|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
29.11.2014 16:06:26   
gina
Orchid7 user posted image user posted image user posted image super utre ce si gi zemes v mese stiskame palcii
a i jas takva sum so besikata pa i nemoras da pies mnogu voda jas duri patuvav se napiv edno sise malo so voda i koga pojdov taman mi se odese ama se izdrzuvase

sanjaaa preubavi vesti aj i ti za nekoj den ce gi zemes kaj tebe vmese Sreknoo

(Одговор на членот vazna)
Непосредна врска до пораките: 1151
29.11.2014 18:33:49   
tea 88
Orchid7 prekrasni vrsti, ti pisav deka se ke bide vo red dvete ke si se oplodat i taka ispadnauser posted image . Imaj uspesen transfer utre i po dve nedeli da se raduvame user posted image user posted image
Sanjaaaa i tebe uspesen transfer ponedelnik i da slavime za dveteuser posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1152
29.11.2014 19:39:04   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: lolla

Ловабле, фолна од 5мг има на Алкалоид, знам бидејки еднаш по грешка купив таква (алкавит мислам се викаше) и таа се пие само ако одредени индикации за неа, барем така ми кажа аптекарката.

Фала ти. Санјаа среќно ајде девојчиња нека продлжи бејби дастuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот lolla RR)
Непосредна врска до пораките: 1153
29.11.2014 20:38:13   
sanjaaaa!
Женички Ви Благодарам, се најубаво на сите, сите да си дојдеме до своите најголемите мечти!!
orchid7 браво!!!!user posted image user posted image user posted image Ете виде дека ни најмалку не е битен бројот на јајце клетки, и една да е, само да биде квалитетна за да може да се оплоди! Ајде среќно утре да си ги земеш ембриончињата во меше, јас од понеделник ќе ти се приклучам во исчекување на радоста!!!
Среќно на Соле и butterfly00 со терапијата, и на сите други нека им сеисполнуваат желбите!!
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1154
29.11.2014 22:00:21   
весник

ИЗВОРНА ПОРАКА: lolla

Ловабле, фолна од 5мг има на Алкалоид, знам бидејки еднаш по грешка купив таква (алкавит мислам се викаше) и таа се пие само ако одредени индикации за неа, барем така ми кажа аптекарката.

Миличка, личиш на трудно, ајде уште малку до тест.

а бе освен таа имам купувано и од зегин фолна од реплек фарм од 5 мг. е еве баш сега ја гледам пред мене.бело пакетце со црвено портокалови делови.

Непосредна врска до пораките: 1155
30.11.2014 0:13:26   
butterfly 00
Devojki folna od 5 ima sekade na alkaloid inaku vesnik pisi mi sto potocno the interesira Odis vo Many davas krv I cekas rezultati za toa sto the pratila Gerasimova, se ceka dve nedeli za rezultatite

3 inseminacii, 2 IVF = / , 2 FET = /

Непосредна врска до пораките: 1156
30.11.2014 0:21:59   
butterfly 00
Na transfuziologija me primi nekoj albanec doktor bez problem mi gi prepisa inekciite za tri nedeli I povtorno mi zakazaa, mozebi ne mi napravi problem zosto nosev eden kup ispituvanja I od Manu I preporaka od ginekolot I Gerasimova e Sega treba da prasam kako odi so refundacija dali na kraj so site smetki ili imaat drugs procedura

3 inseminacii, 2 IVF = / , 2 FET = /

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 1157
30.11.2014 12:54:51   
orchid7
Devojki eve da ve pozdravam od doma. Dobro pominav, mi gi vratija dvata embriona, dr rece deka i da imalo poveke pak ovie dva ke gi vratel zatoa sto bile kvalitetni. Imav kriza so mocanjeto posle transferot, strasno! Sega citam na internet sto treba da se jade a sto da se izbegnuva, pa ako imate info pisete mi! Fala vi mnogu za poddrskata, Sanja vo mislite ke bidam so tebe vo ponedelnik, pa posle dve nedeli ke si cekame zaedno :)

Непосредна врска до пораките: 1158
30.11.2014 12:58:08   
gina
orchid7 superuser posted image user posted image user posted image za tvoite embrioncija sega gali si go meseto i za dve nedeli cekame pozitiven test user posted image user posted image SREKNO

(Одговор на членот orchid7)
Непосредна врска до пораките: 1159
30.11.2014 13:14:10   
Hopeful RR
orchid7, ајде нека си се вгнездат и двете и нека си седат таму во текот на следните 9 месеци user posted image Во однос на храната, имаме пишувано многу и во оваа тема, и во темата за совети при ивф, но накратко, најважно е протеинска исхрана и многу вода. Со среќа user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1160
30.11.2014 14:03:50   
mili4kask
Со среќа Orhid ајде за две недели user posted image user posted image Ќе биде се во ред, гали си го мешето и уживај!user posted image

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1161
30.11.2014 14:06:06   
SOLE
Orchid7 superrr user posted image user posted image sega uzivaj i galkaj si go meseto pa za 2 nedeli user posted image
Sanjaaaa ti posakuvam uspesen transver i relax user posted image se da bide vo najdobar red pa i ti za dve nedeli user posted image
Jas edvai cekam utre da vidam kaj mene kako se folikulite pa zdravje Boze se da bide vo red pa naskoro i jas da se priklucam vo lezackata partija
Pozdravce do site i imajte prijatno nedelno popladne user posted image

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1162
30.11.2014 16:49:12   
sanjaaaa!
Orchid7 user posted image user posted image за ембриончињата, си дојдоа кај мама во меше. Сега уживај си и за две недели ќе се радуваме на user posted image user posted image !Среќно!!!

Јас моите ембриончиња ќе си ги земам утре и заедно ќе бидеме во исчекување на радоста за 14-16 дена!!!!

(Одговор на членот весник)
Непосредна врска до пораките: 1163
30.11.2014 16:50:54   
lolla RR
Сања и орхид, ви ја пуштам цеееелата среќа на светот да си ги задржите ембриончињата во вашите мешиња user posted image

user posted image user posted image

(Одговор на членот sanjaaaa!)
Непосредна врска до пораките: 1164
30.11.2014 17:42:26   
LoveableMe RR
sanjaaaa! и orchid7 user posted image SOLE, те чекаме утреuser posted image За сите трансферашкиuser posted image , имаме тема Важни совети кога сте во ИВФ

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

25.10 - mili4kask - почеток со терапија (Ивановски, Систина)
01.11 - sanjaaaa - почеток со терапија (Ивановски, Систина)
04.11 - orchid7 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
13.11 - SOLE - -почеток со терапија (Петановски, Ремедика)
26.11 - butterfly00- почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
/12 - Kaya трансфер со смрзнати ембриони (Димитров, Ремедика)
/.12 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина)
/12 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Димитров, Ремедика)
15.01 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК)

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

20.11- mili4kask = пункцијa 23.11= ЕТ
28.11 -orchid7 = пункција 30.11 =ЕТ
28.11- sanjaaa = пункција 01.12= ЕТ

=========================

07.12 - mili4kask = ТЕСТ
14.12 -orchid7 = ТЕСТ
15.12 -sanjaaa = ТЕСТ

2014 година

nataly86 user posted image Lina*user posted image Каrmauser posted image biljana87user posted image Anonimenuser posted image babylove**user posted image avgustina2 user posted image Kolacence user posted image lolla user posted image mesecina83 user posted image lily98 user posted image stefanieuser posted image Hopeful user posted image sonce79 user posted image tea88user posted image Nestrpliva28 user posted image Мilicka 30user posted image profe user posted image skrienauser posted image gina user posted image NovaN user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 30.11.2014 17:46:19 >

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1165
1.12.2014 10:05:24   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: butterfly 00

.... Odis vo Many davas krv I cekas rezultati za toa sto the pratila Gerasimova, se ceka dve nedeli za rezultatite

butterfly00, ај те молам пиши ни во оваа ТЕМА што точно испитуваше во МАНУ, како се викаат анализите, дали таму директно ти земаа крв и зошто во МАНУ, ги нема ли тие на клиника? Ќе им бидеш од помош на многу рингерајки, позз

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1166
1.12.2014 12:01:23   
vazna
Orhid za dve nedeli cekame najubavi vesti daj boze dvete da ti se fatat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1167
1.12.2014 18:38:59   
sanjaaaa!
Eve me I mene po ET. Mi vratija 2 embrioni . Terapijata mi e ista od punkcija, femibion,aspirin, dekortin,krinon gel i progesteron inekcii od denes po 1\2 na 4 dena. Se nadevam deka se e OK I so orchid7 ke se raduvame za 2 nedeli. Pozd do site

< Поракaта ја уредил sanjaaaa! -- 1.12.2014 18:40:18 >

Непосредна врска до пораките: 1168
1.12.2014 18:46:49   
mili4kask
user posted image user posted image Sanjaaaa ajde sega daj boze bliznacija i ke bide veselo po doma user posted image Gali si go me[eto i za dve nedeli user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1169
1.12.2014 18:59:48   
sanjaaaa!
Ti blagodaram mili4kask , daj boze na site nas da ni se isplatat maltretiranjata. Ajde decinja za site nasuser posted image
user posted image user posted image

(Одговор на членот mili4kask)
Непосредна врска до пораките: 1170
1.12.2014 19:02:03   
mili4kask
user posted image user posted image user posted image Daj boze na site da im bide polna kuka decinja user posted image

Непосредна врска до пораките: 1171
1.12.2014 19:10:43   
lolla RR
Сања, еве и јас да ти посакам 2 недели кои ке минат брзо брзо најбрзо, па одма после да се префрлиш во темите за бременост. Миличка, ако ме држи памет ти треба наскоро тест, накај крајот на неделата нели, ајде дај боже се да си оди по ред, висока бета, срцева акција. Среќно на сите!

Непосредна врска до пораките: 1172
1.12.2014 19:23:51   
mili4kask
Lolla 16 ден се погаѓа во понеделник на Св Климент, тогасш не работеле во Систина за Бета, ми вика сестрата вторник или среда, јас мислам дека ќе пукнам до тогаш. Се мислам да направам домашен тест во понеделник на 16 ден но незз дали ќе покаже тогаш? И јас се надевам на позитивен резултат па ќе видиме како ќе биде user posted image

Непосредна врска до пораките: 1173
1.12.2014 19:34:08   
gina
sanjaaa user posted image user posted image user posted image i na tebe uspesen transfer gali si go meseto i za dve nedeli te cekame so pozitiven test user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1174
2.12.2014 0:08:07   
vazna
Sanja i na tebe ti posakuvam sreka pa za dve nedeli da ne izraduvas souser posted image i 2 user posted image user posted image , ajde neka ni se mnozat trudniciuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1175
Страница:   <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?