|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Минатата ноќ
23.2.2010 11:46:21   
Adrijana
Perev na Eva alista, gi miev i vriev site sisinja i cucli, pa postilav alista, pa sklopuvav sisinja, pa bozem sednav da pogledam tv i za 5 min. zaspav pred tv.user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 201
8.3.2010 10:18:57   
mami
Го испративме Лука со свеки кај сестра и на гости, јас и мм прво си лешкаревме по кревет онака со муабети за иднината, па се капевме заедно, па се префрливме на спална и уживавме се додека не заѕвони Лука на ѕвончетоuser posted image user posted image Се на се- прекрасна ноќ

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 202
8.3.2010 13:21:57   
mis.
Гледав доделувањето на оскарите и затоа сега сум комирана.Ми се плаче за сон.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 203
8.3.2010 13:26:01   
matushka
minata nok potocno dem mi bese rodenden.. sega sum 25user posted image
Denta bev so mm za rucek pa vecerta gi castev drugarkite, pa denes pa ke se castime so mm za 7-mi i 8-mi mart

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 204
17.3.2010 8:09:54   
profesorica
дамјан заспа, па одеднаш се разбуди со плачење, поврати одвај се смири и цела ноќ се будеше на 20 минти и плачеше, носот му тече и цел е како млитав.докторката ни е втора смена па после ќе го носиме user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 205
17.3.2010 8:15:23   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

дамјан заспа, па одеднаш се разбуди со плачење, поврати одвај се смири и цела ноќ се будеше на 20 минти и плачеше, носот му тече и цел е како млитав.докторката ни е втора смена па после ќе го носиме user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Леле,Андреј е ист таков...Кога ќе му се насобере секрет од носот,а бре кога ќе поврати,мислиш тесто излегло од него...И ајдее,веднаш на лекар,веднаш сирупи...Аман веќе...user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 206
17.3.2010 9:24:54   
mother 29
дремев на скајп со влаинката до ниедно време,додека мм ми не ми се закани дека ке ме оставиuser posted image user posted image user posted image
па го дружев малку хехех

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 207
17.3.2010 9:38:00   
vezilka RR
Леле луѓе кога ме фати една нерва вчера..ништо посбно не ми се случи туку за ништо се дурев цела вечер. Ту на мајка ми по телефон, зошто така ми рекла, ту на сестра ми, на мажле веќе да не ви спомнувам сто пати му се налутив за се, зошто ова, зошто она се додека некаде кај 10:30 не престана да ми збори. И така јас си легнав надурена и налутена, а да ме прашате зошто, поима немам....

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 208
17.3.2010 9:48:06   
matushka
user posted image
Moze da ti e PMS. Jas obicno tie denovi sumuser posted image user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 209
17.3.2010 9:53:33   
baby mama
Се нервирав со лап топот. Ми снема конекција и не можев на раат да си седнам и да си отворам РР, пошто мм на другит компјутер седна и не можев да го избркам

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 210
17.3.2010 10:24:45   
Maca25
минатата ноќ нина спиеше мирно до 4 саат, после почна да се буди и си ја легнав до мене и си нанкавме заедно до 7

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 211
17.3.2010 10:40:38   
mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Леле луѓе кога ме фати една нерва вчера..ништо посбно не ми се случи туку за ништо се дурев цела вечер. Ту на мајка ми по телефон, зошто така ми рекла, ту на сестра ми, на мажле веќе да не ви спомнувам сто пати му се налутив за се, зошто ова, зошто она се додека некаде кај 10:30 не престана да ми збори. И така јас си легнав надурена и налутена, а да ме прашате зошто, поима немам....

лелеле исто...а башка и на Лукла носот му тече и катастрофа...неспиена, без врска, ептен за никаде и ден и ноќuser posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 212
17.3.2010 10:45:41   
Adrijana
cuca zaspa vo 8 jas si legnav vo 9 i se naspav epten, stanavme sabajle vo 6 i toa cuca me razbudi so nasmevkauser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 213
20.3.2010 9:19:36   
profesorica
бевме излезени во Пингвин паб со колегава, жена му и со христинантонио и сопругот.окапавме до 3 user posted image user posted image user posted image а станав во 6 за на посао.ми чури главава.али сме си прошле тооооооп, се изнапејавме, џапнав 3 бејлиса и таква збудалена сумuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 214
20.3.2010 9:25:00   
BILE.F
Баш ми емило кога ќе слушнам ваква информација!user posted image user posted image user posted image Profesorice!
Јас откако останав бремена максимум до 1ч и домче!
Инаку јас синоќа ја слушнав веста, што ја чекам подолго време, и не епозитивна, ама што е тука е, животот продолжува, и морам да бидам силна поради user posted image во мене! Тој и мм ми се најголемиот полнач за позитивна енергија, и неповратна карта за убав и среќен живот!

Пред да скокнеш, кажи оп!

Непосредна врска до пораките: 215
20.3.2010 9:27:23   
mami
Биле што се случило? Мислам ако не е тајна...

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 216
20.3.2010 9:32:22   
BILE.F
Малку е осетлива темата, и некако уште ми е рано, ама се надевам дека кога ќе осетам потреба да споделам со некого ќе може да ти пишам на пп!?
Сега од рингерајките ми треба само позитивна енергија!
Ве сакам сите!

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 217
20.3.2010 9:34:43   
Maca25
Професорице што убаво што се излегле и супер сте си поминале.
Јас прво заспав со нина, па станав околу 11, сакав да гледам тв ама сум заспала пак. Тапа сум!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 218
20.3.2010 9:36:22   
Rossana
user posted image user posted image user posted image user posted image za BILE.F i eden ton pozitivna emergija od mene user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 219
20.3.2010 9:38:00   
Mila na mama
Ние синоќа бевме на маријачи пред дом на АРМ се изнасмеавме па потоа до кафе ди рома набрзинка и си отидовме ама супер си поминавме се стоплува времево ќе се шета.

love u all

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 220
20.3.2010 9:40:37   
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

Малку е осетлива темата, и некако уште ми е рано, ама се надевам дека кога ќе осетам потреба да споделам со некого ќе може да ти пишам на пп!?
Сега од рингерајките ми треба само позитивна енергија!
Ве сакам сите!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 221
20.3.2010 10:44:59   
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Ние синоќа бевме на маријачи пред дом на АРМ се изнасмеавме па потоа до кафе ди рома набрзинка и си отидовме ама супер си поминавме се стоплува времево ќе се шета.

Е сме се разминале изглеа...user posted image И јас тука негде се врткав

What goes around comes back around.

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 222
23.3.2010 12:58:36   
Adrijana
Si dojdovme so krofnata od Sk, i ima so da vidam, kutii eden kup, vo sobata ne se vleguva, ono da ti bile pokloni za mladenci, sme imale gostiuser posted image , i da vi se pofalam so dobiv:Toster, mikrobranova, cinija za torta, cinija za serviranje, fildzani,tendzere,crpka i uste edna golema lazica,ovalni rosfrajtni cinii 3 komadauser posted image , eden kup alista za Eva, buketi i 10tina bonbonieriuser posted image . I taka otvarav pokloni, pa cuca zavlece, pa so mm si go cestitavme mladenciuser posted image , mu gi pokazav slikite od druzenjeto, mu raskazam se, i si legnav mrtva umornauser posted image

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 223
10.4.2010 8:45:04   
profesorica
Бидејќи Дамјан е болен и пие цефалексин сируп, цел е таков нерасположен, кенкав и не сака да јаде.одвај го наранив за вечерата со палента.после пиеше млеко за заспивање и одеднаш кога почна да повраќа, леллееееееееuser posted image user posted image user posted image све поврати лооом.после заспа ама околу 11 требаше да му дадеме сируп.нормално дека одбиваше+ во полупоспана состојба и морав со шприц.тепачки беше додека му дадеме и на крај го поврати.катастрова.цела ноќ се будеше и плачеше.

инаку и јас и мм сме болни.носот и грлото лом- КАТАСТРОФАuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 224
10.4.2010 11:23:24   
Maca25
леле професорице, пак кај ве фати сите?!?! и дамјан како нина, не сака да пие сируп!! ние со плачење, вриштење и дававме сируп за слабокрвност.

Нина ноќеска спиеше многу мирно и можам да речам дека се наспав. Конечно и јас една ноќ да поспијам. Сабајле стана во 8!!! Чудо, обично станува во 7, некогаш и порано, па се шетам јас како зомби со неа низ дома.

Непосредна врска до пораките: 225
Страница:   <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali ste cuvstvitelna licnost?

Da (100%)

Ne (0%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!