|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Наташа5 пријави состојба :)
23.6.2009 14:59:03   
biljanaM
опаа...болките почнуваат а..?
Ова ќе ни е првото бебенце на ринге раја а? се знае ли дали е машко или женско...?
Наташа ајде со лесно....

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 26
23.6.2009 15:02:31   
Natasha5
eve me povtorno od kaj drugarkami sega uste nema nisto izgleda ke teram do kraj ili poveke a sto vikate?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 27
23.6.2009 15:04:24   
Natasha5
pozdrav do site i fala vi sto ste so mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 28
23.6.2009 15:05:42   
biljanaM
Нате ти помина ли последниот термин...?

Непосредна врска до пораките: 29
23.6.2009 15:05:59   
mami
па незнае што е..се вртело цело време и докторот неможел да го види...прво па уште изненадувањеuser posted image user posted image user posted image ке мора да чекаме да ни јави

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 30
23.6.2009 15:08:56   
Natasha5
nene terminot ne e pominat 1 juli e ama nikogas ne se znae taka

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 31
23.6.2009 15:09:07   
mami
јас пишувам за неа а таа тука..ајде кажувај како си?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 32
23.6.2009 15:10:04   
biljanaM
Mami znaes deka i jas nenzaev kakvo mi e bebeto duri na 4ti juli  vidov, na posledniot pregled, a se porodiv na 10ti

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 33
23.6.2009 15:10:05   
Natasha5
a za masko zensko ne znaeme iznenaduvanje kako sto veli mami poubavo taka 

Непосредна врска до пораките: 34
23.6.2009 15:12:54   
Natasha5
inace dobro sum bas i vremevo mi se pogodi ne etoplo super sum samo so bolkite vo grbot ama ne e strasno toa bebusov mrda celo vreme izgleda se sprema .mnogu mi nedostasuva vasata druzba sekoj den ama vaka ke ve posetuvam ponekogas

Непосредна врска до пораките: 35
23.6.2009 15:13:49   
mami
јас ич несакав да знам ама докторот мој ко што го дал господ блесав тоталка, мерак му беше да ми каже и мислам дека намерно му се испушти па микажа што еuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 36
23.6.2009 15:14:39   
mami
ајде ѕвони ми кога ке си некаде околу центар ке пиеме сокце или пивце што сакаш

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 37
23.6.2009 15:18:08   
Natasha5
ajde sega odam pozdrav do site pa se citame

Непосредна врска до пораките: 38
23.6.2009 15:21:22   
mami
Ајде мила и чувај сеuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 39
27.6.2009 14:37:17   
Еца
Натоооооооо... Мами што се случува со Ната? До каде, како тргнала не и се брзаuser posted image user posted image user posted image немој Анушка да ни го даде првото бебе на рингераја,аииииииииииuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Како и да е за првото бебе и среќната мајка ќе приредиме убаво изненадувањеuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 40
27.6.2009 18:02:48   
mami
јас од толку многу обврски не сум и пишала веке два денаuser posted image еве сега и пишав и штом ми врати ви давам одговор..да имаше нешто ке ми пишеше она..ама не тоа ке чека до последно...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 41
27.6.2009 18:25:00   
Julie1
Замислете во исти ден и Наташа и Анушка и едно машко едно девојче, ке пукнеме од радување и срека user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 42
27.6.2009 18:26:51   
mami
јас мислам одма да ги споимеuser posted image user posted image user posted image
сакате да се кладиме која прва ке пукне?user posted image user posted image user posted image леле како тиквички да се, па ке пукне, ама морав интересно ми звучи, знам дека нема да ми се налутатuser posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 43
27.6.2009 19:50:25   
mami
наташа е супер..сеуште 2 во 1user posted image  за разлика од сите нас, ужива во ладното време(од очигледни причини) вечер е на ЦТГ во Државна, па е ми пише како прошло...

Ајде кладба- Која прва ке ни донесеuser posted image  на рр? Наташа или Анушка...а и Елена не е за занемарување и таа е при крајuser posted image  ајде да чујам облози одма

Јас сум за Наташа

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 44
27.6.2009 20:14:55   
denicka
najubavo dvete zaedno. vo ista bolnica, vo ista soba a? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 45
27.6.2009 20:20:47   
denicka
Elence, bi sakala i ti da im se pridruzis, priznaj? user posted image user posted image user posted image
pa posle ke imame odednas 3  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 46
27.6.2009 20:38:37   
Nikolina
е абе оставетеја уште некоја недела Елена не ја гибајте да поднарасти бебушот,само ќе си кажи ко ќе сака да си излезиuser posted image user posted image user posted image user posted image нели сумво право,оти јас мислам да и дадема на Елена бар уште недела двеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 47
27.6.2009 21:05:08   
Еца
Ха, ха, колку сте итри лиски, сакате да се откачите од мене, ааа?user posted image user posted image user posted image Мене богами не ми се брза, нека си седи, нека си расте, рано му еuser posted image user posted image user posted image  user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 48
27.6.2009 21:31:25   
mami
морее, признај си дека сакаш да излезе да го видиш...јас последните недели бев крајо неодлучна- прво сакав што побрзо да излезе за да го видам, а псле викав- ај нека поседи уште малце, ми е страв од пораѓајотuser posted image user posted image user posted image , ама штом Елена не се дава, останува да се кладиме на Анушка и Наташа...значи???

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 49
28.6.2009 0:02:59   
Natasha5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdrauser posted image vo zdravo na site .tolku slatko me iznasmeavte citav sto ste pisuvale. se kladite a?ako ako.
nema nikoj sega ama ke procitate utre jas bev na ctg i doktorkata rece deka se e spremno za poragaj ,pa sega go cekame Denot. Pa ke vidimekoja ke e prva a?A moze i da se sretneme site tri a? mi nedostigate site pozdrav do site.pa sega se nadevamdeka pocestoke vi pisam.poz pa secitame

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 50
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

iminja
acka p

dali vi se dopaga imeto Pavel

da (65%)

ne (35%)

Број на сите гласови: 54

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!