|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде се...?
2.5.2010 18:34:16   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Аннаникол ја нема веќе 2 дена? Да не се породила?

Blisku sum  user posted image user posted image user posted image  ama se uste ne..

Si gi spoivme praznicite..po rodendenot na sinceto bese rodendenot na kralicata pa bese majot i taka da si napravivme nekolku dneven izlet so brod po kanalite niz nekolku gradovi i prekrasno si pominavme..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 226
2.5.2010 19:18:10   
BILE.F
Оправдано отсуство!user posted image user posted image user posted image Таман сакав да ти пишам минус!user posted image user posted image user posted image
И сакав да те прашам за роденденот на кралицата!
И овде се славеше на хуманитарен начин, за детската клиника, донација од холандската премиерка и Елена Лука, моден креатор!
Поздравче!

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 227
2.5.2010 19:54:23   
ananikol
Jas se nadevav na nekoja plus privilegija a Bibe ti minus si sakala da mi pises  user posted image user posted image user posted image

Da mnogu ubavo si pominavme,nezaboravno.
Rodendenot na kralicata bese proslaven malku na poinakov nacin ovaa godina bidejki lani imase nesreken slucaj koj se sluci vo nekoi nerazjasneti okolnosti ( po ulicata kade sto trebase da pomini kralicata i pokraj ogromnoto obezbeduvanje im se provlece eden so kola koj povredi poveke pesaci i na kraj samiot se udri vo spomenik i zagina)
Ama zabavite vo nekolku gradovi kade so bevme bea ekstra user posted image

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 228
2.5.2010 20:14:45   
BILE.F
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

Оправдано отсуство!user posted image user posted image user posted image Таман сакав да ти пишам минус!user posted image user posted image user posted image
И сакав да те прашам за роденденот на кралицата!
И овде се славеше на хуманитарен начин, за детската клиника, донација од холандската премиерка и Елена Лука, моден креатор!
Поздравче!

Да се поправам амбасадорка, не премиерка!user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

Непосредна врска до пораките: 229
2.5.2010 22:48:33   
Bogdancanka
каде е Анушка никако да ја сретнам на рр?Анушка срц каде си?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 230
3.5.2010 0:03:28   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

холандската премиерка

Zamisli.....i jas ne primetiv..user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 231
3.5.2010 0:10:28   
fantom
Denes pa i vcera ne sretnav ni eden od moderatorite,se lazam ili stvarno gi nema?Da ne bojkotiraat nesto slucajno?Kaj ste,ni nedostigate.....

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 232
3.5.2010 0:12:21   
Bitolcanka
Навистина, ги нема. Чудно ... user posted image What's happen?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот fantom)
Непосредна врска до пораките: 233
3.5.2010 9:56:00   
profesorica
Луѓе па празници фатијаuser posted image user posted image user posted image , јас немам нет од дома инаку ќе се уклучев.за останатите незнам

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 234
3.5.2010 9:57:16   
ripce
Катеuser posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 235
3.5.2010 10:00:33   
Enika
Kate najverojatno nema da moze denes...rece imala rabota nekoja:)

What goes around comes back around.

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 236
3.5.2010 10:02:20   
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: fantom

Denes pa i vcera ne sretnav ni eden od moderatorite,se lazam ili stvarno gi nema?Da ne bojkotiraat nesto slucajno?Kaj ste,ni nedostigate.....

Luge praznici, vikend, ubavo vreme...obicno vikendi barem za mene vnuka mi e na gosti....so nea go pominuvam vremeto....i so shetanje se znae :)

Непосредна врска до пораките: 237
3.5.2010 10:10:58   
fantom
Ok ok milo mi e sto ste tuka,jas deka nikade ne mrdnav pa pomisliv i drugite treba da sedat domauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 238
3.5.2010 10:20:59   
Enika
Aaaaa koj kako si ja naredil...iako ostanav u Skopje...ne se pribrav doma :)

Непосредна врска до пораките: 239
3.5.2010 10:29:11   
nadica
бебица ми ја нема неколку дена каде си мила????

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 240
3.5.2010 18:32:29   
Bogdancanka
мислам дека одсабајле ја видов во активни корисници Бебица......

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 241
3.5.2010 18:58:07   
BEBICA
Eve sum mili moi.Ja ne bev tuka , imavme nastava vo prirodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a i se vkluciv na blic okolu 13h.kako ste?Gledam deka bilo veselo za ovie dva dena?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 242
10.5.2010 23:29:27   
dragana_vane
Mami kade si?Znae nekoj kade e mami?

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 243
10.5.2010 23:43:19   
dragana_vane
Zosto nikoj ne pisuva za Mami, kade e sto se slucuva?
Eca?

(Одговор на членот dragana_vane)
Непосредна врска до пораките: 244
10.5.2010 23:56:51   
nadica

ИЗВОРНА ПОРАКА: lidijas

Procitav deka Eca i mami ne pisuvaat veke na forumot a zosto ne znam i mene bas me interesira sto se slucilo.

мами, еца, мотхер29, еника,... и многу други поради недоразбирања со одговорните престанаа да пишуваат на рр има во муабетчилница можеш да ги прочиташ причините само се надевам дека не читаат
и да им кажам дека ми недостигаат user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!
Непосредна врска до пораките: 245
11.5.2010 0:46:18   
Gari68
За Еца е јасно поради што одлучи да не пишува на РР,а останатите се солидаризираа со нејзината одлука односно застанаа на нејзина страна во недоразбирањето што го имаше со претпоставените.Со тоа се покажа дека оние членови кои се дружеа на средбите станаа премногу блиски и нивната блискост ја издигнаа над РР односно поважно им беше да ја подршат Еца отколку да останат активни на РР и со своите постови да помогнат на многумина на кои им е потребна помошМеѓутоа РР не ни Julie членовите кои веќе не се активни, РР се сите оние кои се мајки,татковци и оние кои во нареден период сакаат да бидат и додека има мајки со мали бебенца,бремени жени и оние кои се обидуваат да забременат ќе постои и РР.
И јас се радувам што постојано се приклучуваат нови членови кои внесуваат ведар  тон на РР,како што тоа го правеа и оние што не се веќе активни на РР

Непосредна врска до пораките: 246
11.5.2010 0:51:29   
nadica
оние членови кои се дружеа на средбите станаа премногу блиски и нивната блискост ја издигнаа над РР односно поважно им беше да ја подршат Еца отколку да останат активни на РР и со своите постови да помогнат на многумина на кои им е потребна помош

точно е дека помеѓу нив има блискост која е над рр но сите беа модератори и сите имаа недоразбирања кои ги поттикна некој
точно е дека има нови членства ама го нема сјајот и атмосферата кои мене лично ми фалат

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Gari68)
Непосредна врска до пораките: 247
11.5.2010 1:00:53   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gari68

РР се сите оние кои се мајки,татковци и оние кои во нареден период сакаат да бидат и додека има мајки со мали бебенца,бремени жени и оние кои се обидуваат да забременат ќе постои и РР.
И јас се радувам што постојано се приклучуваат нови членови кои внесуваат ведар  тон на РР,како што тоа го правеа и оние што не се веќе активни на РР

Потпис ! Не може секогаш да е иста атмосферата од многу причини. Не значи дека тоа е само поради отсуството на некои членови, многу фактори влијаат - многу работи се во прашање: се зголемува РР семејството, на некои им се отвораат нови патишта, имаат повеќе обврски и помалку време, пролет е - луѓето повеќе шетаат ... На се' треба да гледаме малку пошироко и подалеку, земајќи ги предвид сите околности.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 248
11.5.2010 1:07:20   
Gari68
ама го нема сјајот и атмосферата кои мене лично ми фалат

Мислам дека РР повторно ќе биде со оној стар сјај кога ќе се слуцат нови дружења кои треба да бидат што поскоро.КОга некој ќесе запознае и физички тогаш е и послободен во комуникацијата и на интернет.А тоа дека ви недостигаат е нормално ,бидејќи кога некој е секојдневно присутен во твојот живот па макар тоа било и преку виртуелно дружење а потоа наеднаш го снемува ќе ти недостига..Како што ти недостигале соучениците кога си завршила основно образование,па потоа ти фалеле тие од средно и се така со ред,но затоа времето е тоа што лечи се , нели!

Непосредна врска до пораките: 249
11.5.2010 1:21:02   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gari68

ама го нема сјајот и атмосферата кои мене лично ми фалат

Мислам дека РР повторно ќе биде со оној стар сјај кога ќе се слуцат нови дружења кои треба да бидат што поскоро.КОга некој ќесе запознае и физички тогаш е и послободен во комуникацијата и на интернет.А тоа дека ви недостигаат е нормално ,бидејќи кога некој е секојдневно присутен во твојот живот па макар тоа било и преку виртуелно дружење а потоа наеднаш го снемува ќе ти недостига..Како што ти недостигале соучениците кога си завршила основно образование,па потоа ти фалеле тие од средно и се така со ред,но затоа времето е тоа што лечи се , нели!

Целосно се сложувам со се' од погоре кажаното/напишаното.

Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.