|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
11.12.2009 14:19:48   
STRUMFETA
Koj za sto e.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sekoj svoja politika vodi.I jas sum se iznasmeala koga go procitav cel razgovor .
Samo preprocitajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 501
11.12.2009 14:20:03   
mami
хехехех Кате, знаеш како викаат- луди женски главиuser posted image user posted image user posted image user posted image

ма знам, најефтина ми е од јат, преку белград...секој месец им вадам на газдиве за накај дома кога одат
уф...само здравје, наскоро ке одиме натаму

Непосредна врска до пораките: 502
11.12.2009 14:22:44   
arh_diz
ne ne i aerofolt ima poevtini okolu 250 evra e do Belgrad koga e evtina tarifa

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 503
11.12.2009 14:24:37   
STRUMFETA
Izvini vaka, Mother 29, ti od Kocani beseuser posted image Bi sakala da te prasam nestouser posted image

(Одговор на членот kiki_riki)
Непосредна врска до пораките: 504
11.12.2009 14:25:41   
mother 29
ajuser posted image

(Одговор на членот STRUMFETA)
Непосредна врска до пораките: 505
11.12.2009 14:39:26   
mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

ne ne i aerofolt ima poevtini okolu 250 evra e do Belgrad koga e evtina tarifa

лел и ја смотана, на аерофлот и мислев, ама да си ја купам картата таму во Белград, оти во Скопје е значително поскапа...

Непосредна врска до пораките: 506
11.12.2009 14:43:13   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image го препрочитав муабетот од денес...да незнаеш која што збори, а пак си се разбравмеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 507
11.12.2009 14:46:09   
Iva
Ееееееј алооооо не можам да ве стигнам со муабетотuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 508
11.12.2009 14:47:29   
mami
треба да бидеш упорна и да го гледаш само она што ти е од интерес во моментот инаку ти нема спасuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 509
11.12.2009 22:28:19   
pacuvce
Eve vi link za da si napravite familijarno drvo...Mnogu e interesno...Se nadevam deka ke vi se dopadne...

www.geni.com

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 510
11.12.2009 22:29:54   
mami
ej па супер е...баш ќе пробам подоцна, сега ако почнам отидоа палачинкитеuser posted image user posted image

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 511
11.12.2009 22:30:29   
Еца
еве ја заспав Мила, ама не мислам дека ќе спие долго бидејќи Мартина и се сука да ја разбуди и се така по цел ден додека не заспие и Мартинаuser posted image Журка, што да ви кажамuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 512
11.12.2009 22:32:47   
mami
а тебе баш ти е забавно а?сакаш да мија пуштиш Мартина на гости некој викенд, па вие одморете

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 513
11.12.2009 22:36:15   
Еца
Аха баш ќе ти остане цел викенд, ќе ја враќаш дома во 1 ноќта.user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 514
11.12.2009 22:37:52   
Anushka
a site deca kaj mene doma, a? kaj nas stalno ima nekoj sto ne  spie, znacxi, nema zima...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 515
11.12.2009 22:38:56   
Палешка РР
Додека вие ги заспивате, син ми шета по чаршија може и женска да фати, лелеееееее user posted image , а мама ќе раѓа user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 516
11.12.2009 22:40:07   
mami
Анушке јас мислам дека ти комотно можеш да си отвориш хотел, имаш пракса ко никојuser posted image user posted image
Ај ма Ецо, ке се заигра со Лука и кога ке си се гушнат ке нема гајле, ич да не му ја мислиш..

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 517
11.12.2009 22:41:19   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image добра ти вечер трудно..како е? и не се секирај, Марио само излегол да ти најде тебе помош а себе задоволствоuser posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 518
11.12.2009 22:42:59   
Палешка РР
Супер сум мами, ем ќерка, ем снаа user posted image  user posted image  user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 519
11.12.2009 22:44:10   
mami
па на ист трошок двете сега, нема само да спремаме, а и не можам 5 пати да доаѓам до таму..вака наеднаш сеuser posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 520
11.12.2009 22:50:16   
Anushka
lele Paleska, kaj mene ista pesna... duri si vikam, aman nema da ima derman od bebinja doma izgleda: od deca na vnuci... Ama, pa neli e toa cool? JAS SE PRAVAM VAZNA....
pred nekoj den setam taka so sinot (18g.) i so kerka mi vo kolicka (5 mes.). Me gledaat mene, pa nego... nisto ne im e jasno na lugeto, si mislat

Непосредна врска до пораките: 521
11.12.2009 22:50:58   
Anushka
ovaa starkava kaj go nasla mladiov tatko (sin mi izgleda postar 25-26 god.)

Непосредна врска до пораките: 522
11.12.2009 22:53:21   
mami
хахаха, Анушке ти богами со 5 таман сите 4 постари ке се сторат родители ке и дојде ред на Милаuser posted image user posted image user posted image баш ке ти е забавно

Непосредна врска до пораките: 523
11.12.2009 23:13:18   
Палешка РР
хехехехеххехе, Анушка. Јас последен пат кога бев на родителска сите ме гледаа вака user posted image  тие завалијата баби се сториле, јас трудна, леле user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 524
11.12.2009 23:19:27   
Anushka
neli? Jas poslednite roditelski ne ni odev. Da ti kazam pravo, poveke cuvstvuvav zavidlivost, otkolku cudenje ili voshit. Pa sto da im pravime, koga sme nie YOUNG AT HEART, a tie sirotkite samo za zaprska doma gi biduva

Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?