|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
30.5.2009 0:42:02   
Еца
Има некој да ми прави друштво? Еве веднаш нудам и половина од хамбургеротuser posted image му нарачав на маж ми, атој ми земал од седмица, мислам точно дека сум трудна ама за хамбургер од таму ми треба помошuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 401
30.5.2009 0:49:06   
emce
Eve me mene, sekogas raspolozena za jadenje,uf uf....user posted image A kako sum slaba da me vidite ke si recete na ovaa i davaat li da jadeuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 402
30.5.2009 0:54:25   
Еца
Еве еве слободно, а нешто за пиење, ма и цел ќе ти го дадам, само да не седам сама во барот, мислам ептен ми е срамuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот emce)
Непосредна врска до пораките: 403
30.5.2009 0:59:05   
Nikolina
е а може ли за мене некоја салата user posted image бидејќи не ми се спие незнам сто друго да правамuser posted image па да се дружиме некакоuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 404
30.5.2009 1:06:57   
Еца
Леле Даниела станата сум во 7, а око не ми се затвора, па ме фати и некој страв ме боли ниско стомакот, досега не ми било вака, па јаде да ти спремам една да не мислам на глупостиuser posted image

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 405
30.5.2009 1:09:34   
Nikolina
Елена неколку пати имаш спомнато дека си правена царски рез со Мартина па и јас сум правена и ме боли операцијата овие два три дена можи од тоа да ти е не мисли глупости ај прави една салата до кога да те чекамuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 406
30.5.2009 1:12:38   
Еца
Вилушката е спремена  user posted image   уште салата да ти стигне user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 407
30.5.2009 1:14:36   
biljanaM
Девојки што се части може ли да ви се придружам у муабетчето....одлични вести за малечка, баш ми е мило...user posted image user posted image user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 408
30.5.2009 1:15:03   
Еца
Даниела послужи се, се надевам сум ти ја погодила http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.theschnitzelfactory.com/attachments/Image/salat.jpg&imgrefurl=http://www.theschnitzelfactory.com/page3.php&usg=__34-dcGSGODD5Lw1Pl6BObL53mKs=&h=442&w=666&sz=87&hl=en&start=11&tbnid=d6ehaAo6X0SCsM:&tbnh=92&tbnw=138&prev=/images%3Fq%3Dsalat%26gbv%3D2%26hl%3Den%26sa%3DG

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 409
30.5.2009 1:15:57   
Еца
Преубави вести, а кога ќе ни потврди 'е тек тогаш ќе направиме журкаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 410
30.5.2009 1:17:14   
biljanaM
да супер, Елена Мартина спие ли, јас Воислав пред пола саат го заспав....

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 411
30.5.2009 1:17:26   
Еца
Билјана , ти често доагаш во Скопје, нели спомена дека треба и на конторла за Воислав да доагате, кога планирате, ајде ако се поклопува 13 јуни да дојдеш на дружење???user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 412
30.5.2009 1:18:45   
Еца
И јас околу 00.15 ја запав, па да завршат том и џери, па ајде малку со татко и да се помази, а мене ми се јадеше, леле леле,чекав 00.00 да помине, зошто петок постам па да кркнам нештоuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 413
30.5.2009 1:20:22   
Еца
Даниелааааааа кај избега, врати се ваму, салатата за тебе ја спремав, а ти Биле, за што си расположена, за јадење, пиење или спиење? Ај како ми иде ова римаваuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 414
30.5.2009 1:20:46   
biljanaM
да да ,ама тука ја направивме таа контрола и во понеделник ке се јавам на д-рката таму што не прегледува за да и ги кажам резултатите и она да ми потврди дали има потреба да дојдеме Ск или не, а за 13 може ке сум Ск, ама многу им запнав на испитите имам уште 4 па сакам да ги положам за да дипломирам...наредниот пат ке се потрудам да дојдам

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 415
30.5.2009 1:22:02   
biljanaM
јас може да се напијам нешто освежително...:)

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 416
30.5.2009 1:22:31   
Еца
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Само така, нема лабаво.Ќе имаме уште такви дружења, па ке се видиме сигурно.Ех колку сакам така кога запознавам нови луге, јупиииииииuser posted image Кога ќе ги земеш резултатите да ни пишеш обавезно да видиме како е работата со тој мал фраерuser posted image

Непосредна врска до пораките: 417
30.5.2009 1:23:51   
Nikolina
е фала најмногу за салатата баш таква сакавuser posted image user posted image user posted image е а кажими ти Елена дали си ми поарна

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 418
30.5.2009 1:24:12   
Еца
Поосвежително, здравје  user posted image   user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 419
30.5.2009 1:25:58   
Еца
Па, да мора да бидам, ќе си викам така до сабајле и ќе ми поминеuser posted image user posted image user posted image ура, море шала на страна уште ме сече ниско десно. Ајде може сум се преладила, видете времето како е променливоuser posted image и онака притисокот ми е низок, со времето може ми е  уште понизок, леле ми се симнува 40 со 60user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 420
30.5.2009 1:26:14   
biljanaM
крвта му е добра, алкалната пак е висока ама се намалува, д-рката реце дека мозно е дури за две години да се нормализира, а многу се пласев дека мозе крвта да му е слаба дека ниШто не сакаШе да јаде од афтите, ама сега му ставам мед на јазичето и му поминува

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 421
30.5.2009 1:27:36   
biljanaM
ооо...е баш ова ми требаше па после удри бриге на веселје.....user posted image
елена мерси :)

Непосредна врска до пораките: 422
30.5.2009 1:28:43   
Nikolina
е луѓе колку би сакала и јас да дојдам на 13 ама ми е страв не смеам да патувам нели се првев серклаж па сега сум на свадба на 14 јуни во Тетово а на 20јуни во Скопје кај мој прв братучед ама не одам пред се бебушот ми е најбитен.и би сакал таму и нас да не спомните и да се сликате да видиме како билоuser posted image user posted image user posted image .

Непосредна врска до пораките: 423
30.5.2009 1:29:04   
Еца
И јас пред некое време имав афти и една постара жена ми рече само мед дете, и навистина тоа ми помогна многу.Па читав баш дека е зголемена кај малите деца во развој и бремени жени, абе да не сте го откриле случајно, може и ќе си поминело без стрес и нервози, ама кога нешто треба да биде ке биде....само нека е со помин, па друго ништо не е битно.

Непосредна врска до пораките: 424
30.5.2009 1:31:18   
Еца
Даниела здравје ние сме на почеток, тие дружења ќе ни станат традиција, седи си и чувај се, ние сме тука, ќе се дружиме и вака, а и слики ќе видиш, па здравје ќе ја имаме таа чест еден ден да се запознаеме, а и малиот бебуш нормалноuser posted image user posted image user posted image А и остави свадби, гледај си здравјето, свадбата ќе дојде ќе пројде, а бебушот е најбитен мила.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Br
Bilence2

Kolku deca imate?

1 (55%)

2 (28%)

3 (3%)

4 (1%)

niedno (13%)

Број на сите гласови: 88

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!