|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
26.6.2009 0:58:57   
Еца
Па заврши прво одделение, ама ова моето е лиска, леле леле, абе како ја закача, ау ми иде да ја затворам во соба сама да седи еден цел денuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 676
26.6.2009 1:01:17   
biljanaM
хахаха...право ме потсетуваш на внукичката од сестра ми ќерка...и таа знаеш дека поголемка наполни 4 само  го закачка Воислав, ајде тоа ќе направиме...ај тоа направи, се нешто што не треба....

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 677
26.6.2009 1:08:09   
Еца
Море мое е ама го знаеш она јас и никој друг!Таа да биде центар пажња, се таа знае, се нешто збори, секаде да ја има...леле 300 на саат(а татко и ви8ка, па нема  на когоuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 678
26.6.2009 1:11:25   
Nikolina
ej zenski pa nie pa zednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 679
26.6.2009 1:12:00   
Nikolina
mislam znete deka koristam drugo ime segauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 680
26.6.2009 1:13:04   
Еца
Е ти се верува ли дека сега те помисливuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 681
26.6.2009 1:13:33   
Еца
Па добро бе Мацо како си, кај те снема, се е во ред нели

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 682
26.6.2009 1:13:51   
Nikolina
Еленче како си ми дали си ми арничка денес видов дека веќе влезе во девети ај Господ да е со вас и се убаво да бидиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 683
26.6.2009 1:16:13   
Еца
Весело е веселоuser posted image user posted image user posted image Море се решив да се обидеме по пририден пат, па ако не дај Боже настанат компликации 'да ме сечатuser posted image крц, крцuser posted image па малку и ме фаќа некој чуден страв(не баш страв, ама некое чудно чувство, невообичаеноuser posted image )

Непосредна врска до пораките: 684
26.6.2009 1:16:23   
Nikolina
абе имаше пак некои расправии ама сега не сум многу слободна да ви кажам да не влези утре ок ќе прајме муабет кај еден саато ќе се приклучам

Непосредна врска до пораките: 685
26.6.2009 1:17:28   
Еца
ќе се читаме тогаш утре, битно ти си добра?

Непосредна врска до пораките: 686
26.6.2009 1:18:59   
biljanaM
Николина е Ники нели...?во Грција шо живее

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 687
26.6.2009 1:19:56   
Nikolina
мене сега ме има многу страв фатено бидејќи сега сум тие недели кога го поминував тоа со првата бременост и кога завршив на клиника Ск.и не можам да разговарам многу морничаво и неубаво ми е како вчера да беше и колку да се трудам да не мислам тоа е посилно од мене ама ќе помини си викам како што е Господ не е никој ќе биди и сега утре треба да земам резултати од микробиологија со тие бактериите да видам како состојбата и попладнето ќе одам на Ехо па здравје user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 688
26.6.2009 1:22:21   
Еца
Николина ќе ти го избришам последниот пост, ок

Непосредна врска до пораките: 689
26.6.2009 1:24:57   
Nikolina
okkkkkkuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 690
26.6.2009 1:26:55   
Nikolina
друго што има кај на симаше земјотерси пред два вецери и тоа пет замислете така три многу слаби и два нешто појаки од три ипол до пет часот на утро умрев од страв и уште ме држиuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 691
26.6.2009 1:28:44   
Еца
Ајде немој да се полниш со негативни мисли, ќе биде добро, мораш да се храбриш и сама, знам дека не ти е лесно и мене некогаш ми доаѓаат бубачки во глава, ама веднаш си викам во себе, ајде не будали се Елена, ќе биде добро... user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 692
26.6.2009 1:29:43   
Еца
Ау и се осеија многу, леле јас како се плашам од земјотреси, па ние уште на девети кат, брррuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 693
26.6.2009 1:35:02   
Nikolina
да се осетија ма апрвите три ги остеив оти не спиев а за другите два сум заспала па од сон рипнав не знаев кај терам значи да се остеија ама на многу луѓе што ги прашав не ги остеиле незнам луѓето каков сон имаат,човече да те дрма два саати и ништо да не осетиш па тоа стврано незнам и на вестите кажаа само за првиот никому ништо па тоа навистина беше нешто или бар јас така си мисламuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 694
26.6.2009 1:43:06   
Nikolina
zenski ajde caosno se citkame utre nemozam poveke me fati grbotuser posted image user posted image user posted image do utre pozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dravcinjaaaa

Непосредна врска до пораките: 695
26.6.2009 17:58:04   
Julie1
Анушка па кај си ти деновиве, еве сите ни се јаувват по малку ти не се изгуби. Како си?

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 696
26.6.2009 18:05:24   
Anushka
zamisli, Julie, uste sum "cela". Sekoj skoro den odam da proveram CTG, na rabota odam se` pomalku, a doma sum zaboravila da platam internet...
Se` si mislam, dali vo Sistina imaat wireless?! Se seguvam... pa kako ke im javam na moite najdragi web prijateli za novosta? Ne e fer...
Mi ostanaa uste vkupno (maximum) desetina dena... user posted image
kako i da e MISLAM NA VAS I VE SAKAM MNOGU!!! da ne bevte vie, ke bev mnogu osamena vo bremenostauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 697
26.6.2009 18:09:59   
Еца
Анушке еве сега по пп ти пуштам мој мобилен и штом на свет го донесеш тоа мало ангелче, чекам веднаш порака од тебе со детални информации, висина тежина...и не ми е гајле дали ќе биде 20 часот, 00.00 часот или 3 по полноќ,јас  морам да пријавам тука и да направиме мекици во твое имеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 698
26.6.2009 18:11:24   
Julie1
Систина имаат сигурно интернет, бар така ме информираа. Ке те изненадиме можеби не се знае! Имаме таму да не информираат кога Анушка ке дојде user posted image user posted image user posted image . За секој случај Мами и Елена имаат убава задача да следat до каде е малечката кога ќе се реши да не израдува да си излеле од кај мамичка... И ние постојано те мислиме и твоите совети стварно на многумина им се од помош. Се надевам дека и поантака ке не дружиш и ке ни помагаш со совети и искуство. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 26.6.2009 18:12:43 >

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 699
26.6.2009 18:21:38   
denicka
Anuske ti cestitam i na hrabrosta. samo taka prodolzi, a tuka sigurno ke ima gooooolema proslava user posted image   user posted image

Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?