|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
28.12.2009 18:54:23   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
а сеуште не научив од каде ги црпите сликичките за да се постават тукаuser posted image
лаик сум за вакви работиuser posted image

Pa Tereza lesno e...slikičkata što sakaš da ja postaviš ja selektiraš ( poplavuvaš) so mausot i posle desen klik izbiraš copy i tuka vo noviot prozorec kaj što pišuvaš nova poraka pak desen klik i paste.
Ajde probaj.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 901
28.12.2009 18:55:43   
ripce
Mango и Zara гледав... сега ќе ги погледнам и другиве што ги кажа... фала што ми ги посочи

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 902
28.12.2009 21:36:47   
mami
аууу затишје..никој нема..што се случуваuser posted image user posted image

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 903
28.12.2009 21:55:12   
BEBICA
Eve me mami tuka sum jas sega.monika ja zaspav se nadevam deka nema da me prekine nesto zapcinjata ja macat pa kenka.Kako si pominavte na sredbata vecerva?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 904
28.12.2009 22:02:35   
denicka
mene mi e mnogu zal sto ne dojdov na sredbata ama zatoa pak sum mnogu srekna sto bev na edno mesto. bev na koncert kaj brat mi koj sviri na violina. i mnogu si bev gorda na bate zasto otsvire najubavo na svet. od sto sum radosna pisuvam bez prestan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se nadevam ubavo ste si pominale. slusam imalo i alkohol user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 905
28.12.2009 23:16:58   
ananikol
Mozebi zatoa i gi nema user posted image user posted image user posted image
ko ke dojda ke kazat koj so piel

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 906
28.12.2009 23:22:17   
Enika
Сите се испоначукаа user posted image само јас бев на сокче user posted image хиххихихи вадам афери

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 907
28.12.2009 23:24:57   
ananikol
user posted image user posted image user posted image  

abe kakovi aferi,se gleda koj e prisuten..... user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 908
28.12.2009 23:27:02   
Mamicka3
А еве ме и мене и јас бев на сокче...ххихихи

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

Непосредна врска до пораките: 909
28.12.2009 23:28:33   
Cacko
e ja bogami piev od visnjovacata na misuser posted image petka bese,abe iljc mislis e,malce me zacrveni,mm mi se skina od smeenjeuser posted image

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 910
28.12.2009 23:31:18   
ananikol
Enika,daj uste nekoja afera user posted image user posted image user posted image  deluva,se pojavijauser posted image user posted image user posted image

Bas mi e milo sto ste si pominale ubavo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 911
28.12.2009 23:37:40   
Enika
Толку од афери не сум јас до толку алапача.user posted image user posted image user posted image ..Али сакам да ја пофалам Анушка и да и се заблагдарам што не собра сите кај неа....мн кретивно од нејзина страна што и текна да ни направи беџови со никовите од рр...а и јавно да кажам дека иам најубави деца..тоа синовите и се невидени лепотани..кој има керки тинејџерки нека се пазат...згодни презгодниuser posted image user posted image user posted image а мила да ја изгрицкаш е...а богами и Анушка личи на тинејџеркаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 912
28.12.2009 23:49:37   
ananikol
user posted image

ovde sum minatiot mesec

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 913
28.12.2009 23:51:21   
ananikol
Lele greska,user posted image user posted image user posted image  trebase da ja stavam kaj mesinjata na trudnicite e.... lapsuz

Непосредна врска до пораките: 914
28.12.2009 23:55:40   
Enika
и по можност да ја ставиш правилно свртена да не се искривимеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 915
28.12.2009 23:58:45   
ananikol
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   i mm istoto mi go kaza user posted image user posted image user posted image

eve samo malku da se osvezam so sladoled i ja ispravm greskata user posted image

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 916
29.12.2009 2:50:10   
Mamicka3
Женски ај кој се присутни ова време богами да пијаме по едно кафе во барот

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

Непосредна врска до пораките: 917
29.12.2009 7:59:08   
Bile
sama li kafe da pijam?
ajde ve cekam vo drustvo e poslatko

Gorana i Stefani

(Одговор на членот sakibukic)
Непосредна врска до пораките: 918
29.12.2009 8:01:57   
biljana16
Ajde da se napieme edno kafence za da gi otvorime ocite od sabajle.

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 919
29.12.2009 8:02:15   
srekna mama
Биле тука сум и јас!Ајде за едно кафе имам време..

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 920
29.12.2009 8:10:22   
profesorica
ајде и јас сум за кафе

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот srekna mama)
Непосредна врска до пораките: 921
29.12.2009 8:21:25   
profesorica
кај сте бре жени???? ајде размрдајте се малкуuser posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 922
29.12.2009 8:44:18   
arh_diz
Eve sme . Kako si pominavte sinojka na sredbata

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 923
29.12.2009 8:48:27   
profesorica
одличноuser posted image user posted image user posted image ни фалеа сите што не беа присутни.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 924
29.12.2009 11:20:17   
pacuvce
Bidejki ne sum bila vo grad odamna,koga go procitav ova mnoguy mi se dopadna...

Новогодишните желби на билборд

user posted image
На плоштадот Македонија веќе три дена скопјани имаат несекојдневна можност да ги напишат своите новогодишни желби на голем билборд што го постави фирмата „Акцент медиа“
Компјутер, мобилен телефон, патувања, студентска стипендија, па дури и 100 чифта обувки - ова се дел од новогодишните желби што скопјани вчера со разнобојни фломастери ги испишуваа на плоштадот Македонија, на голем билборд што го постави фирмата „Акцент медиа“. Граѓаните идејата ја коментираа како невообичаена, несекојдневна, интересна и претпразнична.

Некој си посакал девојка, друг да ги заврши студиите, а трет си замислил одличен успех во Новата 2010 година. Мајка и татко на својот син му посакале во следната година да патува за Америка и да се врати оттаму жив и здрав.

Еден скопјанец вчера ја испишуваше својата желба „Сакам Македонија да се вика Македонија“. Вели, ја испишал токму таа порака бидејќи сакал да биде различен од другите, но и поради тоа што прашањето за спорот со Грција за нашето име беше актуелно во текот на целата година што изминува.

- Имам се', не ми е потребно ништо друго. Едноставно, сакам Македонија да се вика Македонија, да не се менува името на државата - изјави тој.

На долгиот билборд има пораки испишани на македонски, англиски и на албански јазик. Иако кажани на различни јазици, желбите генерално се исти - сите посакуваат повеќе здравје и љубов, па се' друго.

- Целта на билбордот „Замисли желба“ е да им овозможиме и на децата и на возрасните јавно да ги испишат своите желби. Мислиме дека овој интересен, креативен и несекојдневен начин на искажување на новогодишните желби ќе биде забавен за граѓаните и ќе придонесе за повесело празнично расположение - велат во „Акцент медиа“.

Овој билборд на плоштадот стои од саботата, а покрај него стојат студенти што делат маркери и ги повикуваат граѓаните да си ги напишат желбите.

- Билбордот е долг околу 20 метри. Кога ќе се испише, се менува со нов, за да може сите граѓани да се искажат. Вчера трет пат е поставена нова бела површина за пишување - велат во фирмата.

Скопјани новогодишните желби ќе можат да ги пишуваат до крајот на годината.

Потоа во медиумите ќе бидат објавени фотографии од најдобрите, најинтересните и од несекојдневните испишани желби.

- Сакаме да ги поттикнеме граѓаните да бидат креативни, со што сите заедно ќе испратиме порака на слога, љубов, поддршка, радост и дарување во моментите на овие празници - велат организаторите на годинашнава „желботека“.

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?