|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
4.2.2015 20:43:01   
valentina11
jas prviot go pravev vo plodnost kaj tase i mi izvadija 20 se oplodija deset i dve mi stavija ali dobiv hiperstimulacija i nisto drugiot pat vo sveti lazar isto pak sega tret pat pak vo my bolnica kajdamcevski ali ovoj pat samo so klomifen i mi bea izvadeni 5 od koi samo edna bese dobra i se oplodi tranver na 5 den i za endom ne primam nisto ama nissto a toa me zagrizuva pozdravce do site

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 2001
4.2.2015 21:14:10   
nadesh
Pozdrav Valentina i daj boze sega da bidi uspesno.Jas do vcera bev super nemav nisto samk od vreme na vreme blaga bolka osekav vo jajnicite inace bev super,e denes uste od sabajle stomakot mi e poduen me boli cel stomak,ne mnogu ama me boli posebno ako sum ispravena da ne lezam,koga yum legnata podobro e.Cel den pijam voda imam ispieno nad 3 litri,neznam so da pravam drugo.Dali e hiperstimulacija?Drugo nesto kako povisena temp. ili bolki vo gradite nemam.

(Одговор на членот valentina11)
Непосредна врска до пораките: 2002
4.2.2015 22:20:39   
valentina11
nadesh se nadevam toa se blagi simtomi i cekame da ne izraduvas i ti user posted image

(Одговор на членот nadesh)
Непосредна врска до пораките: 2003
4.2.2015 22:45:10   
gina
valentina11 dobro dojde i ovaj pat ti posakuvam uspesno ivf user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2004
4.2.2015 22:58:04   
kapina
za hiperstimulacijata pij do 2 litra voda dnevno i odmaraj kaj nekoj za da ne dojde do hiperstimulacija davat dostinex i na mene mi dadoa no jas ne piev oti pijam veke bromergon za prolaktinot

Непосредна врска до пораките: 2005
4.2.2015 23:01:52   
kapina
treba podetalno utre da prevedam edno istrazuvanje kade sto e otkrieno zosto doaga do povtorni neuspesni invitra na sciency daily kako nekoja microrna molekula receptor na insulinot se namaluva koga ne doaga do implantacija

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 2006
4.2.2015 23:23:22   
tea 88
Nadesh spored opisot imas hiperstimulacija. I jas imav i mene me bolese stomakot kako da mi se rastegnuva i mn poduen i golem mi bese. Ne mozes nesto posebno da pravis osven voda da pies i da mokris poveke i da lezis celo vreme. I mene koga lezev mi bese dobro ama koga ke stanev kako podvitkana odev. Mislam deka voopsto ne mi pomina tuku so bremenosta si se spoi nekako stomaceto. A miruvav samo dve nedeli koga i najmnogu mi bese tesko. Potoa pak miruvav zaradi hematom no toa vo dr tema.

Непосредна врска до пораките: 2007
5.2.2015 0:03:56   
valentina11
eve denes mi 4 den i pocnuvaat simptomi me bolat jajnicite i se osekam poduena a napraven mi e transver so klomifen

Непосредна врска до пораките: 2008
5.2.2015 8:29:59   
LoveableMe RR
Valentina 11, уживaј oвие две недели и не се зaмaрaј сo ништo, пoзз

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2009
5.2.2015 8:40:12   
valentina11
mislam dene da se dvizam kako normalno da se opustam i da ne mislam pozdravce

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2010
5.2.2015 10:28:37   
valentina11
pozdravce do site vasuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2011
5.2.2015 11:44:52   
весник
рингерајки-исчекувалки како сте??? лежите,одмарате или шеткате??? а бе кај мене чудна работа...цело време како да немам многу храброст да се исправам убаво...одам малку како бабичка низ дома...стомакот го осеќам како потечен а за градите да не ви зборувам...не смеам да ги допрам...ама од понеделник стартувам на работа...можеби и поарно...помалку ќе мислам...поздрав до сите!!!

Непосредна врска до пораките: 2012
5.2.2015 12:21:04   
LoveableMe RR
Весник, јaс сум сеуште земјa дембелијa, мнoгу ми се спие и пoвеќе си нaнкaмuser posted image . Дoсaднo е тoa лежењетo и убaвo штo пoчнувaш нa рaбoтa следнaтa неделa, мaлку дa смениш мислу. Читкaј книги, гледaј ТВ, прaви нештo креaтивнo штo те oпуштa, тoa секaкo пoмaгa, пoзз

Верувај во чуда!

(Одговор на членот весник)
Непосредна врска до пораките: 2013
5.2.2015 12:36:09   
valentina11
4 den se osekam top se nadevam ke mi bide taka ponataka eve veke se dvizam normalno da ne mislam a nemam nikakvi siptomi kako nekoi gradite samo privremeni bolki vo jajnicite pa sega gospod na site vi posakuvam uspeh.....

Непосредна врска до пораките: 2014
5.2.2015 13:04:51   
nadesh
Jas i ne sum bas user posted image stomakot poduen ,ispravena ne mozam da odam podvitkana odam,se javiv vo plodnost normalno bilo, da odmaram poveke .Eve dva dena sum vakva inace pred toa bev super duri i na rabota mozev da odam ama sega ne.Ajde daj boze da izlezi se kako so treba kaj siteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2015
5.2.2015 13:08:03   
valentina11
nadesh pi mnogu tecnosti i poleka poleka dvizise jas mislam deka se e do psihata daj malku relaks i ne misli oslobodi se sreknouser posted image

(Одговор на членот nadesh)
Непосредна врска до пораките: 2016
5.2.2015 13:11:25   
valentina11
eve jas sum 4 dena transver se dvizam normalno samo koga gi stavam utrogestanot dva sati odmaram i nesto citaj ne misli i ke vidis nema da imas tolku bolki se e do psihata pozdravceuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2017
5.2.2015 15:46:58   
valentina11
ringerajki kako ste ima nesto novo kaze te da se otputime malku

Непосредна врска до пораките: 2018
5.2.2015 16:28:05   
LoveableMe RR
Kaте, кaкo си, кaкo пункцијaтa, кoгa трaнсфер? Те чекaме дa ни јaвиш.

Другите мешкoвци сo леснo, јaјниците нoрмaлнo бoлaт oд прoгестерoнoт штo гo примaме пoззз

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2019
5.2.2015 17:03:50   
kapina
Jas deneska zakazav na transfuziologija kaj koco dimitrovski imat deneska pusteno termini za zakazuvanje

Непосредна врска до пораките: 2020
5.2.2015 17:08:17   
valentina11
a zasto na transfuziologija

Непосредна врска до пораките: 2021
5.2.2015 17:59:13   
kapina
Zaradi gubenje na bremenostite prviot pat vo 6 nedela vtoriot vo cetvrta nedela bremenosti po pat na ivf

Непосредна врска до пораките: 2022
5.2.2015 18:26:21   
kate..

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

Kaте, кaкo си, кaкo пункцијaтa, кoгa трaнсфер? Те чекaме дa ни јaвиш.

Другите мешкoвци сo леснo, јaјниците нoрмaлнo бoлaт oд прoгестерoнoт штo гo примaме пoззз

BLAGODARAM LOVEABLEME STO MISLIS NA MENE VCERA MI IZVADIJA 10 KLETKI OD KOI DOBRI SE SAMO 5.DENES MI SE JAVIJA I MI REKOA TRI SE OPLODILE E SEGA UTRE PAK KE MI SE JAVAM I KE SE DOGOVORIME OKOLU TRANSFER ZA KOGA INAKU IMAM NEKOI BOLKI VO STOMAK KAJ ZELUDNIKOT I POCNAV SO NEKOLKU LEKOVI PIJAM DOSTINEKS DVA PATI NA DEN,ESTROFEM PO DVAPATI NA DEN PO DVE APCINJA,DEKSAMETAZON TRI PATI NA DEN PO EDNO POTOA DVA PATI PO EDNO I POTA PO EDNO,TIFOL I ASPIRIN PO EDNO, I EDNI KAPSULI ZELENI PO DVE VNA DEN I POCNAV SO KRINON GEL OD VCERA OD DENOT NA PUNKCIJA

2011fevruari operacija cista otstraneta i jajnik,2012 spontan abortus,2013 april vonmatericna bremenost operacija hitno tubite otstraneti,prvo IVF neuspesno vtoro neuspesno

Непосредна врска до пораките: 2023
5.2.2015 18:29:16   
kate..
I MI REKOA OVIE DENOVI POEKE TECNOST I MI REKOA 5 KILA IZOSPORT NESTO KAKO SOK E I PO KILO NA DEN DA PIJAM

2011fevruari operacija cista otstraneta i jajnik,2012 spontan abortus,2013 april vonmatericna bremenost operacija hitno tubite otstraneti,prvo IVF neuspesno vtoro neuspesno

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 2024
5.2.2015 18:33:12   
valentina11
kate zasto tolku lekarstva pies posle punkcija i kade odis kaj koj doktor pozdravce

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 2025
Страница:   <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?