Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
јас моментално додавам во себе 700 калории и едно чудо масти и незнам што со гоооолем комбиниран од 7, а после може еден добар сладолед и чекајте ме кај базенот
Drage prijateljice, ja se samo malo javljam. Danas ima moj muž rođen dan , tako da ja častim A moj brat je na službenom putu u Makedoniji, ja sam se nadala, da budem prva ali moj brat je pobedio . Javio se je putem maila i dobila sam ovu fotku
ЈАс еве да ви се извинам дека ме немаше два дена ни под дрво ни под камен..ама затоа имав прекрасен викенд а особено вчерашниот ден... бевме со Лука цел ден во парк и со тетките негови- моите другарки кои го обожаваат- и после ни се приклучи тато и седнавме во кафана и заглавивме до 21ч...се на се добро поминат ден, Лука заспа и не мрдна до сабајле...
ne mozam da vi opisam kolku ste super i navistina vaka vremeto pred kompjuter ne mi e zaludno potrosen,luge ne mozam da se odlepam,pa ni do prodavnica ne sum bila
ааа вака не играме...само да се размрдаме..а да јадеме нешто? јас треба да качам некое килце...ви текнува? ич не соработувате со мене...ке одам да си најдам нешто вкусно сега па ке ви го пратам...
Ало мами, биди малку солидарна, овде има и трудни кои не мислат да станат мечиња за време на бременсота ама ајде една пица,уф мислам едно прченце пица А лиде ти ако веќе оди до СП земи по еден сладолед