|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VIII дел
10.5.2016 14:48:39   
pepapa
Denes bev na prvo eho, vidovme edno bebe i imase srceva reakcija, sega se molime na gospod da bide kako sto treba do kraj i od se srce na site vi posakuvam da se izraduvate vo najbrzo vreme

(Одговор на членот Soned1)
Непосредна врска до пораките: 676
10.5.2016 14:57:31   
Pinky30

ИЗВОРНА ПОРАКА: pepapa

Denes bev na prvo eho, vidovme edno bebe i imase srceva reakcija, sega se molime na gospod da bide kako sto treba do kraj i od se srce na site vi posakuvam da se izraduvate vo najbrzo vreme

So lesnickoooo vo cela bremenost,vleci ne za nos da dava Gospod kaj site.Odmaraj si uzivaj si sega i za 9 meseci da castis mekici.Te gushkaaaam

(Одговор на членот pepapa)
Непосредна врска до пораките: 677
10.5.2016 15:17:18   
pepapa
Site do edna ve vlecam za nos, da si docekate site vo najbrzo vreme, ve guskam site

(Одговор на членот Pinky30)
Непосредна врска до пораките: 678
10.5.2016 15:24:15   
kik@
Cestitki pepapa da si imas lesna I zdrava bremenost
user posted image user posted image user posted image
Od se srce ti posakuvam za 9 meseci da ne izraduvas so zdravo I pravo user posted image

Ne pravi im go na drugite ona sto ne sakas tie da ti go napravat na tebe.

Непосредна врска до пораките: 679
10.5.2016 15:33:06   
kik@
Za utre zakazavme punkcija vo 12:30 casot.Doktorot bese zadovolen I mi dade vcera I denes da pijam sumlivi tableti kalcium I vitamin c.Utre gladna I zedna.Daj boze se da pomine so lesno I da se oplodat sto poeke.Pozdrav I so sreka na site

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 680
10.5.2016 18:36:54   
Soned1

ИЗВОРНА ПОРАКА: pepapa

Среќно и со лесно pepapa, да си износиш и родиш здраво и живо бебе!

Непосредна врска до пораките: 681
10.5.2016 22:37:29   
Pinky30

ИЗВОРНА ПОРАКА: kik@

Za utre zakazavme punkcija vo 12:30 casot.Doktorot bese zadovolen I mi dade vcera I denes da pijam sumlivi tableti kalcium I vitamin c.Utre gladna I zedna.Daj boze se da pomine so lesno I da se oplodat sto poeke.Pozdrav I so sreka na site

So lesno neka mi ti e da izvadat zdravi ubavi j.k i da se oplodat site...pa pisi kako sto si pominala :-)

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 682
11.5.2016 2:40:50   
MademoiselleNina
Pepepa колку убава вест, ајде со лено да ти минат деновите, и да се префрлиш во форумите за трудници. user posted image user posted image user posted image

kik@ со лесно утре, и да извадат квалитетни јајце клетки.user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил MademoiselleNina -- 11.5.2016 2:42:08 >

Непосредна врска до пораките: 683
11.5.2016 10:07:49   
MademoiselleNina
Fali rozeviot spisok user posted image da ja vidime Pepapa na nego

(Одговор на членот MademoiselleNina)
Непосредна врска до пораките: 684
11.5.2016 15:50:43   
LoveableMe RR
Pepapa, честитки. Кик@, со лесно и се најубаво. Каси одамна ја нема, што направи?
*******2016******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

23.03-kik@-почеток со терапија (Поповиќ , Систина )

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

kik@- 11.05 = пункција 16.05=ЕТ

=========================

kik@ -30.05 = ТЕСТ

2016 година

kiki83 user posted image весник user posted image user posted image Druzeuser posted image pepapa user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 11.5.2016 15:51:07 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 685
11.5.2016 17:31:20   
MademoiselleNina
е не можам да опишам колку ми е мило кога ќе видам некоја на розевиот спиок, а бе ми се полни душата, се радувам многу.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 686
11.5.2016 17:57:39   
kik@
Fala vi na poddrskata na site mnogu mi znaci.
Pomina punkcijata mi izvadija 6 j.k.daj boze da se oplodat sto poveke I da se razvivaat kako sto treba.Terapija imam pregnazon 1x1,utrogestan 3x1,prolutex pred transver.Imam bolki vo stomakot ama se izdrzuva.Se najdobro na site pa ke pisam kolku se oplodile I koga transfer
user posted image

Непосредна врска до пораките: 687
11.5.2016 19:49:48   
bambina34

ИЗВОРНА ПОРАКА: kik@

Fala vi na poddrskata na site mnogu mi znaci.
Pomina punkcijata mi izvadija 6 j.k.daj boze da se oplodat sto poveke I da se razvivaat kako sto treba.Terapija imam pregnazon 1x1,utrogestan 3x1,prolutex pred transver.Imam bolki vo stomakot ama se izdrzuva.Se najdobro na site pa ke pisam kolku se oplodile I koga transfer
user posted image

so sreka Kik@, stiskam palci da se oplodat site ...za bolkite jas piev paracetamol ..

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 688
11.5.2016 20:39:20   
MademoiselleNina
kik@ user posted image ајде да се оплодат и назад во мешко.
За болките, ќе поминат, одмарај лежи, јас пиев и Б6.
Ние сме јунаци, се издржуваме.user posted image

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 689
11.5.2016 21:45:28   
kapina
Kik@srecno

Непосредна врска до пораките: 690
11.5.2016 23:28:13   
Hopeful RR
Пепапа, со среќа и со убаво, со задоволство се читаме и во другите теми! user posted image
кик@, супер е бројката на ЈК, ајде нека се оплодат што повеќе и наскоро кај мама во меше и дома на галење user posted image

Супер е кога ни се множи списокот со трудници, ајде pepapa повлечи ги сите за нос и наскоро сите да се таму доле со мешиња user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 691
12.5.2016 14:57:43   
kik@
Mi se javija od Sistina i mi kazaa deka imalo 4 odlicni embrioncinja i utre vo 12 casot sum na transfer.Vecer vo 20 casot treba da primam inekcija proluteks.Me interesira do koga gi primavte vie proluteksot,dali do beta,dali i posle betata ili do koga ke vi kaze doktorot?Sakam da znam bidejki kaj nas vo Ohrid gi nema tie inekcii za da si kupam poveke da mi stignat.Vi posakuvam na site sreka i fala vi na poddrskata.user posted image

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 692
12.5.2016 16:51:01   
Hopeful RR
kik@, браво за ембриончињата, и со среќа утре!
Во однос на пролутекс - како што гледам, го даваат како опција за прогестерон депо инекциите, кои јас ги примав до крај на бременост како поддршка. Купи една за вечер, и утре ќе ти каже докторот најсигурно, па ќе докупиш тука во Скопје, сигурно ги има. Ајде те чекаме да ни пишеш како ќе поминеш! user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 693
12.5.2016 17:05:39   
pepapa
Fala vi na site za cestitkite i poddrskata koja mi davavte celo ova vreme i fala za sekoj sovet daden koj mnogu mi pomogna, nekako vo ovaa tema se cuvstvuvam kako doma i malku potesko mi e da se prefrlam vo drugite temi, od se srce vi posakuvam da se izraduvate site vo najbrzo vreme :*

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 694
12.5.2016 17:31:41   
kik@
Da hopeful taka mi kazaa, porano gi davale progesteron depo ama bidejki poveke gi nemalo sega vo zamena ni gi davaat proluteksot.Ke pisam kako pominav.

Непосредна врска до пораките: 695
12.5.2016 19:24:33   
pepapa
Progesteronot depo gi ima vo site apteki osven vo zegin jas do sega bez nikakov problem gi naogjam

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 696
12.5.2016 20:45:34   
kik@
Neznam pepapa zosto taka mi rekoa ama bilo koi da se samo se da bide kako sto treba,site da se raduvame so user posted image vo race.

Непосредна врска до пораките: 697
12.5.2016 22:20:29   
Kvisko
Pepapa честитки и од мене. Имај убава и лесна бременост.
Kik@ со среќа утре.

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 698
12.5.2016 22:38:04   
MademoiselleNina
kik@ купи си само една пролутек, како што ти кажаа, бидејќи се скапи, па ќе ти каже докторот до кога ќе примаш.

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 699
13.5.2016 15:20:05   
Michela
Здраво девојки,нова сум овде,а ве читам веќе некое време.Денес правев пункција во Систина кај Лазаревски, помина ок,извадија 5 јк. Искрено малку ми се виде,очекував повеќе ама тоа е.Терапија 2x2 естрофем,кринон гел и премама витамини.Кажете ми кој има искуство,деновите до трансфер ги поминувате со вообичаени активности или повеќе мирувате?Инаку ова мик е прво ivf.Поздрав и се надевам ке се читамеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Сцена на раѓање или бејбиситерка
пеперутка16

Дали повеќе би сакале да го запишете вашето дете во дневен престој или да ангажирате бебиситерка?