|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
10.5.2010 23:12:43   
jovanka
ajde so sreka vednas da ne izvestis user posted image  

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот ELENA25)
Непосредна врска до пораките: 526
10.5.2010 23:15:33   
Julie1
Елена25 драга, направи тест ништо не губиш, иако знаеш дека може тој да не е секогаш точен... Доколку не покаже тестот не се разочарувај, дружи се со нас и ќе помине уште некој ден, а после правец на гиниколог да ја потврди бременоста. Сигурно веќе има неко мало срценце во твоето стомаче, нешто ми кажува дека е така! Среќно драга и информирај не редовно, да се радуваме со тебе.

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 527
10.5.2010 23:21:19   
Bogdancanka
ајде Елена стискаме палци се надевам ќе се израдуваш на user posted image илиuser posted image а исто така ќе не израдуваш сите нас на ррuser posted image user posted image user posted image за тебе мила

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 528
11.5.2010 20:21:37   
ELENA25
Богданчанка поздрав и фала на поддршката, јас уште чекам, немам добиено и веќе сум нестрплива... Дали да правам утре тест ?user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 529
11.5.2010 20:31:03   
Палешка РР
Мислам веднаш на правиш тест, ајде чекаме нова трудница на РРuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 530
12.5.2010 9:48:54   
arh_diz
elena 25 ti posakuvam da si vidis dve crtki na testot

Биди тоа што си

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 531
12.5.2010 11:36:23   
Glück90
ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90

mamicki imam vakvi simptomi me boli dole kaj jajnicite veke edna nedela,kicmata mi e ukocena cela,ako stanam vednas me faka vrtoglavica,vo wc odam moze po 200 pati na den i plus imam apetit.obicno me bolat jajnicite dva tri dena do nedela pred da dobijam,a ne dve nedeli.dali mozebi ovoj mesec ima user posted image iliuser posted image

najnovo mamicki jadam kako luda toa sto vo zivotov sum go kasnala se na se tri pati i mm vika ova ke da bide nekoeuser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 532
12.5.2010 11:38:51   
arh_diz
A kolku vreme ti kasni Glück90

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 533
12.5.2010 11:41:51   
big_mama817
дај Боже да си трудна стискаме палци за тебе па што поскоро да не израдуваш со user posted image  или user posted image

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 534
12.5.2010 11:43:02   
Glück90
arh_diz jas treba da dobijam sega vo nedela znaci seuste ne mi kasniuser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 535
12.5.2010 11:46:22   
arh_diz
Seuste ti e rano za test pocekaj .Ti ja pustam celata sreka da si vidis user posted image na testot

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 536
12.5.2010 12:55:26   
delfinka
ima li novi trudnicki?
Glück pretpstavuvam deka ne si vo Mk,pobaraj po aptekite ima test sto pokazuva 1nedela pred cekaniot ciklus........iako mislam deka e najpametno kako sto ti kaza arts da pocekas uste nekoj den

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

Непосредна врска до пораките: 537
12.5.2010 12:56:07   
Glück90
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Seuste ti e rano za test pocekaj .Ti ja pustam celata sreka da si vidis user posted image na testot

fala arh_diz user posted image od mene za tebe.inace test ke pravam 4 dena otkako ke mi kasni zaso mojot ginekolog taka mi rece togas bilo najdobrouser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 538
12.5.2010 12:57:28   
Glück90
ИЗВОРНА ПОРАКА: delfinka

ima li novi trudnicki?
Glück pretpstavuvam deka ne si vo Mk,pobaraj po aptekite ima test sto pokazuva 1nedela pred cekaniot ciklus........iako mislam deka e najpametno kako sto ti kaza arts da pocekas uste nekoj den

delfinka jas sinoka kupiv test takov ali znaes ke cekam pa posle ke go napravam

(Одговор на членот delfinka)
Непосредна врска до пораките: 539
12.5.2010 18:42:18   
ELENA25
Девојки еве ме и менеuser posted image Правев тес и излезе негативен, а за да биде разочарувањето усте поголемо добив пред неколку часа. Фала на пооддршката и ви посакувам многу среќа.user posted image

Непосредна врска до пораките: 540
12.5.2010 18:56:46   
niki
Nemoj da places za sedum dena frli se aktivno na rabota i ke bide naredniot mesec. Uzivaj vo pravenjeto bebe.user posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 541
12.5.2010 22:38:58   
Glück90
ИЗВОРНА ПОРАКА: ELENA25

Девојки еве ме и менеuser posted image Правев тес и излезе негативен, а за да биде разочарувањето усте поголемо добив пред неколку часа. Фала на пооддршката и ви посакувам многу среќа.user posted image

ke bide nemoj da se razocaruvas.istoto mi se desi i mene vo 9 pravev test a vo 9 i 5 dobiv ama eve od togas ima 5 meseci pa nema razocaruvanjeuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 542
13.5.2010 14:05:22   
vezilka RR
Ајде Елена25 без разочарување, наредна недела ве чека нов предизвик...и за едно месец дена ќе ни пишеш, оп user posted image ..

Непосредна врска до пораките: 543
17.5.2010 15:16:31   
andrijana
Devojki... posleden pat imav menstruacija na 18 april....mozno li e da sum bremena???? ne cuvstvuvam nisto, mislam nieden od simptomite....sto da pravam???user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 544
17.5.2010 15:20:28   
nadica
прво почекај уште ден-два па купи си тест или оди на др и да не информираш user posted image user posted image user posted image инаку ако си имала редовни незаштитени односи голема е веројатноста да си user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот andrijana)
Непосредна врска до пораките: 545
17.5.2010 15:27:43   
vezilka RR
Драга andrijana, според ова значи дека циклусот ти доцни неколку дена во случај да имаш редовен циклус. најубаво ќе биде да купиш тест за бременост и да провериш. Во случај да се покаже негативен а ти и после неколку дена се уште не си добила, повтори го тестот уште еднаш и трк на гинеколог..:) Што се однесува до симптомите, тоа не мора ништо да значи, некои жени ги чивствуваат, а некои не..не можеш на тоа да се потпираш :) Поздрав и чекаме да ни пишеш..

Непосредна врска до пораките: 546
17.5.2010 15:38:43   
andrijana
Vi blagodaram za iskrenite odgovori....uste denes ke kupam test i ke ve informiram za rezultatite....ima li vrska koga se pravi testot, nautro ili navecer???user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 547
17.5.2010 15:44:07   
vezilka RR
Има различни тестови..Земи од Shure Chek тој може и попладне да се прави..Само напомени во аптеката дека сакаш тест што не мора од сабајле да се прави..:)

Непосредна врска до пораките: 548
18.5.2010 18:34:47   
andrijana
Devojki..... ajde mojava sreka da vi ja prenesam i vas....deneska pravev test kako sto mi kazavte i konecno se pojavija user posted image ....sega sto da pravam??? da odam na lekar ili e rano???? posledna menstruacija imav na 18 april.... lele edvaj cekam na gorumov da vidam uste mnogu user posted image  

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 549
18.5.2010 18:41:44   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image честитки мила прекрасна вестuser posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Najubavo Ima :)
galena7

Koe ime vi e najubavo?

Ileana (5%)

Iliana (7%)

Joana (27%)

Ilina (39%)

Alina (9%)

Ilijana (13%)

Број на сите гласови: 238

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!