Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
epa luge eve ja ke castam cokolado samo ako utre rano po sabajlecki nasocite poz energija kon mene moze?ve sakam site sto ste tolku dobri i sirime ubavi mislii
Драги мои, бидејќи кај нас во соба се струга и лакира паркетот има премногу прашина, па одам на воздух со мојот мал разбојник.Таман и таа да потроши малку енергија и потоа се враќам на рр.
Леле мами па кај ќе ги сместам само. ние како дежурни тука да ги примаме новостите за новите рингарајчиња.Ајде наздравје па се доброто на новите девојки
женски јас мислам дека штом со женски бебиња ни трган на форумот заначи ова ќе биди плодна година за РР ајде слободно кој сака бебуш само зачленетесе тука и одма ќе фати
Епа дајте и јас нешто скришум да пивнам не не, останувам јас верна на Анушка, ќе си се напијам безалкохолно пиво и ќе си наздравам во чест на втората лепотица на рингераја. Туку, почна да ме фаќа фуфка, следна сум јас
jas imam predlog, na slednoto druzenje da pravime mekici..posto veke imame dve bebinja a ko sto trgnale i Elena e blisku:))))) znaci dobrovolciza przenje????jas sega se isklucuvam ve citam utre otsabajle, nemam internet kaj moite, za zal :(
ауууу никој нема да пржи мекици....ааа што сте биле мрзливи...ако бе, ке направам сама неколку ко за дечињата Ајде доаѓајте во барот сите да се напиеме нешто оти пукнав на топлово
moze mami. eve ja ke przam ama ti casti nesto za osvezuvanje, moze? moram da kazam nesto, vo poslednive nekolku dena imame dosta novi prijatel(k)i i mnogu mi e milo poradi toa. aj da nazdravime i za toa
Мами дај нешто да се освежам, ваков напорен ден одамна не сум имала Мислам се приметува, штом не сум на рр, значи нависитна сум имала напорен и долг ден, сакам освежувањееееееееееееее