Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што ви се јаде во овој момент? 4.2.2010 15:23:31
mina_m
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: mina_m
burek so sirenje, simitka ili gevrek,vise gi sonuvam ovie jadenja
Kaj ti teknaa ovie jadenja mina_m jas gi mislam postojano ama uste dolgo ke gi mislam izgleda
a kazi ,ovde za da idam da kupam burek edno dva ipol saati treba voznja za vo drug grad ke mi se odjade,a za simitce ili gevrece ke gi posonuvam uste malku dodeka ne dojdam vo mk,a i tebe ne ti se tamu pri raka ovie jadenja????ili ne smees sega da gi jades
RE: Што ви се јаде во овој момент? 16.2.2010 11:26:30
BILE.F
Јас штотуку јадев ладен сендвич со печеница и јогурт, ама не требаше да отворам тука, сигурно и нешто друго ќе ми се прејаде! Манијак сум за солено и кисело, а благо многу, многу ретко!
RE: Што ви се јаде во овој момент? 20.2.2010 19:15:20
Bibi_S
Леле пред малку мислев дека ќе пометнам ако не каснам шопска салата. Толку многу ми се пријаде, вака никогаш не ми било. Си напривив и најслатко си ја изедов. А пред тоа бев излезена, а надвор вистинска пролет беше цел ден. И мислам дека времето ме испровоцира за свежа салата. Веќе ми се здосади од тешки јадења, манџи, месо...Сега само свежо ми се јаде.
RE: Што ви се јаде во овој момент? 13.3.2010 16:18:16
nadica
сакам мешана салата, пица и за десерт палачинки сето тоа од пицерија ЕМА неготино тие што пробале знаат што зборувам а за останатите повелете мммммммммммммммм