|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
26.6.2009 19:17:41   
Еца
Мили мои јас сега одам во игротека да ги однесам децата малку да поторшат енергија и да се напијам едно кафе на раат, се читаме покасно  user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 701
   RE: Kafe bar "Ringeraja"
27.6.2009 14:40:12   
Nikolina
здраво и од мене јас само сто си измтив едно ајс кафе па које е за да не пијам самаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 702
27.6.2009 14:41:32   
Еца
јас, јас, еве ме user posted image , па како си ти Николинче денес? user posted image Се надевам посебно расположена.Што направи со бактеријата, што ти рече гин.Ајде пиши во темата таму да не те мислимеuser posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 27.6.2009 14:42:00 >

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 703
27.6.2009 14:55:13   
Nikolina
па пишав јас уште вчера дека стрептококата ја немам фала богу а ешерихијата пак ми ја најдоа во брис од вагина и цервикс и ми рекоа дека со самото лечење на стрептококата т.е. што многу време пиев антибиотици ми опаднал имунитетот и од мокрача ми прејде во вагина абе свашта и дека била многу осадна за лечење и ми даде пак некој антибиотик и ќе го земам од цетврток бидејќи тогаш ќе стигни на позитивна листа оти приватно е 2.400 денари и ми рекоа дека можам да почекам една недла дека не е итно да не фрлам пари и дека тој антибиотик бил доста добар и за мочните патишта и за се буквално па ќе видиме здравје со Господ напред само ми е страв бидејќи се отрув со антибиотици скоро цела бременост ми е тсрав за бебушот ама овие што ми ги дават демек не му штетеле на бебето здравје само Господ реков да не чува и да ми дава сила оти пукнавuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 704
27.6.2009 14:58:04   
Еца
па прочитав тоа од вчера, ама мислев пак ке одиш кај гин, да се договарате што ке рпавите со ешерихија коли, инаку дали ке одиш на царски?

Непосредна врска до пораките: 705
27.6.2009 15:08:49   
Nikolina
тоа е се ме виде на ехо ми кажа за терминот малку пак му испаничивuser posted image демек што е ова стално различно пишав нели,за друго ми рече дека е воред се за бактеријата ми ги даде лекарствата и тоа а за царски незнам а и не размилсувам оти морници ме лазат не од самата операција не ми е страв туку се присетувам на порано а инаку уште порано кога разговараавме на таа тема ми имаше речено дека мора да чекам три години од операција ако сакам порано морало пак царски незнам а кај мене до термин ќе има поминато скоро две години од операција незнам дали е тоа пресудно а што се однесува до бактериите да се надевам дека ќе се отарасам до тогаш здравје јас повторно ќе си направам анализи постојано ги контролирам па ќе видиме како ќе речат и сама гледаш дека многу фактори зависат ако е се во ред би сакала да одамна природно како тебе да го остетам тоа чувство а од операцијата ако веруваш и ден денс имам мака ме боли на времето ме сечи инаку многу ми бесе страв од анестезијата кога ми ја клаваа седумпати ме боцкаа во рбетото им се изместувавuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image тоа е  само се да биди во ред па за тоа ќе те изветсам нахнадно сепак фала што се грижиш за тоаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 706
27.6.2009 15:16:13   
Еца
Знам Николина па јас првото го родив со царски, затоа сега сакам да одам природно, но..како што реков ако биде се како што треба, ако не очигледно пак ќе ме сечатuser posted image и пак царскиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 707
27.6.2009 15:17:49   
Еца
Катенце мила, аи тебе те нема нешто деновиве, ајде доагај еве ставив кафе и за тебе user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 708
27.6.2009 16:41:45   
Еца
Мис а да ми правиш друштво за кафеuser posted image Денес сите на минута, две.user posted image Ти го напишав бројот на игротеката, виде?

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 709
27.6.2009 17:02:21   
mis.
Да го запишав,сакам да ја посетам и да го оставам големиот син.малку е срамежлив кога се во прашање непознати но се надевам нема да имаме проблеми.
Може и за мене едно кафе,ми се спие но покрај две деца тешко наоѓам време денски да си поспијам.
Ти како си?

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 710
27.6.2009 17:06:21   
Еца
Викај ураuser posted image user posted image user posted image што да ти кажам...Мартина и гостинката никако не се согласуват, ниту да си заиграт нешто, ма не ...само да се трчало, викало, деца...а за спиење, ехехе па здравје вечер кога ќе заспијат тие и јас по нив, аод толку активности сон не ми доаѓа и така си живеам среќно и веселоuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 711
27.6.2009 17:09:46   
mis.
Ако не сум наспана тешко функционирам.Кога ќе се наспијам на овој век не ми е јасно.Откако добив деца зива ненаспана сум.Не од бебето туку од големиот син уште знае ноќе да се пробуди и да бара млеко.Млекар е тој на мене сигурно не.user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 712
27.6.2009 17:10:44   
mis.
Палешка еве и на тебе едно кафе.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 713
27.6.2009 17:28:38   
Палешка РР
Фала мис, како сум поспана чудо едно  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 714
27.6.2009 17:32:30   
Еца
Па какво е и времето променливо, катастрофа, де сонце, де врне, де грми, до кога веќе...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 715
27.6.2009 17:37:51   
mis.
Искрано да ви кажам многу се разочарав глетам на интернет и следната недела дождuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 716
27.6.2009 17:39:21   
mis.
деничка и ти си тука,придружи ни се на кафето

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 717
27.6.2009 18:17:28   
mami
user posted image user posted image ете ја, јас реков ке правам торта она да се нацрта во кујна одма, да си најде работа и јас пак неможам да си завршам ништо како што сум си испланирала..дајте некоја водка да се смирам оти ке пукне некоја војна пак

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 718
27.6.2009 18:21:50   
Палешка РР
Ајде мами смири се, повели

Јас да сум ко` тебе одам в кујна и ќе се буткаме, па кој победи-победи.
Ти си помлада и појака, не се нервирај само.

< Поракaта ја уредил Палешка -- 27.6.2009 18:25:11 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 719
27.6.2009 18:22:33   
Julie1
Mami и јас сум за водка ама дупла за мене ако може!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 720
27.6.2009 18:23:47   
mami
user posted image user posted image user posted image ова ми се допаѓа најмногу на рр, секогаш има барем еден да те утешиuser posted image user posted image user posted image  ма не се буткам, нема шанси, кујнана е коцка од метро на метро уште ние две долу, ауу нема шанси..ке ја чекам како секогаш да заврши и ке работам после до ниедно времеuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 721
27.6.2009 18:24:50   
mami
Koга сакаш да одиме на пијачка..ајде среда може? после предавањето..не ддупла, тродупла имаш од мене

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 722
27.6.2009 18:26:32   
Julie1
Договорено user posted image user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 723
27.6.2009 18:27:49   
Iva
А примате некој кој не многу по алкохолотuser posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 724
27.6.2009 18:28:42   
mami
Секогаш..еве Јуле ке ти објасни за што се работи во среда, јас одам да ја правам тортата па ке ви тргнам парчиња и за во среда

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 725
Страница:   <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?