|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
24.3.2010 13:47:20   
matushka
Ic da ne sekiras, testovite nikogas ne lazat, od iskkustvo ti kazuvamuser posted image
Sepak, najubavo ke vidi doktorot za 1, 2 nedeli.
Uzivaj mila.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 376
24.3.2010 13:48:03   
dostickage
Tuda i kaj mene bese taka.Jas koga mi docnese napraviv test i pokaza user posted image .
Vednas posle toa na lekat i imase crna tocka toa lekarite go vikaat mozna bremenost.
Posle dve nedeli bev uste ednas na doktor kade se vide srceva akcija.Toa vekje go racunaat za vistinska bremenost.
Taka da toa sto ti rekle e sosem normalno.Jas mnogu se pazev vo tie dve nedeli,nema sex,odmor povekje i taka.
so srekjauser posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 377
24.3.2010 14:05:44   
Anonimen
Jas sum edna godina vo brak i nemozam da zabremenam.Kaj maz mi se e vo red a jas sega ja meram bazalnata temperatura,poslednive 12 dena e 37.2.Znae li nekoj kolkava treba da bide temperaturata.user posted image

(Одговор на членот dostickage)
  Непосредна врска до пораките: 378
24.3.2010 14:38:13   
prvenka
Temperaturata treba da ti bide pokacena posle ovulacija,a ako ti kasni togas takva temperatura e eden od prvite znaci zauser posted image .Zemi si test i proveri dali ke bide user posted image user posted image ...pisi te cekame

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 379
24.3.2010 14:47:35   
Maca25
bev na pregled, nema bebe, ima cista. napraviv PAP, cekam rezulatati vo petok, pa posle na nekoja terapija za da dobijam i nesto za cistata. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот prvenka)
Непосредна врска до пораките: 380
24.3.2010 14:51:10   
riba79
nemoj da se plasis.nekogas cistata ako e vodena moze sama da pukne.takov bese slucajot jaj moja drugarka.pozdrav i ti posakuvam se da bide vo reduser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 381
24.3.2010 14:51:32   
mina_m
samo PAP test pravese ili se snimase i na eho?i kolkav e razmerot na cistata?

Непосредна врска до пораките: 382
24.3.2010 14:51:37   
matushka
Bas mi e zal mila, mislam deka cistite ne se strasni, majka mi ima na gradi, i ne i propisaa nikakva terapija nnitu pak treba operacija da pravi
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

bev na pregled, nema bebe, ima cista. napraviv PAP, cekam rezulatati vo petok, pa posle na nekoja terapija za da dobijam i nesto za cistata. 

Непосредна врска до пораките: 383
24.3.2010 14:53:29   
jovanka
ako e od tie kako sto gi narekuvaat vodeni cisti samo po sebe ke pukne i ke ja snema jas imav takva posle prvata bremenost koga kerkami imase nekade dve godini i nemav menstruacija dva meseci so soodvetna terapija se se resi pozitivno od togas takvo nesto nemam uspesna i vtora bremenost taka nema mesto za panika.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 384
24.3.2010 14:59:18   
vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Maca25, нема место за паника, тоа се решава. Сестра ми има циста и и рекоа дека може да ја истера втората бременост со се циста, па после ќе ја вадат..Само треба да се следи да не расте..

Непосредна врска до пораките: 385
24.3.2010 15:10:34   
Maca25
Znam deka ne e nisto strasno, cel zivot imav cisti. Ovaa e vodena, najverovatno e tuka 2 mesesi i se nadevam deka brzo ke pukne. Maka mi e sto ne dobivam redovno, na 2-3 meseci, i me fakjaat teski nervozi i PMS. Mm bas se izraduva na "bato". user posted image se dogovorivme sega da nemame drugo dete, se dodeka ne si kupime stan. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 386
24.3.2010 16:46:29   
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tuda

dragi moe jas bev na lekar..mi rece doktorot mozebi e rana bremenost ima crna tocka 0.17cm znaci nema ni 2 mm..testovi dva pozitivni a sega lekarot mi rece pak da odam da utvrdi dali sum ili ne..i mnoog me stavi vo misli sega ako sum znaci vika nema ni 3 nedeli da sum vo bremenost...sto mislite vie

Немој многу да му ја мислиш, видел човекот точка мала, ама ќе порасне. За колку време ти рече да одиш пак?

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 387
24.3.2010 17:22:24   
Tuda
mi rece da odam vo ponedelnik....daj boze da e toa se nadevamuser posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 388
24.3.2010 17:28:23   
Maca25
ajde tuda, stiskame palci za bebence, a i jas iskreno se nadevam deka cim doktorov videl nesto deka toa e user posted image .

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 389
24.3.2010 17:42:14   
iviv
aj ostaj sto videl crna tockicka pa i posle dva pozitivni testa mora i ti pozitivno da rasmisluvas i sigurno e deka si bremena ....jhuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 390
24.3.2010 17:50:23   
Maca25
iviv ajde i ti sto pobrzo da ni pises tukauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 391
24.3.2010 17:57:53   
Rossana
 user posted image  

Непосредна врска до пораките: 392
24.3.2010 18:03:43   
niki

mi rece da odam vo ponedelnik....daj boze da e toa se nadevamuser posted image

Ајде ајде опуштено. Сака само да го види поголемко до понеделник 4 недели ќе биде. Немој сега паника позитивно трудно си.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 393
24.3.2010 18:31:15   
Tuda
da mislam ama eve mi kazubvat testovite mozele da lazat :(((samo na toa mislam veruvaj edvaj ja vidi crnata tocka i ne sakase tocno da mi potvrdi

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 394
24.3.2010 18:52:22   
iviv
maca25 cul te gospod daj boze i jas mnogu sakam da bide no so pozitivna misla kako vikaat pozitivno ke se slucuva.Eve deneska pravevme spermogram i e odlicen taka mi kaza doktorot ne zapamtiv mnogu poveke decko mi pamtiuser posted image jas slusnav samo deka e odlicno.samo sega i kaj mene da izleze se kako sto treba i ke cekame bebenceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 395
25.3.2010 10:08:17   
Tuda
mozat li testovite dva poztivni izlegoa da lazat????user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 396
25.3.2010 10:09:15   
arh_diz
dokolku se dvata pozitini ne mi mozele da bidat lazni

Биди тоа што си

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 397
25.3.2010 10:10:42   
Tuda
edna osoba mi vika mozno e da ne s etocni..pravev na vecer i plus nautro:))

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 398
25.3.2010 10:12:06   
Tuda
daj boze....lekarot mi kaza ima edna tocka ama ne moze da utvrdi sto e:(((mozebi mala bremenost vika...se plasm da ne nesto drugo:((user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 399
25.3.2010 10:12:09   
mina_m

mozat li testovite dva poztivni izlegoa da lazat????user posted image

kolku sto sum zapoznaena so testovive ,negativen test moze da pokazuva lazno,ama pozitiven neuser posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Koe ime vi se dopaga
mazule

Iminja

Mario (37%)

Stefan (63%)

Број на сите гласови: 221

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!