Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Даниела па ти не си запишала кога ти е термин, оди во Бременост имаме тема термин на породување, впиши се да имаме ориентација која прва ќе прави мекици, и ајде во кревет јас и Биле напуштаме териорија, немој сабајле маж ми да ме начека
многу се лутам на себеси бидејќи ме фаќа паника за габе мислам се ево ред од понеделник пак ќе одам на гиниколог на месечен преглед и од вторник ќе правам анализи на микробиологија да видам каква еситуацијата оти пред два месеци имав една бактерија Стрептокока Факелис се вика и нон стоп одам на контрола т.е ми земаат брис и така се надевам дека се ќе биди ок
Охохо нема нико Даниела и Билјана сигурно спијат, а ууу сабота е, сите се излежуваа со своите најмили, а моето стана заедно со мене во секој счучај Добро утро и убав ден!
ајде..јас се стаив на броење калории секој ден, и треба да внесувам минимум 1900 калории дневно за да се здебелам малкуцка па морам почесто да јадам...