|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како се чувствувате денес ?
17.4.2010 15:01:18   
lukas
nemoj da ti se placi ke naviknis poubavo e koga rabotis se mesas so luge jas vaka mi se cini prosta stanav ako ne e ova fb za da zbornam so lugeto i ova rr ke puknam....i kako so ne mi se pogodi vremeto....hahhaha...ostanav doma

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 1351
17.4.2010 15:06:38   
mother 29
лукас ,а ти никако не си излегла со бебушот од дома?!
па имаше сонце прошлата недела

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1352
17.4.2010 15:29:25   
lukas
a be bev izlezena kako ne 40 dena naprajv i odma drugiot den bev na sirok sokak ama so pak dva pati sakam uste aman ....kako mozese odma da mi s rasipi vremeto sega koke se napravi ke izlegvam sekoj den....e....so saka neka bide...pozz

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1353
17.4.2010 15:50:14   
topce
утрото беше турбо и бргу помина ама последниве 2 часа на работа не знам што со себе да правам
,а мм е дома со дете, а јас на работа аааааааааааааа

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1354
17.4.2010 21:49:48   
April
не баш...трет ден од циклус, полошо од прв user posted image не за џабе хормони се испитуваат трет ден...

некако тапа...

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 1355
17.4.2010 22:02:30   
BILE.F
Што беше тоа?user posted image user posted image user posted image
Колку е чудно, да не купуваш влошки секој месец и да ги немаш тие болки и напнати денови!

Јас сум си така смирена! ММ ме однесе на вечера, сега се вративме, па да ве подружам!
Опуштено, исполнето, во исчекување!user posted image user posted image user posted image И јас сам не можам да си се разберам!user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1356
17.4.2010 22:45:02   
ananikol
Nie ja izvadivme od um od mislenje da ne ni se poraga Bileto a taa na vecera bila...user posted image user posted image user posted image

Drug pat Bibe da ni se prijavis tuka kade ke odis user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 1357
18.4.2010 11:26:14   
mother 29
супер,без некоја посебна причина...........Марко и тато се на кафе и шетка во природа ,а мама си слуша музиче за душа.
user posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 1358
18.4.2010 12:29:07   
fantom
E denes se osekam taka nekako mrzovolno i melanholicno i planiram cel den da si lezkam i da se zanimavam na net.A i vremevo mi e tolku glupavo so mi vlijae na raspolozenie,ni mozam da si gi prosetam srcinjava koga sum sloboden,ni pa mozam nesto rabota da fatam.Zatoa ke si lezkam i uzivkam,a pa kako za belja i slabo ve ima denes tuka a i nema nekoi provokativni temi koi bi me naterale da diskutiramuser posted image user posted image user posted image .Ajde zeni kaj ste,provocirajteuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1359
18.4.2010 13:20:42   
melody
Denes ne mi e ic ubavo.A kerka mi ne e dobra jas sum ko kamion da me pregazil i zemav samo da go iscistam, podot sadovi da izmijam i za nea da zgotvam sto treba drugite raboti utre ako ne se cuvstvuvam povtorno kako i denes.user posted image

(Одговор на членот fantom)
Непосредна врска до пораките: 1360
18.4.2010 15:23:31   
Весна
Весело. Се разбудив насмеана и распеана. Веројатно затоа што мајка ми е на гости. user posted image user posted image

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1361
18.4.2010 15:31:21   
Adrijana
Mnogu mi e dosadno,site spijatuser posted image a inace bas sum na keif, ama nemam drustvouser posted image

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 1362
18.4.2010 16:30:02   
April
многу подобро од вчера user posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 1363
23.4.2010 10:30:08   
mother 29
суперишка............user posted image
сите ве сакамuser posted image user posted image денес,де!

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1364
23.4.2010 10:39:21   
Maca25
многууу убаво!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1365
23.4.2010 10:43:08   
Adrijana
I jas ubavo, epten ubavouser posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1366
23.4.2010 11:40:22   
arh_diz
Jas sum nekako pospana denes, no sepak Petocno raspolozena

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1367
23.4.2010 11:40:30   
profesorica
одвај станав, глава ме боли и нервозна сумuser posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 1368
23.4.2010 11:44:37   
BEBICA
Ja sum ko da me pregazil traktor, znaci edvaj funkcioniram, mi se spie, aml pritisok imam na glavata i samo kako da se prepotuvam neznam zosto.user posted image user posted image
No mislam deka me faka nastinka kako i Monika.....Se klukam so vitamini i so eden priroden sirup za imunitet sirup na baza na borov med.Pa ke vidime.
A i mm sabajle vo 5h me probudi mi barase nekoi papiri, ne mu tekna vcera nego sabajle pa mi go skrsi sonot.user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 1369
23.4.2010 11:59:07   
mother 29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   почина татко на една моја другарка,само што ми јавијаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1370
24.4.2010 9:07:39   
iviv
Pospano a mora da se raboti :((((

Непосредна врска до пораките: 1371
24.4.2010 9:30:21   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: iviv

Pospano a mora da se raboti :((((

user posted image user posted image user posted image user posted image Zdravo iviv kade bese do sega? bas pred 2-3 dena mislev na tebe, ne sum te videla po forumov nekoe vremeuser posted image user posted image user posted image
Napij se kafe i ke ti pomine pospanosta user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1372
24.4.2010 9:34:59   
tereza
одличноuser posted image расположеноuser posted image

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1373
24.4.2010 9:35:28   
melody
Pospano i utepano ,a nadvor sto e ubav eden proletno leten den meraci.Aj uste nekoj saat vreme i ke izlezeme da se proluftirame na vremevo

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1374
24.4.2010 9:46:54   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Pospano i utepano ,a nadvor sto e ubav eden proletno leten den meraci.Aj uste nekoj saat vreme i ke izlezeme da se proluftirame na vremevo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi doaga da legnam da spijam i cel den da ne stanam koga ke vidam kakvo e vremeto nadvor user posted image user posted image user posted image user posted image taman za setanje e user posted image

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1375
Страница:   <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?