Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
zeni eve me i mene so zadocnuvanje ama vcera koga se vrativ od Sk bev mnogu umorna pa zatoa ne pisav, inaku ubavo pominav doktorot rece dobro e, rece ke ima folikuli ama ne mi kaza kolku I kolkavi se, sega vo cetvrtok pak ke odam pa ke vidime togas..
Sanjaaaa ti posakuvam da uzivas maksimalno i za dve nedeli da se pofalis so positivni vesti
Здраво женски, сакав да ве прашам неколку работи... Прво дали на некоја од вас и се јавуваше гадење? Јас еве веќе неколку дена по ред сабајле си правам риголето ама немашто кутрото само киселни по сабајле. Страв ми заради апчињата кои ги пијам. Гледам после тоа да пијам. Мене ми е некако рано за симптоми? Исто така сакав да ве прашам дали ви се случило од кринонот утинскиот исцедок да е како грутки вонекоја светло светло портокалова кајсија боја накај жолто, незз како да објаснам за бојава на друг начин . И уште нешто... Дали ве болеа јајниците од време на време како за добивање и градите ви беа потечени со вени? Јас искрено знам дека веќе имам правено ИВФ и се понашам како никогаш да не сум правела, ама верувајте првиот пат немав никакви проблеми додека лежев па затоа ве прашувам. до сите!!!
Еве јас да кажам иако сум во многу рана фаза, веројатно поискусните повеќе ќе ни помогнат. Мене ми е 4 ден, вчера осеќав слаби грчеви кај јајниците. Градите ми се за нијанса зголемени, вените ми се гледаат а и брадавиците ми се осетливи. Ништо не ме чуди поради тоа што од хормоните се може да се очекува. Од кринон гелот немам никакви грутки, траги или слично, претпоставувам дека добро ми се упива, немам друго образложение. Ајде вие кои го поминавте сето ова помагајте што уште може да очекуваме ?
Девојки, се е ова нормално, без гајле И градите, и подуеноста, и болките во јајници, во матка, а и гадењето.
Целата комбинација на лекови што ни е препишана е такво хакнување на телото, што не може да не се рефлектира вака или онака. И исцедокот од кринонот е нормален - тој делува хемиски, а физички може да остане вишок кој не се впил, и тоа нека не ве загрижува, секако си делува и си ја врши работата. Јас имав остатоци од кринонот можеби недела дена откако го прекинав...
Само позитивно, весело и насмеано! Тоа, заедно со водата и правилната исхрана ќе им овозможи пријатна средина на ембриончињата да растат и да се развиваат, и да им се уарни кај мама во меше
Jas primam po 4 puregoni, suprefakt si ostana po 0.3, a kleksan ne primam nisto ne mi rece za kleksan, od vitamin pijam vitamin C od 1000, kapkite vit D,i folna kiselina od 5, a od minerali magnezium i cink. Inaku denes mi e osmi den kako primam puregon utre ke idam na folikulometrija i najverojatno utre ke mi kaze uste kolku dena ke se bockam i koga punkcija, samo so gosod napred se da bide kako sto treba, a da ve prasam imam nekoj ligav iscedok ovie dva dena znaci nee belo pranje tuku prozirno, dali e toa nesto od folikulite sto se sozdavaat ili poima nemam, imavte li vie takvo nesto?
Здраво рингерајки јас не сум активна ама ве следам со години.Ако можпоздраве да ми помогнете во дилемата.15 ден од пункцијата ми е и имам болки во стомакот како за добивање немам јако крварење засега можам само да избришам кафеави делови од кринонот што го ставам.Што мислите вие од искуство да чекам да ми дојде убаво или уште да се залажувам.Ептен тешки денови ми се овие .поздрав драги рингерајки
Jas primam po 4 puregoni, suprefakt si ostana po 0.3, a kleksan ne primam nisto ne mi rece za kleksan, od vitamin pijam vitamin C od 1000, kapkite vit D,i folna kiselina od 5, a od minerali magnezium i cink. Inaku denes mi e osmi den kako primam puregon utre ke idam na folikulometrija i najverojatno utre ke mi kaze uste kolku dena ke se bockam i koga punkcija, samo so gosod napred se da bide kako sto treba, a da ve prasam imam nekoj ligav iscedok ovie dva dena znaci nee belo pranje tuku prozirno, dali e toa nesto od folikulite sto se sozdavaat ili poima nemam, imavte li vie takvo nesto?
СОЛЕ јас имав таков исцедок овој пат. Докторот ми рече дека е од фоликулите, како лигав прозирен така бесе, и да ти кажам морав со улошка да одам. Не се секирај од фоликулите е пиши кога ќе ти закажат пункција. Ајде со лесно и наскоро
Здраво рингерајки јас не сум активна ама ве следам со години.Ако можпоздраве да ми помогнете во дилемата.15 ден од пункцијата ми е и имам болки во стомакот како за добивање немам јако крварење засега можам само да избришам кафеави делови од кринонот што го ставам.Што мислите вие од искуство да чекам да ми дојде убаво или уште да се залажувам.Ептен тешки денови ми се овие .поздрав драги рингерајки
Кој ден од трансфер ти е Сабрина? Кога треба даправиш тест? Ајде издрши тука сме за да се бодриме, сите сме со исти маки!
Сoле, фaлa нa инфoрмaциите, a тoa лигaвoтo ти е oд згoлемениoт брпј нa фoликули. Сaбинa кaј кoј дoктoр си? Дури немa крвaрење дoбрo е, не се секирaј. Мили4кaск и oстaнaтите издржете уште мaлку
Јас сум кај др.Кузеска Сиситина.13 ден од трансферот и направив тест ама негативен е.Се усте имам болки без крварење.Ете да бидат маките поголеми нити доага нити не доага.Да знаев на сто сум барем.Не знам сто да мислам.С срека и на другите да не израдуваат и нас
zdr rr vi posakuvam na site sto ste vo ocekuvnje da gi videte vasite crti a oni so se zapocnati so terapija im posakuvam sto poeke jajce kletki a mene me ubiva cekanjeto od fond seuste nemam dobieno odgovor
zdr rr vi posakuvam na site sto ste vo ocekuvnje da gi videte vasite crti a oni so se zapocnati so terapija im posakuvam sto poeke jajce kletki a mene me ubiva cekanjeto od fond seuste nemam dobieno odgovor
кате.. наскоро те чекаме за дружба на форумов
Еве јас од сабајле имам и малку свежо крварење ваков мензис не сум имала до сега ама стомакот ме убива веке три дена. Сега матичниот гинеколог ми казж пак да продолжам со кринонот и да си направам бета титарско.Утре ке го правам. Како сте вие исчекувачки
Еве јас од сабајле имам и малку свежо крварење ваков мензис не сум имала до сега ама стомакот ме убива веке три дена. Сега матичниот гинеколог ми казж пак да продолжам со кринонот и да си направам бета титарско.Утре ке го правам. Како сте вие исчекувачки
Се дури не е обилно крварење, не е страшно. Чекаме да ни јавиш за бета тестот. Кажи ми како дојдовте до ИВФ, кој е проблемот кај вас? Еве тука сите споделуваме што не мачи, ако сакаш пиши ќе поразговараме за тоа
Не сум пишала оддамна иако редовно ве следам и се сте подобри и подобри. Поздрав до сите, ви посакувам многу среќа и сите да си дочекаме здрави и живи дечиња Поздрав и до сите нови трудници, ме радува што е проширен списокот толку, а дај боже да не има уште повеќе. Јас да си се пријавам дека почнувам со терапијата за второ ифв и од некни ги примам супрефактот од 0,3, па си имам потреба од поддршкава на форумов
Не сум пишала оддамна иако редовно ве следам .....Јас да си се пријавам дека почнувам со терапијата за второ ифв и од некни ги примам супрефактот од 0,3, па си имам потреба од поддршкава на форумов
Еј Ана78, баш те мислев каде си, супер што почнуваш втор обид, кажи ни кај кого си сега, кај кој доктор? Дали направи испитувања во меѓувреме или директно отиде на втор обид? Позз