|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
5.7.2009 22:41:08   
biljanaM
Еленче дај ти части нешто додека јас да се снајдам со сликичкиве....user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 801
5.7.2009 22:44:02   
Еца
user posted image user posted image user posted image Еве Билеuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 802
5.7.2009 22:49:32   
biljanaM
hahaha...Elena nemoj da se ispijanime.....pa udri brige na veselje....user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 803
5.7.2009 23:13:40   
denicka
epa luge eve ja ke castam cokolado samo ako utre rano po sabajlecki nasocite poz energija kon mene user posted image  moze?ve sakam site sto ste tolku dobri i sirime ubavi mislii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 804
5.7.2009 23:16:34   
Еца
user posted image user posted image user posted image Готово Деничка утре целата моја енергија ќе биде насочена кон тебеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 805
5.7.2009 23:52:46   
mami
мила со тебе сум...чекам да ми јавиш штом потврдат јасно!!!!!те гушкам најсилно

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 806
6.7.2009 0:28:09   
lide78
едно кафе за добро утро од мене и се читаме  попладне ви ветувам.

Колку убав ден!

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 807
6.7.2009 10:34:17   
Еца
Драги мои, бидејќи кај нас во соба се струга и лакира паркетот има премногу прашина, па одам на воздух со мојот мал разбојник.Таман и таа да потроши малку енергија и потоа се враќам на рр.

user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 808
6.7.2009 14:23:00   
mami
гледам многу не има па ајде да се напиеме нешто за сите нови членови и сите стари членови..за сите нас..на здравје user posted image   user posted image   user posted image  

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 809
6.7.2009 14:27:31   
Iva
Како ме погоди со пицата, фрли едно парче навамуuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 810
6.7.2009 14:28:29   
mami
мила и тебе ти треба килце плус така да не парче ти пуштам целаuser posted image user posted image

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 811
6.7.2009 14:45:53   
Еца
За сите стари и нови членови на Рингераја, да се множат што повеќе, да се дружиме што почесто, да си помагаме кога најмногу си требаме user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 812
7.7.2009 15:52:19   
mami
ве частам од омиленото на Анушкаuser posted image

а за сите нетрудни бирајте од овие

user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 813
7.7.2009 16:31:05   
mis.
Леле мами па кај ќе ги сместам само.user posted image ние како дежурни тука да ги примаме новостите за новите рингарајчиња.Ајде наздравје па се доброто на новите девојкиuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 814
7.7.2009 17:07:30   
Nikolina
женски јас мислам дека штом со женски бебиња ни трган на форумот заначи ова ќе биди плодна година за РРuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ајде слободно кој сака бебуш само зачленетесе тука и одма ќе фатиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 815
7.7.2009 17:19:01   
denicka
mami za mene edna flasa dzin i 1l borovnica da se napravam daska user posted image  za zdravje na bebusite itn user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 816
7.7.2009 18:04:29   
Еца
Епа дајте и јас нешто скришум да пивнамuser posted image не не, останувам јас верна на Анушка, ќе си се напијам безалкохолно пиво и ќе си наздравам во чест на втората лепотица на рингераја. Туку, почна да ме фаќа фуфка, следна сум јас user posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 7.7.2009 18:05:10 >

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 817
7.7.2009 18:24:42   
mis.
Денеска славиме за второто рингерајче но и за тазе дипломираната билјанам нека и е со среќа и на неа и со работа да ја залиеuser posted image user posted image user posted image Наздравје.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 818
7.7.2009 18:58:38   
Iva
Ајде кој што ќе се напие, јас честам, денес ми е именден. Добро расположение, повеќе причини за славење, одлична атмосфера...топ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 819
7.7.2009 19:25:51   
Палешка РР
Еве јас еден сок од лимон, малку да ме освести user posted image  user posted image  user posted image
Среќен именден Ива user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 820
7.7.2009 20:17:07   
mami
jas imam predlog, na slednoto druzenje da pravime mekici..posto veke imame dve bebinja a ko sto trgnale i Elena e blisku:))))) znaci dobrovolciza przenje????jas sega se isklucuvam ve citam utre otsabajle, nemam internet kaj moite, za zal :(

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 821
7.7.2009 21:57:32   
Еца
user posted image Има некој да ми први друштво?user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 822
8.7.2009 19:06:46   
mami
ауууу никој нема да пржи мекици....ааа што сте биле мрзливи...ако бе, ке направам сама неколку ко за дечињатаuser posted image user posted image user posted image
Ајде доаѓајте во барот сите да се напиеме нешто оти пукнав на топловоuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 823
8.7.2009 19:09:54   
denicka
moze mami. eve ja ke przam ama ti casti nesto za osvezuvanje, moze? user posted image user posted image user posted image
moram da kazam nesto, vo poslednive nekolku dena imame dosta novi prijatel(k)i i mnogu mi e milo poradi toa. aj da nazdravime i za toa user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 824
8.7.2009 19:12:59   
Еца
Мами дај нешто да се освежам, ваков напорен ден одамна не сум ималаuser posted image Мислам се приметува, штом не сум на рр, значи нависитна сум имала напорен и долг ден, сакам освежувањееееееееееееееuser posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 825
Страница:   <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?