|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
29.3.2010 18:18:28   
Tuda
bev jas pred 5 ddena posle 2 pozitivni testa mi rece pak da odam za deneska ama ke odam pokasno i imase tocka mala kaza mozna e rana bremenost pa ke vidime::)

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 476
29.3.2010 23:25:50   
misel
ZDRAVO NA SITE user posted image VAKA MI KASNI 2 NEDELI NZ SO DA PRAVAM DALI DA KUPAM TEST OD APTEKA ILI DA IDAM NA GINEKOLOG BARAM SOVET PREPORACAJTE MI NEKOJ GINEKOLOG ILI KAZE TE MI KAKOV TEST DA KUPAM NZ DALI IMA RAZLIKA VO TESTOVITE IMAM CITANO DEKA NE POKAZUVAAT 100 % SIGURNOST ODNAPRET BLAGODARAM user posted image

(Одговор на членот Lady)
Непосредна врска до пораките: 477
30.3.2010 0:52:51   
iviv
Misel koj i da go kupis test pa i onoj od 50 den ako si trudna ke si pokaze user posted image user posted image napravi si test i poslem kako i da e otidi si na genekolog......za doktor neznam nemas maticen????Za privatno mozes da otides i kaj d-r panovski on e odlicen doktor samo sto ne moze da ti bide maticen si raboti privatno ali e premnogu strucen

A tuda,tuda a bre ti me izmaci sto e ova od tebeuser posted image a be odi si kako sto ti rekol doktorot ne si igraj igracki ako ti rekol za denes odi si denes od sto begas , ti premnogu se optovaruvas i si go zamaras mozokot.ako si trudna (a sigurno si )ke si odmaras i ke si uzuvkas vo bremenosta,a ako ne si ke ima sleden pat ne e nisto strasno(a sigurna sum deka ne e taka)ajde te molam opusti se i odi na lekar jas ne bi prolongirala da sum na tvoe mesto nema zostouser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот misel)
Непосредна врска до пораките: 478
30.3.2010 0:56:27   
iviv
jeeeeeeeeee penelopa neka ti e lesna bremenosta i so lesno da si uzivkate narednive meseci zaedno so vaseto bebusko............user posted image user posted image user posted image
Kolku mnogu trudnici za kratko vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 479
30.3.2010 1:26:21   
marija n
zdravo na site ve molam kazete nekoj test za bremenost sto pokazuva user posted image crticki edna godina i cetiri meseci sum vo brak i nikako ne mozam da ostanam bremena i stom ke mi zakasni dva dena kupuvam test i na kraj nisto pozdrav o site

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 480
30.3.2010 1:33:05   
marija n
misel jas mislam deka najdobro e da odis na lekar zosto jas i ne veruvam vo testovite mnogu (moja drugarka tri nedeli bese bremena i napravi tri testovi, dvata bea negativni a edniot pozitiven) zasto ne kazuvaat sekogas tocno srekno i da ni pisis pobrzo deka ke bides mama pozdrav

(Одговор на членот marija n)
Непосредна врска до пораките: 481
30.3.2010 1:42:52   
marija n
milicka 85 i jas ja imav istata slucka minatiot mesec (pa dobiv duri po 20 dena) i mnogu se izraduvav od netrpenie otidov na ginekolog i mi kaza deka nemalo nisto toa taka se slucuvalo ako prethodno si zemala nekakov antibiotik ili si imala mnogu obvrski ne se sekiraj ne e nisto strasno  

Непосредна врска до пораките: 482
30.3.2010 9:15:09   
sandrin
tuda, zosto ne otide na pregled?!
jas so dusa cekav ponedelnik da dojde, so trcanje otidov i mi kazaa prekrasni vesti... konecno imame bremenost vo matka:))))) znaes li kolku olesnuva koga ke ti potvrdat deka e se vo red
sega sum srekna, srekna,najsrekna user posted image

na site onie koi skoro razbrale za svojata bremenost... CESTITO!
9 meseci da bidete spokojni zeni i da imate mazi koi ve razgaluvaat:)... potoa user posted image ke si go galite!

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 483
30.3.2010 13:16:17   
Tuda
tuka e praznik ne raboti nisto ke odam za dva dena:))))user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 484
30.3.2010 13:23:41   
mina_m
pa tolku li nema nekoja privatna ordinacija da rabotiuser posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 485
30.3.2010 23:02:35   
milicka85
 marija n No mene mi se slucuva toa vtor pat znaci dva pati predupreduvajne   a i nemam pieno nikakv iantibiotici,a i veke mi docni 2 dena,sto nikogas ne mi se slucilo.Kako i da e dolkolku ne dobijam ke napravam test na krvta.pozz
Penelopa neka ti e lesna bremenosta i na site ostanati idni majki

Непосредна врска до пораките: 486
30.3.2010 23:08:59   
mother 29
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandrin

jas so dusa cekav ponedelnik da dojde, so trcanje otidov i mi kazaa prekrasni vesti... konecno imame bremenost vo matka:))))) znaes li kolku olesnuva koga ke ti potvrdat deka e se vo red
sega sum srekna, srekna,najsrekna

9 meseci da bidete spokojni zeni i da imate mazi koi ve razgaluvaat:)... potoa ke si go galite!

user posted image user posted image user posted image user posted image за вас.ете гледаш,немаше место за паника,се се среди.....ви посакувам на сите вака со убаво да ви се врака

(Одговор на членот milicka85)
Непосредна врска до пораките: 487
31.3.2010 0:28:25   
iviv
Ok tuda cekame da ne izraduvas da ni kazes kolkavo e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 488
31.3.2010 16:22:06   
sandrin
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandrin

sega sum srekna, srekna,najsrekna

9 meseci da bidete spokojni zeni i da imate mazi koi ve razgaluvaat:)... potoa ke si go galite!

user posted image user posted image user posted image user posted image за вас.ете гледаш,немаше место за паника,се се среди.....ви посакувам на сите вака со убаво да ви се врака

ti blagodaram... zasega se e ok, ama bev navistina preplasena
sega gi tegnam site sto posakuvaat user posted image za nos... sto poskoro da vidat user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 489
1.4.2010 2:34:03   
marija n
Milicka85 pocekaj uste edna nedela ako ne dobies togas zemi test i proveri. Ti posakuvam se najubavo i po edna nedela stom ke go napravis testot da ni pisis deka imas user posted image user posted image crticki. Pozdrav i srekno

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 490
2.4.2010 14:23:35   
Anonimen
Zdravo do site korisnici na ovoj Sajt kako i ina ovoj Forum, od denes jas sum nova a se nadevam i verna clenka na ovoj forum, kako prvo gi imam procitano skoro site komentari na forumov i mozam da kazam deka ima mnogu raboti i iskustva od koi mozes da naucis nesto, jas konkretno imam edno prasanje koga se javuvaat prvite simtomi na bremenost dali ima sansi da znaes deka si bremena prvata nedela od zacnuvanjeto, dali testot napraven posle prvata nedela e tocen, dokolku imate odgovori na ovie prasanje ke ve molam da mi dadete odgovor.

Непосредна врска до пораките: 491
2.4.2010 14:31:36   
mina_m
eve da ti odgovaram,moras da pocekas do narednata menstruacija,togas mozes test da si napravis ili test preku krvuser posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 492
2.4.2010 15:11:42   
Natasha5
дада и јас мислам дека треба да поќекаш до наредната менструација

(Одговор на членот mina_m)
Непосредна врска до пораките: 493
3.4.2010 14:23:11   
milicka85
testot preku krvta ke pokaze po  48 casa  no toa ne e obicen test na krv.Specijalen e za ispituvajne na bremenost i kosta okolku 200 den.
I  vo testovite na krvta  i proverka na mokraca posle menstruacija moze da se otkrie bremenost.Inaku simptomite se razlicni kaj sekogo.No eden vazen simptom sto recisi se javuva kaj site trudnici na pocetok e napnati gradi.

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 494
3.4.2010 14:25:16   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: milicka85

testot preku krvta ke pokaze po  48 casa  no toa ne e obicen test na krv.Specijalen e za ispituvajne na bremenost i kosta okolku 200 den.

тестот преку крв покажува за 5 мин. и се прави само во медицинска установа...не сум чула за таков тест за домашна употреба user posted image

(Одговор на членот milicka85)
Непосредна врска до пораките: 495
3.4.2010 14:33:27   
caci20
Ima takov, jas sum videla kaj mojata maticna doktorka, ama ne znam dali moze da se kupi kako privatno lice.

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 496
3.4.2010 14:37:35   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: caci20

Ima takov, jas sum videla kaj mojata maticna doktorka, ama ne znam dali moze da se kupi kako privatno lice.

не сум знаела...и како се прави?

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 497
6.4.2010 17:16:01   
Tuda
bremena sum 6 nedeli i 3 dena:))))))))bev na lekar denska mi potvrdi:)))

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 498
6.4.2010 17:18:11   
elle
Честитки Туда нека ти е лесна бременоста и секако дека ќе биде така кога си член на РРuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 499
6.4.2010 17:30:53   
riba79
cestitiouser posted image da imas ledna i dolga bremenost

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali koga ke idete so decata na odmor imate cuvstvo na plaza deka samo vie se slusate kako vikate po niv :) ?

Da (14%)

Ne (43%)

Ponekogas (43%)

Број на сите гласови: 7

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!