|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
13.12.2009 13:46:04   
Еца
јас денес имам генералка во станот, сега седнав 5 мин кафе да се напијам и продолжувам. Уште колку имамuser posted image не ми се мисли, ај поздравuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот S*B*)
Непосредна врска до пораките: 551
13.12.2009 13:54:10   
jovanka
AKO NE ST MI VIE NEMA NI PET MINUTI ODMOR DA SI DADAM.sEGA GO STAVIV RUCEKOT DA SE PECE.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 552
13.12.2009 13:59:05   
S*B*
Фрли едно парче од штрудлата.Вие се имате прејадено штрудла тој се истуширал и за друго не си имате остаено место.

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 553
13.12.2009 14:00:08   
S*B*
Ти администраторке како си зачистена дај си и одмор на душичката малку.Врзи го мажето малку да ти помогнит.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 554
13.12.2009 14:00:59   
S*B*
Одмори се пет минути.Денес што ќе ручаме што се пече во рернаѕа на Јованка.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 555
13.12.2009 20:47:46   
Bogdancanka
Алоооооооо има некој за кафе да се напиеме во баротuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот S*B*)
Непосредна врска до пораките: 556
13.12.2009 20:51:23   
Bogdancanka
ајде милички ве има доста никој не е за кафеuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 557
13.12.2009 21:08:45   
Еца
еве ме, веќе не можам на мрдам, толку се преморив што почна главата да ме боли.user posted image Важно се исчистив.user posted image   Ајде богданчанка освежи ме, направи едно кафе, ама во поголем филџан

Непосредна врска до пораките: 558
13.12.2009 21:14:55   
ananikol
Zosto ne mozam da ja najdam temata za kolicki, nevozmozno da ja nema....

Aj pomognete mi...pleees

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 559
13.12.2009 21:19:18   
Еца
ананикол ајде КЛИК ТУКА 

пиши ми дали ова го бараше?

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 560
13.12.2009 21:28:37   
ananikol
Nesto ne mi odat rabotite od raka denes user posted image

toa go barav,user posted image

ti blagodaram na pomosta.user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 561
14.12.2009 9:18:32   
Палешка РР
Во Холандија се појавил козји грип. Од вирусот се заразени 2300 луѓе, а 6 починале.

Уште рибји грип да направат во лабораторија и супер user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 562
14.12.2009 9:19:56   
mami
да бе и јас вчера нешто заслушав на тв...имавме некој од Холандија мислам на форумов..ајде нека не извести, каква е таму ситуацијата...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 563
14.12.2009 9:20:36   
vezilka RR
леле сега читав за тоа и не ми се верува..па добро бе луѓе, до кај стигна светов..user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 564
14.12.2009 9:25:48   
mami
до таму да треба да живееме во лабараторија или стаклено ѕвоно...

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 565
14.12.2009 9:36:28   
bibi
сешто. Сакав да ве прашам постпи ли кај вас страв од апокалипса и доаѓање на Д денот, кога ги слушате овие работи на ТВ(нови болести, војни, терористички напади, елементарни непогоди, масакри и монструозни убистба, инцести). Што ли одеднаш му стана на светов?user posted image user posted image

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 566
14.12.2009 9:41:38   
mami
да ти кажам право во последно време сум станала толку негативна, што не верувам во ништо, ама апсолутно во ништо- ни Господ, ни судни денови ни ништо..само си викам- да ме стрефи нешто за да ме тргне од сите овие глупости околу мене

(Одговор на членот bibi)
Непосредна врска до пораките: 567
14.12.2009 9:45:57   
tereza
Бог да чува,што уште нема да доживееме.Па сега уште и козји грип  ни фалеше, и јас слушнав утрово на тв.Мислам навистина на лугето им е доста од се, каде е сиромаштија и безработица уште и вакви глупости ни недостигаатuser posted image
светов е во ХАААОООССССССuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 568
14.12.2009 9:46:38   
bibi
немој така, мами мора да постои нешто за што вреди да живееме и најмалата трошка надеж ако ја има вреди да се искористи. Ајде, насмеј се и главата гореuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 569
14.12.2009 9:49:51   
vezilka RR
..море јас мислам баш и заради сиромаштијава не малтретираат со вакви работи..демек еве мислете дали ќе преживеете од бплештииве, за да не мислите дали ќе изумрете од глад....и паовторно јас со моите теории на заговор, ама што да правам..верувам во нив..

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 570
14.12.2009 18:28:15   
Bogdancanka
добро е што редовно ве читам и знам се што се случува во светот инаку на тв јас слобо се случува да загледам вести или било што кај мене нон спот има музика пуштено или некоја од сериите истрага на место на злосторство или некоја друга со вакви содржини што често дават на фокс крим.
Значи сега се појави и козји грип леле уште што нема да излезе..........

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 571
14.12.2009 18:33:45   
ripce
По птичјиот и свинскиот, во Холандија се појавиле и првите знаци од нов грип, козји грип...
Медиумите објавуваат дека 2.300 лица заболеле од тој грип и дека шестмина до сега починале. Козјиот крип или Q грип ги напаѓа овците и козите, а се пренесува од животните и на човекот. Козјиот грип е предизвикан од бактеријата Coxiella burnetii, која се појавува кога има спонтан абортус на кози или овци.

Холандскиот министер за земјоделство потврди дека со вирусот се заразени 55 од 358 фарми и тоа најмногу во градовите Ајндховен и Тилбург. Според Dutch News од министерството е најавено дека заразените овци и кози се убиваат, се работи за 15.000 до 20.000 животни, и тоа повеќето кози.

Симптомите од новиот козји грип се тешки главоболки, потење, чувство на ладно, болка во мускулите, бавен пулс, и малаксаност. Болеста трае 14 дена, а оние на кои ќе ги зафати хроничен грип, можат да бидат заразени и до две години. Кај хроничниот козји грип, главниот симптом е умор.
Болеста исто така може да предизвика проблеми кај респираторните органи и срцето. Сите шест починати имале и други здраствени проблеми. Портпаролот на организацијата за заштита на здравјето Roel Coutinho, рекол дека епидемијата на козји грип е последица на агресивниот и брз раст на козјите фарми.

Непосредна врска до пораките: 572
15.12.2009 10:30:23   
profesorica
бебице сум те сонувала со мони и маж ти сите заедно.сме ви биле на гости во Белградuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 573
15.12.2009 10:38:40   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

бебице сум те сонувала со мони и маж ти сите заедно.сме ви биле на гости во Белградuser posted image user posted image user posted image

me iznasmeja slatkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kazimi dali vo sonot imase mnooogu sneg, adje dojdete jas sum zatrpana vo sneg ima sigurno poveke od 12 sm.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 574
15.12.2009 10:40:14   
profesorica
imase elka sigurno hahahah...провери си пп

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?