|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
30.6.2009 20:44:20   
mis.
Деничка ама ме погоди со сокот од вишна.Го обожавам а плус домашно ммммммммЛеле леле ако бев бремена имаше сешто да се случеше user posted image епа ајде живели 

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 751
30.6.2009 20:52:10   
denicka
izvini Elence, ima i za tebe ama dupla doza, so protekcii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 752
30.6.2009 20:59:33   
Еца
user posted image user posted image user posted image user posted image Фала, фала, што е убаво да си трудна, се ти даваат дупла доза, па после балканките за време на бременоста како мечиња станувалеuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 753
30.6.2009 21:24:08   
Nikolina
е а можи за мезе сончоглед,јас изгрицкав едно двесте грама утата пепел ми е па се освежив со кока кола незнаев за сокчето од вишниuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 754
30.6.2009 21:32:30   
denicka
ajde ajde ima za site user posted image  koga ke snema zaedno ke prajme, moze user posted image ?

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 755
1.7.2009 10:54:33   
mami
 user posted image ајде сега, при отворен фрижидер и огромен избор на храна и пијалоци, Мамму да дојде да си каже како си помина на одмор

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 756
1.7.2009 12:00:06   
Julie1
О Мамму се вратила од одмор! Ајде раскажувај, како беше, има слики? Имаш добиено боја? Ајде денес со нас во Александар Палас да се видиме?

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 757
1.7.2009 12:01:10   
mami
сега ке ја барам посебно, не и текнува да ни раскаже сама...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 758
1.7.2009 12:07:32   
Mammy
Еве ме...user posted image

Имав многу обврски од сабајле за да ви раскажувам..user posted image
Супер си поминав..Не се сончав многу ..За чудо некое имаше еден куп трудници во Ханиоти и сите тие се печеа на Сонце..
Па луѓе, мене тоа не ми беше хумано...user posted image
Јас под сенка цело време и малку пливав...ама интерно беше тоа што кога и да влезев во вода да пливам, го осеќав бебушот како мрда user posted image ..смешки живи беше, како да ужива да пливка...user posted image

Најубав период за одмор е токму овој што помина - крај на јуни..

А денес сум на контрола некаде околу 19 часот, така да нема да можам да дојдам..user posted image

Поздравчеее..
Ќе ставам слики деновиве...user posted image

Me, Myself and You..and our Baby too...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 759
1.7.2009 12:10:40   
Еца
Леле колку убаво друштво се собраuser posted image а јас морам надвор децата да возат велосипед и да се тркалам по нив по детска улицаuser posted image Ајде се читаме покасноuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Mammy)
Непосредна врска до пораките: 760
1.7.2009 12:12:56   
mami
чао топче..убаво да си поминешuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 761
1.7.2009 14:45:39   
mis.
Елена ајде на една чашка сокче приридно и за едно прашање.Која смена е др.Стамболиев оваа недела?Се спремам за кај него но никако да стигнамuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 762
1.7.2009 14:57:37   
mis.
Mami па напиј се и ти седни не се срамиuser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 763
1.7.2009 15:00:09   
mami
јас сум мила повеќе за пивце, али ке се чувам за вотката вечер...доаѓаш со нас?

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 764
1.7.2009 15:10:44   
Еца
денес, утре и во петок ќе биде прва, од понеделник, прва смена цела недела. Одам да закачам алишта и да се освежам малку под тушuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 765
1.7.2009 15:19:53   
mis.
Елена и наредната недела ќе биде прва?Обично се менуваше секоја недела.А во сабота дали му се паѓа работна?
Мами тешко дека ќе стигнам со автобус или такси со две деца до александар паласuser posted image Ај во некоја друга прилика.Важно убаво да си поминете и ќе раскажувате како сте си поминале.
Елена што бидна со сликите од првото рингераја дружење?

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 766
1.7.2009 15:23:22   
mami
имало некој проблем со сликите, уште се работи на него...ама ке бидат..се надевамuser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 767
1.7.2009 15:25:11   
mami
мис, а сопругот? да ги оставиш со него? или не функционира така?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 768
1.7.2009 15:33:53   
mis.
Мами сопругот е секогаш тука т.е тој е единствениот кој се грижи за децата освен јас се разбира.Ние двајца сме и за добро и за лошо но да ви кажам супер се снаоќаме и функционираме така самостојно без помош.Така да тој е на работа јас без возачка и тоа е од нешто човек мора и да се скусиuser posted image Некој пат и ми се плаче но не се жалам барем мирно живеам без нервоза и како си сакам така.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 769
1.7.2009 15:36:26   
mami
тука си во право...јас би се откажала од се, само за да можам да бидам сама некаде со нив двајца...барем главата ке ми биде мирна...

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 770
1.7.2009 15:49:17   
Еца
Сликите се кај мене,, вчера ги земав, но многу се лоши, не се чисти, тешко се препознаваат лицата, баш ми е криво,до вечер, евентуално утре ќе поставам нешто ама не е тоа тоаuser posted image ќе мора уште едно дружење и овој пат ќе биде со мој апаратuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 771
1.7.2009 22:02:27   
mami
ете овде јавно и пред сите кажувам дека на Јуле сум и лутаuser posted image Замислете..се договаравме цело време и на крај таа ми кидна од предавање да оди на роденден и мене ме остави со пустата желба да пиеме вотка...следниот пат не се договарам со неа, ја носам директно на вотка, да не ми најде изговор пакuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 772
2.7.2009 21:29:38   
mis.
Ајде на едно пиво да наздравиме додека го очекуваме првото бебче на рингераја.Додека чекаме некоја вест добро би било да се освежиме и заеднички да ја бодриме наташа така побрзо ќе ни мине времето.user posted image  

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 773
2.7.2009 21:37:30   
Еца
Ајде Нато user posted image   за тебе и малото рингерајче  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 774
2.7.2009 21:48:08   
mis.
 user posted image   user posted image   user posted image  

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?