Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
jeeee не сум сама Лиде78 па иде некако, еве само што почнав...еве ти ја страната, малку е пренатрупана ама со мало истражување ке се снајдеш... и нормално актвност..ако само јадеш и седиш ке добиеш само мрсни наслаги по телото а вака со активност цела таа маса ке ја претвориш во мускули и убаво обликувани облини...затоа и гледаш дека јас секогаш нудам торти, чоколади и сл. мноооооогу калорични јадења...
http://www.my-calorie-counter.com/ еве ти го сајтот..ај ке отворам ако не и нова тема па ке може таму да коментираме и даваме идеи..сигурно не сме само јас и ти со ваков проблем
ехееее..на кого му кажуваш...јас кога сум нервозна или кога се караме со мм и мајка му не јадам ништо...така да кога ке видиш дека сме еднаш неделно барем на ратна нога можеш да замислиш како ми е мене...
Леле еве ме и мене и јас мака мачев да качам некое кило пред да останам бремена, бев 47 кг и личев на костур на батерии затоа сега се осекам некако дебело како А изгледа Лиде тука сме со истите проблеми, се се врти околу децата, па штом ке се разболат, и ние болуваме со нив, абе мајки