|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Инсеминација II
5.3.2015 9:33:31   
wanna be mum
4тата инсеминација- успешнаuser posted image , после 4 год борба, неможам да си поверувам две user posted image user posted image , на сите да ви се случи чудо од се срце ви посакувам user posted image

< Поракaта ја уредил wanna be mum -- 5.3.2015 9:34:32 >

(Одговор на членот bubla)
Непосредна врска до пораките: 1451
5.3.2015 9:59:54   
scared RR
леле колку убава вест user posted image да си имаш најубава и најлесна бременост user posted image
Каде ја правеше инсеминацијата и со што беше стимулирана? user posted image

(Одговор на членот wanna be mum)
Непосредна врска до пораките: 1452
5.3.2015 10:18:30   
bubla
Bravo wonna be mum :) cestitki i da si imas lesna bremenost!
Mnogu ubavo :)

(Одговор на членот scared RR)
Непосредна врска до пораките: 1453
5.3.2015 10:49:06   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: wanna be mum

4тата инсеминација- успешнаuser posted image , после 4 год борба, неможам да си поверувам две user posted image user posted image , на сите да ви се случи чудо од се срце ви посакувам user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, честиткииииииииииии, ја пиши ни како течеше со што беше стимулирана, кај кој доктор, да те ставам во успешни приказниuser posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1454
5.3.2015 10:55:07   
Hopeful RR
Јеееееее!!!!! Честитки wanna be mum, знаев, знаев дека според тоа што го пиша е успешна!!! user posted image user posted image user posted image
Ти посакувам најлесна и најубава бременост и две здрави прави бепчиња! Пиши ни повеќе за процесот, како одеше стимулацијата и каква терапија ти дадоа сега, па се читаме и во темите за бременост user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1455
5.3.2015 11:36:20   
gina
wanna be mum user posted image cestitki i od mene imaj lesna i ubavo bremenost bravo za tvoite dve dusickiuser posted image user posted image

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1456
5.3.2015 12:10:51   
pepapa
cestitki i so lesno, kade gi pravese inseminaciite? pozz

Непосредна врска до пораките: 1457
5.3.2015 12:16:57   
pepapa
devojki ve molam vase mislenje i kako vie bi postapile, napraviv HSG koe e odlicno, i tamu mi rekoa da ne brzam so inseminacii barem 2-3 meseci bidejki se golemi sansite za prirodno, i sega navistina neznam sto e najpametno da napravam...

(Одговор на членот pepapa)
Непосредна врска до пораките: 1458
5.3.2015 12:38:30   
Hopeful RR
pepapa, се случува често пати после пропуштањето на контрастот при ХСГ да се прочистат каналите и да дојде до природно забременување, и затоа се препорачува тој период на пауза или чекање. Види процени сама, ти си знаеш колку ти се брза user posted image Ако можеш да почекаш - почекај, може и природно да се фати, постои поголема шанса. Со среќа user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1459
5.3.2015 12:39:01   
Kvisko
Pepapa ако немате никаков проблем ниту ти со хормони, овулација и слично ниту со спермограм тогаш пробајте два-три месеци природно. Ако сепак имате нешто и не ви се чека терајте со инсеминации сепак шансите се поголеми со инсеминација.

Непосредна врска до пораките: 1460
5.3.2015 13:39:21   
bambina34

ИЗВОРНА ПОРАКА: wanna be mum

Cestitki wanna be mum ..imaj lesna bremenost

Непосредна врска до пораките: 1461
5.3.2015 14:15:30   
Melanija RR
wanna be mum дојде твоето чудо и твојот ден user posted image имајuser posted image лесна и незаборавна бременост.
Се надевам ќе споделиш се што се случуваше и се читаме во темите за бременост.user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот bambina34)
Непосредна врска до пораките: 1462
5.3.2015 14:33:29   
Libra88
Cestitki Wanna be mum, dolgo vreme te citam, i eve dojde toj poseben den za tebe. Ti posakuvam da si imas ubava i lesna bremenost!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1463
5.3.2015 14:38:04   
Kvisko
Wanna be mum честитки и од мене. Имај убава и лесна бременост.

(Одговор на членот Libra88)
Непосредна врска до пораките: 1464
5.3.2015 15:42:35   
pepapa
Imame problem so oligozoospermija, pa zatoa se mislime sto e najpametno da napravime, pomina eden mesec ke pomine i vtoriot pa so gospod napred.

(Одговор на членот Kvisko)
Непосредна врска до пораките: 1465
5.3.2015 18:03:22   
bubla
a direktno na ivf??

Непосредна врска до пораките: 1466
5.3.2015 19:42:23   
lara36
wanna be mum cestitki i od mene imaj lesna bremenost

Непосредна врска до пораките: 1467
5.3.2015 19:42:48   
kapina
wanna be mum cestitki za bremenosta

Непосредна врска до пораките: 1468
5.3.2015 21:39:48   
wanna be mum
Ви благодарам на сите, Инсеминацијата во Плодност ја правев во Битола, др Таше оваа последнава ми даде дупла доза кломифен , па се со ред нели, прегнил 14 ден, инсеминација 15ден само 24часа по инекцијата имав 3 фолекули по 21мм ендометриоум 10мм, после тоа гел Кренон, не лежев ,напротив напнат и напорен несец ми беше :)) Најважно од се, пред 4 месеци направив хистероскопија дијагностичка и открив полипи 2 месеци бев на терапија, и ете само што ги исчистив останав трудна, така да добар лекар и дијагностика се клучните работи.
Ви посакувам на сите остварување на сонот и многу многу user posted image user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1469
6.3.2015 9:57:18   
LoveableMe RR
wanna be mum, ти благодариме за информацијата, точно правиот доктор ќе т го најде правото решение. Те ставам во Успешни приказни.

Само сакав да те замолам да ни пишеш, викаш хистероскопија, а ХСГ имаше правено и дали на ехо се видоа полипите? Поззз

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1470
6.3.2015 10:35:26   
vazna
Wanna de mum bravooouser posted image user posted image user posted image cestitki za bremenosta da si imas najlesna bremenost, gledas deka sepak treba da se veruva vo cuda bas ovaa inseminacija ti bila srekna.

Непосредна врска до пораките: 1471
6.3.2015 12:49:38   
SOLE
Cestitki Wanna be mum, user posted image user posted image so lesno neka ti e, da imas ubava user posted image pozz

(Одговор на членот vazna)
Непосредна врска до пораките: 1472
7.3.2015 11:48:46   
wanna be mum

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

wanna be mum, ти благодариме за информацијата, точно правиот доктор ќе т го најде правото решение. Те ставам во Успешни приказни.

Само сакав да те замолам да ни пишеш, викаш хистероскопија, а ХСГ имаше правено и дали на ехо се видоа полипите? Поззз

ХСГ во 2012 имам направено, ок е , а хистероскопијата во ноември 2014 за да се провери комплетно состојбата во матката, така ги открив полипите, Ви благодарам на сите за честитиките, секое добро од се user posted image Едвај чекам срценцата да ги слушнам за една недела отприлика user posted image

Непосредна врска до пораките: 1473
7.3.2015 17:30:22   
lara36
devojki pomina i mojata vtora inseminacija se bese ovoj pat dobro m.m. imase 30mil zdravje ke cekame dve nedeli so dobra misla da pominat i ke se nadevame na uspeh.pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1474
7.3.2015 22:43:13   
LoveableMe RR
Лара, среќно ајде да се радуваме заедноuser posted image user posted image user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот lara36)
Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.