Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Наташа5 пријави состојба :) 23.6.2009 15:12:54
Natasha5
inace dobro sum bas i vremevo mi se pogodi ne etoplo super sum samo so bolkite vo grbot ama ne e strasno toa bebusov mrda celo vreme izgleda se sprema .mnogu mi nedostasuva vasata druzba sekoj den ama vaka ke ve posetuvam ponekogas
RE: Наташа5 пријави состојба :) 23.6.2009 15:13:49
mami
јас ич несакав да знам ама докторот мој ко што го дал господ блесав тоталка, мерак му беше да ми каже и мислам дека намерно му се испушти па микажа што е
RE: Наташа5 пријави состојба :) 27.6.2009 14:37:17
Еца
Натоооооооо... Мами што се случува со Ната? До каде, како тргнала не и се брза немој Анушка да ни го даде првото бебе на рингераја,аииииииииии Како и да е за првото бебе и среќната мајка ќе приредиме убаво изненадување
RE: Наташа5 пријави состојба :) 27.6.2009 18:02:48
mami
јас од толку многу обврски не сум и пишала веке два дена еве сега и пишав и штом ми врати ви давам одговор..да имаше нешто ке ми пишеше она..ама не тоа ке чека до последно...
RE: Наташа5 пријави состојба :) 27.6.2009 18:26:51
mami
јас мислам одма да ги споиме сакате да се кладиме која прва ке пукне? леле како тиквички да се, па ке пукне, ама морав интересно ми звучи, знам дека нема да ми се налутат
RE: Наташа5 пријави состојба :) 27.6.2009 19:50:25
mami
наташа е супер..сеуште 2 во 1 за разлика од сите нас, ужива во ладното време(од очигледни причини) вечер е на ЦТГ во Државна, па е ми пише како прошло...
Ајде кладба- Која прва ке ни донесе на рр? Наташа или Анушка...а и Елена не е за занемарување и таа е при крај ајде да чујам облози одма
RE: Наташа5 пријави состојба :) 27.6.2009 20:38:37
Nikolina
е абе оставетеја уште некоја недела Елена не ја гибајте да поднарасти бебушот,само ќе си кажи ко ќе сака да си излези нели сумво право,оти јас мислам да и дадема на Елена бар уште недела две
RE: Наташа5 пријави состојба :) 27.6.2009 21:31:25
mami
морее, признај си дека сакаш да излезе да го видиш...јас последните недели бев крајо неодлучна- прво сакав што побрзо да излезе за да го видам, а псле викав- ај нека поседи уште малце, ми е страв од пораѓајот , ама штом Елена не се дава, останува да се кладиме на Анушка и Наташа...значи???
zdra vo zdravo na site .tolku slatko me iznasmeavte citav sto ste pisuvale. se kladite a?ako ako. nema nikoj sega ama ke procitate utre jas bev na ctg i doktorkata rece deka se e spremno za poragaj ,pa sega go cekame Denot. Pa ke vidimekoja ke e prva a?A moze i da se sretneme site tri a? mi nedostigate site pozdrav do site.pa sega se nadevamdeka pocestoke vi pisam.poz pa secitame