Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Добро бре, прво Добро утро...второ- па со кој памет до 3 сте биле будни???аууу ептен сте заглавиле јас тоа време бев во длабоооооок сон во прегратките на мојот сакан
Женички како сте, Мами ти како си помина на родендените, Лука се забавуваше? Јас еве да испијам кафето па ќе правам панцероти, ми се јаде нешто такво(ама домашно)некако кога и да купам не ми е исто како дома што ќе си го направам Стрвно трудно, па потоа се чудам на кој ли Мартина е толку стрвна
Со нашиот памет мила, да бевме со твојот памет ќе си бевме во длабок сон до нашите сакани ама наБиле не и беше дома, а мојот спиеше во друга соба, така да браво за оние кои уживаа
баш ми е жал за вас...ние поминавме добро- со два инцидента само на првиот роденден се лизна на паркет и падна и сега има гооооле џумка над левата веѓа, а на вториот децата во еден момент почнаа да вриштат (имаа маѓионичар) а Лука се извади од памет и почна да плаче а и му се спиеше веќе па си отидовме дома и прво некое време се убедувавме кој кого ке заспива и он си заспа а со него и ние ах.после долго време колку убаво спиев...
хахаха...фала срцка...па тоа што ми кажа ти, ги поминав алиштата во неколку води на рака...мора мајстор да викам, ама тоа мм кога ке си дојде од пат, а тоа може да е утре. Ти како си?