Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 14.4.2010 11:01:50
BILE.F
Ајде мамички, пуштете си музика, гушнете си го детенцето, поиграјте со него и наполнете си ги срцата! Децата се адаптери за срцето! Ајде насмевка! Јас си ги пакувам алиштата за бебушот, му кажувам на мм што да донесе во болница, што јас да земам..... И некако сум многу happy!
RE: Како се чувствувате денес ? 14.4.2010 11:14:11
Adrijana
So ogled na toa deka vremeto e sj no, mozam da kazam deka se drzam, ama se nerviram, posto vcera bev da si gi kupam kondurcinjata so si gi bendisav za nevesta i imaat smesna cena od 800 denari, i zamislete site mozni broevi gi imaat, samo mojot nedostigase
RE: Како се чувствувате денес ? 16.4.2010 14:38:14
lukas
soooooooo??????utre ke vrne aman veke ostanavme doma....jas denes se osekam super ne matuska deka e petok iskreno ne ni znam so den sme od so sum samo doma....se si surediv niz doma kako za cudo lukas e miren i mi dozvoli/...pozz
RE: Како се чувствувате денес ? 16.4.2010 14:41:39
matushka
Do vtornik rekoa deka ke vrne... pa stvarno nema smilsla veke, ni prolet osetov ni nisto.
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
soooooooo??????utre ke vrne aman veke ostanavme doma....jas denes se osekam super ne matuska deka e petok iskreno ne ni znam so den sme od so sum samo doma....se si surediv niz doma kako za cudo lukas e miren i mi dozvoli/...pozz
RE: Како се чувствувате денес ? 16.4.2010 14:44:11
matushka
Ako preteruva, ic na te ti e gajle, podobro da si kazes sto imas. Nas pred nekoe vreme ne prasa dali imame uceno prvo odelenie Mu odgovoriv deka cim imame diplomirano, sigurno sme pocnale od prvo A on nema ni zapisano fakultet sirotiot, i da ti kazam ama iv nema da mu kutam, sto ako e shef.
ИЗВОРНА ПОРАКА: caci20
Nervozno.Imam napadi na lutina pa na dva pati mu se sprotistaviv na sefot i toa dobro
RE: Како се чувствувате денес ? 16.4.2010 15:10:38
matushka
Hmmm.. i jas bi se uplasila malku od toa iskreno. Moze ke ti predlozat carski, ama i toa ne e mnogu utesno. vazno da e zivo i zdravo se drugo se zaborava.