si gi vidite crticki sega na eho treba da mi zakazat da vidime sega zasega e ok pozz
devojki presrekna sum ispitav beta so brojki i betata mi e 1130 sum vi posakuvam na site da si gi vidite crticki sega na eho treba da mi zakazat da vidime sega zasega e ok pozz
Честиткиииииииииииииииииииииииии, имај убава и лесна бременост!
gina, jas od 3 mesec pa do kraj na bremenosta se bockav so clexane, pa potoa gi zameniv za fraxiparine. Normalno e ovie inekcii da ostavaat modrici, jas cela bev so modrici i se mackav celo vreme so hepatrombin i mnogu mi pomogna. Se bockav sama bez nikakov problem, najprvo vo stomak do kaj 6- ti mesec, a potoa vo butovite ke si fatev od salceto malce :) Fondot gi refundira parite - 70% vraka od parite i za podnesuvanje ti treba fiskalna, smetkopotvrda, potvrda od transfuziolog ( deka stvarno treba da primas fraxiparine)kopija od licna karta, kopija od transakciska smetka, od stranata na fondot ke izvadis dokument za refundacija na sredstva i toj ke go popolnis i ova se ke go kopiras, bidejki originalite odat za niv a tebe na kopiite ke ti stavat pecat i brojce so datum koga ti se podneseni i parite ke gi imas na smetka za eden mesec. pozz i so sreka na site
t blagodaram bube 10 ama mene mi rece Lazareski da gi primam znaci sega da odam na tranfuziologija pa tie ako sakaat da mi potpisat a ko ne nisto
fala vi na site daj boze site da si ja docekate ovaa radost a ke bide kaj site sigurna sum kaj e gospod nikoj ne e kaj nekoj porano kaj nekoj pokasno samo da bide
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
скриена честитки...ти реков дека ќе биди...немаш поим колку ми влеа надеж дека ќе биди...ми иди уште утре да појдам и да ми вратат замрзнати ембриони ... девојки имам некоја генетска мутација на незнам ти шо...иначе сме компатибилни...и сега незнам дали пак да закажувам преку мој термин кај Димитровски на трансфузиологија или директно да одам и да го барам.оваа генетска мутација што ја имам ќе захтева најверојатно примање на клексан инекции за циркулација и за вгнездување на ембринот полесно.и изгледа е од битно значење за ивф овој фактор leiden,мислам дека така се викаше.иначе денеска сум пресреќна...по скоро 7 годишна борба и две неуспешни ин витра еве трето успешно ин витро кај Др.Лазаревски по моја препорака и не зажалив за тоа мојот брат и снаа денеска дознаа дека ќе бидат родители.имаат бета околу 700 па девојки се чувствувам како и јас да сум бремена.позз до сите,ќе бидеме сите мајки верувајте,Бог е семоќен!!!!
весник cestitki za tvojot brat i snaa i ti pobrzo da se izraduvas
denes se javuvav po labaratorii za vo petok da napravam test preku krv ama nigde kaj nas ne pravat i sega neznam sto da pravam dali da odam vo drug grad ili da pravam doma so test od apteka preku mokraca
фала ви девојки...кај сите нас да се враќа за убаво што си чекаме....сега сум збунета со мојава мутација генетска и само читам овде по нетов...можеби и поарно што нешто открив...можеби подобро е да се знае причината за биохемиската бременост што ја имав.
Весник. честитки за нив се најубаво, да ти се враќа што поскоро кај тебе.
За твоите искуства што испита, кај кој доктор и што се наодите и терапијата, пиши ни во Генетско испитување, ќе им бидеш од помош и на другите рингерајки. Позз
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 3.11.2014 15:38:06 >
Najprvo cestitki za skriena i za site IDNI trudnici, vi posakuvam od se srce uspeh. Gina ke moras da zboris so doktorot i da vidis dali ke ti gi prodolzi inekciite. Ako treba da gi primas celo vreme ke otides kaj maticniot ginekolog i ke si pobaras da ti dade upat za na transfuziologija za ispituvanje na d-dimeri. Jas koga gi ispituvav mi bea mnogu visoki i zatoa primav do kraj na bremenosta fraxiparine ( clexane isti se) Ako eventualno kaj tebe ne se pokazat d-dimerite deka se visoki ke mu gi prilozis dokumentite na doktorot od in vitroto sto si go pravela i ke mu kazes deka mora da gi primas kako terapija. I mnogu zavisi i od transfuziologot ako saka da ti zavrsi rabota za da mozes da si gi vratis parite. Pozz i ako treba nesto tuka sum, ve pratam non stop Pozz do site i samo pozitivni
Bube kaj mene na primer ne bea visoki d dimerite se bese vo red no zaradi zastita od povtoren blighted ovum I zaradi toa sto majka mi ima tromboza moram da primam fraksiparin. Ispanicena sum zaradi zapekot da ne si napraviv nekoja steta denes mi e mnogu strav. Od toa sto se napnuvav mi e strav
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 4.11.2014 10:41:01 >