Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ајде мами не зафркавај, само уште тоа ти треба, да се затвориш некаде. Сите имаме и сме имале кризи, само мисли позитивно и се ќе се среди, еве ви една љубовна стрела
За секој кој сака убаво дружење. Да се надеваме дека овој нов ден ќе ни донесе само убави работи, она што беше вчера оставете го, зошто е веќе само минато, а ние мораме да живееме во сегашноста, во овој миг и да се насмееме што уште еден ден е пред нас. Убав ден, прекрасен ден!!!Поздрав до сите кои се на страната и еве ве повикувам да ни се приклучите во разговорите со своите размислувања, искуства, бидејќи можеби токму Вие некому ќе помогнете и ќе му дадете поттик да се бори за нешто во животот.
здраво на сите после неколку дена.конечно земавме негативен брис,ама не закачи и некој лош вирус со температури и сега сме добри.не ми се верува дека одморот ми помина така,кој ке чека до август
фала мами.....ајде нека трчка, голем да расти, ние во Радовиш правиме престапулка така се вика кај нас...се прават колачиња во форма на ногичка и ке викнеш неколку жени, и си земаат колаче и трчат... ставаш некој премет и за што прво ке се фати детето демек тоа ке му било професија. Воислав се фати за колачето....
ха, ха и јас за Мартина си правев благи ножиња, со калапче во форма на стапалка некако тие стари обичаи ми се многу интересни што се поврзани со децата.
еј важи..ајде, и Палешка ми пиша едни па ке направам два вида...Биле во Скопје сме, ама јас до 4 на работа, после држам час на една девојка што полага во вторник испит руски, Лука е кај моите и додека заврши и мм со работа не фаќа кај 7-8 да си дојдеме дома, а во 8.30 Лука веќе плаче за спиење
леле душиче...целосно исполнето време а, супер... јас моментално умирам од досада...Воислав спие, ке земам ќе се истуширам, па може после да одиме на прошетка
исполнето до максимум...кога го успивам него и јас си придремувам со него..ама вечерва ке гледам да не заспијам..сакам малку да си се гушкам со мм, ми фали ептен..
Размислете начин како денес да ги изненандите својот сакан, а!Пратете им кратка порака, купете некоја ситница, или едноставно кога ќе се вратите од работа шепнете им на уво "Те сакам!" Неверојатно е колку тие мали ситници можат за некој да бидат од големо значење