Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
хахаха...право ме потсетуваш на внукичката од сестра ми ќерка...и таа знаеш дека поголемка наполни 4 само го закачка Воислав, ајде тоа ќе направиме...ај тоа направи, се нешто што не треба....
Море мое е ама го знаеш она јас и никој друг!Таа да биде центар пажња, се таа знае, се нешто збори, секаде да ја има...леле 300 на саат(а татко и ви8ка, па нема на кого
Весело е весело Море се решив да се обидеме по пририден пат, па ако не дај Боже настанат компликации 'да ме сечат крц, крц па малку и ме фаќа некој чуден страв(не баш страв, ама некое чудно чувство, невообичаено )
мене сега ме има многу страв фатено бидејќи сега сум тие недели кога го поминував тоа со првата бременост и кога завршив на клиника Ск.и не можам да разговарам многу морничаво и неубаво ми е како вчера да беше и колку да се трудам да не мислам тоа е посилно од мене ама ќе помини си викам како што е Господ не е никој ќе биди и сега утре треба да земам резултати од микробиологија со тие бактериите да видам како состојбата и попладнето ќе одам на Ехо па здравје
друго што има кај на симаше земјотерси пред два вецери и тоа пет замислете така три многу слаби и два нешто појаки од три ипол до пет часот на утро умрев од страв и уште ме држи
Ајде немој да се полниш со негативни мисли, ќе биде добро, мораш да се храбриш и сама, знам дека не ти е лесно и мене некогаш ми доаѓаат бубачки во глава, ама веднаш си викам во себе, ајде не будали се Елена, ќе биде добро...
да се осетија ма апрвите три ги остеив оти не спиев а за другите два сум заспала па од сон рипнав не знаев кај терам значи да се остеија ама на многу луѓе што ги прашав не ги остеиле незнам луѓето каков сон имаат,човече да те дрма два саати и ништо да не осетиш па тоа стврано незнам и на вестите кажаа само за првиот никому ништо па тоа навистина беше нешто или бар јас така си мислам
zamisli, Julie, uste sum "cela". Sekoj skoro den odam da proveram CTG, na rabota odam se` pomalku, a doma sum zaboravila da platam internet... Se` si mislam, dali vo Sistina imaat wireless?! Se seguvam... pa kako ke im javam na moite najdragi web prijateli za novosta? Ne e fer... Mi ostanaa uste vkupno (maximum) desetina dena... kako i da e MISLAM NA VAS I VE SAKAM MNOGU!!! da ne bevte vie, ke bev mnogu osamena vo bremenosta
Анушке еве сега по пп ти пуштам мој мобилен и штом на свет го донесеш тоа мало ангелче, чекам веднаш порака од тебе со детални информации, висина тежина...и не ми е гајле дали ќе биде 20 часот, 00.00 часот или 3 по полноќ,јас морам да пријавам тука и да направиме мекици во твое име
Систина имаат сигурно интернет, бар така ме информираа. Ке те изненадиме можеби не се знае! Имаме таму да не информираат кога Анушка ке дојде . За секој случај Мами и Елена имаат убава задача да следat до каде е малечката кога ќе се реши да не израдува да си излеле од кај мамичка... И ние постојано те мислиме и твоите совети стварно на многумина им се од помош. Се надевам дека и поантака ке не дружиш и ке ни помагаш со совети и искуство.
< Поракaта ја уредил Julie -- 26.6.2009 18:12:43 >