|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
25.3.2010 23:42:37   
Tuda
fala ti duso ama ajde de site sme isti zeni:)

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 451
26.3.2010 9:47:34   
arh_diz
Tuda ako testot pokazal pozitiven nemoj da go koristis voltarenot

Биди тоа што си

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 452
26.3.2010 10:41:04   
sandrin
kolku sto uspeav da ja razberam tuda(a se nadevam ne ja razbrav pogresno!) samo najziniot maz piel nesto slicno na voltaren(za bolki) zatoa sto bil sportist... mislam deka ne spomna ona da piela nesto... ili gresam, tuda?!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 453
26.3.2010 10:44:41   
sandrin
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tuda

jas ne sum piela lekovi ima li vrska ako mazot e piel nekoi>>>

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 454
26.3.2010 11:04:18   
Tuda
ne jas nemam on se ima napieno nekolku pati ovoj mesec...a jas nisto

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 455
26.3.2010 11:19:16   
dostickage
tuda ,nema vrska sto maz ti piel voltaren ili bilo sto.
Fintata e ti da ne pies ama bas nisto periodov.

Za testot kako sto e napomenato vazi ti da ne si primala lekarstva sto se ba baza ha Hcg.

i daj vise ne se sekiraj :)))

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 456
26.3.2010 13:29:42   
Tuda
oki dusoooo falati mnoguuu:)))kisss

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 457
26.3.2010 15:19:32   
Tuda
duso ke ja meram ytre sabajle sega e porucok ja meric i mi pokaza 37.2 mozno li e???

Непосредна врска до пораките: 458
26.3.2010 16:08:00   
iviv
Tuda pa jas deneska se uklucuvam i vikam cekaj da vidam sto si napravila pa ti samo mnoguuuuuuuuuuuu poveke sis e uspanicila .......Nemoj da se sekiras citam se sto si napisala i nemas prostor za da ne veruvas ,sigurno si trudna ........i moras malce da se olabavis vaka nemoj.Kamo mene taka vednas ke znaev deka sum trudna ...hahahahha.....ali mene nikogas ne me ostava ni da se posomnevam do 27 den najkasno dobivam i nemam vreme za somnezuser posted image user posted image user posted image .....ajde srcka znam deka mozes i moras da se olabavis sigurno si trudna ne misli dali moze vaka da mi bde onaka od ova od ona e ke napravis glupost ne se zamarajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 459
26.3.2010 18:31:52   
sandrin
ova e mnogu pozitivno i ednostavno razmisluvanje, vakvite razmisli site ne teraat da mu se nasmevneme na denot:)))
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 460
26.3.2010 21:18:40   
Tuda
fala ti duso:)0iako ne se zneme licno vaka mnogo me podrzuvate kiss

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 461
27.3.2010 12:07:32   
iviv
nema vrska sto ne se poznavame tuka sme kako edno golemooooooooooo semejstvo i jas sum skoro nov clen na forumov pa kako na mene znam deka i na tebe ti trba podrska :)) jaki sme nie zenite i se mozeme da izdrzime user posted image user posted image user posted image i zatoa znam deka ke bides jaka i pozitivna i bez losi misli vo glavata i zaedno ke cekame da nikazes deka ke imas user posted image user posted image user posted image ustavri jas znam ali eve za da ti si se osiguras jas cekam da ni kazes user posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 462
28.3.2010 20:28:33   
milicka85
eve me i mene  .Se utre ne sum proverila nisto, cekam da vidam dali ke dobijam ili ne no pred nekolku denovimi kapnaa nekolku kapki krv no so  mnogu bleda boja i samo tolku.A  gradite mi se mn osetlivi no ne znam dali e od toa sto treba da dobilam (ako dobijam ) .DAli na nekoj mu se ima sluseno vakvo nesto  da mu kapnat nekolku ka[pki krv a po nekolku denovi da dobie?

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 463
28.3.2010 20:53:45   
iviv
milicka85 iskreno mene mi se ima slucuvano toa da mi kapne po nekoja kapka pa posle 5 6 dena da dobijam ili nekogas za 3 4 dena zavisi nekogas pa i ne mi se slucuva toa .............iskreno pojma nemam zosto taka ama ete nekogas mi se slucuva
No mozebi toa ne kaj tebe slucaj daj boze da si trudnicka ete i toa e se simptomi za bremenost moze kaj tebe ima user posted image user posted image user posted image ako veke ti kasni napravi test i cekame da ni kazes user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот milicka85)
Непосредна врска до пораките: 464
28.3.2010 20:55:42   
iviv
tuda sto se sluci cekame da ni kazes eve jas otvaram i bas tebe te mislev ajde dusicka iraduvajne user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 465
28.3.2010 21:05:53   
mis.
ИЗВОРНА ПОРАКА: milicka85

eve me i mene  .Se utre ne sum proverila nisto, cekam da vidam dali ke dobijam ili ne no pred nekolku denovimi kapnaa nekolku kapki krv no so  mnogu bleda boja i samo tolku.A  gradite mi se mn osetlivi no ne znam dali e od toa sto treba da dobilam (ako dobijam ) .DAli na nekoj mu se ima sluseno vakvo nesto  da mu kapnat nekolku ka[pki krv a po nekolku denovi da dobie?

Искрено кај мене такво нешто нема се сллучено.Кога добивам и допбивам нема предупредување со капки крвuser posted image

(Одговор на членот milicka85)
Непосредна врска до пораките: 466
28.3.2010 22:06:53   
Tuda
hehehe po dvata poziutivni testa i crnata tocka se uste neznam na sto sum:))trebase da odam na ginekolog denska maa ne odam zdravje ponatamu..cim ne mi doaga trudna sum se nadevam raste nesto vo meneuser posted image gradite mi s emnogo osetlivi i ima li vrska temperaturata nauto da mi bide se nad 37 mislam deka procitav nesto imase nkoja napisano:))

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 467
29.3.2010 9:28:33   
prvenka
Da,Tuda jas ti go pisav toa i ima vrska,stom tem. ti e pokacena sigurno si trudnickouser posted image
Inace jas dobiv i toa dva dena poranouser posted image user posted image user posted image ,temperaturata odma mi padna na 36 so 6

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 468
29.3.2010 9:33:39   
arh_diz
prvenka nema razocaruvanje . Naredniot mesec poveke rabota pomalku stres i se ke bide super ke bidesuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот prvenka)
Непосредна врска до пораките: 469
29.3.2010 9:45:38   
dostickage
tuda sepak bi ti preporacala da odis na doktor.
Ne e samo fintata da li si trudna ili ne,ako si trudna najvazno vo ovoj moment e da se vidi dali ima srceva akcija.

Da en te plasam ama ima svasta,podobro odi i vidi si.

Se najubavo,so srekja

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 470
29.3.2010 17:57:02   
penelopa
Мили мои рр пријателки имам една убава вест. Трудна сум user posted image . Тестот го направив на 20 Март и се покажа user posted image , денес бев на г.....и ми потврди трудна сум околу 6 недели....немам зборови со кои би опишала како се чувствувам...пресреќно е мал збор.... Изгледа дека сепак постои некоја магија на рр...на сите што посакувате user posted image ви посакувам што побрзо...ми се тресат рацете не можам да пишувамuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 471
29.3.2010 18:00:08   
elle
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
супер вест
имај убава бременостuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 472
29.3.2010 18:02:37   
Палешка РР
Лелеееееееееее што е ова user posted image user posted image user posted image , ќе треба секој гинеколог во советите за побрзо забременување да ја препорача Рингераја user posted image user posted image user posted image

Честито мила пенелопа, со здравје да си го носиш, живо и здраво да си го родиш!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 473
29.3.2010 18:08:46   
Tuda
cestitooooo mnogu ubava vestuser posted image jas ke odam dr nedela ke vidam sto ke mi potvrdat

Непосредна врска до пораките: 474
29.3.2010 18:11:13   
penelopa
Фала ви, Туда ти посакувам и тебе убави вести да споделиш тука со насuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Изберете го најубавото име:
Sasha24

Изберете го најубавото име:

Елена (0%)

Емилија (0%)

Теодора (100%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!