|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
2.7.2009 21:51:56   
mis.
 user posted image   нека е весело еве  малку и да заиграме,келнер дај по една жестока јс частам user posted image   user posted image  

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 776
2.7.2009 22:06:20   
Еца
Еве малку и тука за добро расположение, ајде мрдајте малку, нешто сте ми здрвени, па не може така   user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=vzegzhwdV_s

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 777
2.7.2009 22:19:04   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image еве ме..мисија успешна..пациенат спава, а јас одам да му се посветам на љубениот, го запоставив дновиве малку, премногу сме уморни...добра журка...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 778
2.7.2009 22:20:05   
mami
Наташа не ми се јавува, значи веќе ја пренеле горе во сала или незнам, или и го собрале мобилниот..при прва порака од неа одма ви пишувам

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 779
2.7.2009 22:51:16   
mis.
Мами ние чекаме а изгледа додека се породи ние веѓе ќе бидеме даска пијани.Се за доброто на новото бебенцеuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 780
2.7.2009 22:56:59   
mami
pa taka treba mis..dostojno da se proslavi

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 781
2.7.2009 23:06:51   
Еца
Конечно мир и тишина и дајте сега да се напијам.И онака маж ми е ноќна,па можам да се журкам со вас до сабајле и да го чекам првото бебе на рингераја user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 782
3.7.2009 10:52:11   
mami
јас одам по едно убаво user posted image има некој да ме дружи..од сабајле ми фали нешто благо..одам по милкатаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 783
3.7.2009 15:59:04   
mami
мили мои... отидов јас домче..кога ке има нешто ново од Наташка ке ви пишам одма...ве user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image сите

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 784
3.7.2009 16:31:55   
mis.
Ајде луѓе напијте што ви сака душа,вечерва мажот на наташа частиuser posted image user posted image user posted image Дај да се напиеме една дупла и да го залиеме првото рингарајче.Колку ли само се гучкаат сегаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 785
3.7.2009 17:05:52   
Еца
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Да се живи и здрави, па ште некое бебе да ни роди Натаuser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 786
3.7.2009 17:18:54   
denicka
denes e najgolemata zurka na ringeraja. site sme veseli i srekni za Nate. mene solzi mi nadojdoa od sreka user posted image  neka e ziva i zdrava ust user posted image user posted image user posted image musik/p015.gif[/img]

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 787
3.7.2009 19:07:36   
mami
јас неможам да престанам да се смеам од кога и се јавив...Нате мила...уживај и чекај гости за некој денuser posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 788
3.7.2009 19:09:51   
Еца
Мами како поминала природно или со царски, што се случило знаеш?

< Поракaта ја уредил Elena -- 3.7.2009 19:12:34 >

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 789
3.7.2009 19:30:51   
mis.
Колку е само убаво чуството да го имаш крај себе user posted image Нате ај што поскоро дома.

< Поракaта ја уредил mis. -- 3.7.2009 19:34:43 >

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 790
3.7.2009 19:33:25   
mami
многу кратко ја слушнав кога излегував од канцеларија- со провокации, природно, а за детали ке почекаме малку да се стабилизира...ке ја чујам утре, денес нека одмори, напорни 20 саата имаше

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 791
3.7.2009 19:34:32   
mami
одам да го шетнеме Лука па ке се уклучам вечер откога ке го заспиеме...и ке пиеме нормално..и договор за мекици да падне треба

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 792
5.7.2009 17:17:36   
denicka
zenicki, posto neznam sto da pravam veke od nervoza, eve castam po edna pica  user posted image   a posle i po edno parce torta user posted image moze?

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 793
5.7.2009 20:24:22   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image зошто нервоза Деничка..ајде сите сме со тебе и стискаме палци утре да покаже user posted image  а ке биде ке видиш, ке частиме и за тебе за некои 9 месециuser posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 794
5.7.2009 21:26:13   
Еца
user posted image user posted image user posted image Деничка чекаме утре извештајuser posted image Се надеваме позитивенuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 795
5.7.2009 22:08:01   
mami
дајте сега нешто жестоко да се смирам оти уште се тресам и солзи ми доагаат...па како бе при двајца тука да се исчука толкуuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 796
5.7.2009 22:18:08   
Еца
Мами она што треба да се случи, ќе се случи, па дали при двајца или десет души,ништо не менува.Едноставно биди среќна се добро што поминалоuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 797
5.7.2009 22:22:30   
mami
еве мм чита што сум напишала и ми се уби од смеење..како бе можат да бидат толку смирени?!и уште ми вика- па он не плачеше (во кола) од што го болеше, плачеше дека му се спиеше и јадеше, знаеш дека на болка не се жали- и навистина, ретко плаче кога ке се удри, а ако почне значи дека навистина го боли..душиче, ама што да му правам , ке заборави до утре се надевам

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 798
5.7.2009 22:32:28   
biljanaM
Девојки уште по кафанче а...ајде прибирајте се домаuser posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 799
5.7.2009 22:34:11   
Еца
оооооооооооо види кој ни дошол ви кафаната да не дружи, па мацо почестени сме , конечно заедно да пивнеме по нештоuser posted image

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 800
Страница:   <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?