Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Da taa e franciska kozmetika i toa nameneta za atopicna koza kaj bebinja odnosno deca koi imaat atopicen dermatit, odnosno ekcema, znaci e za problematicna koza ja ima vo zegin i edna tuba od 200 ml e okolu 1000 denari mislam, i e na prirodna baza.
Цела колекција од Hipp и многу сум задоволна. На лицето јекодерм, на црвеното газе павловичева маст или ако има ептен црвенило и ставам Флогоцит. Досега немаме никаков проблем со кожата. Само пред ден два и се појави црвенило на лицето и и беше малку рапаво како да има лишички ама со јекодермот и тоа се среди.
Da taa e franciska kozmetika i toa nameneta za atopicna koza kaj bebinja odnosno deca koi imaat atopicen dermatit, odnosno ekcema, znaci e za problematicna koza ja ima vo zegin i edna tuba od 200 ml e okolu 1000 denari mislam, i e na prirodna baza.
Фала Марина на инфо- деновиве ги пробавме тестерите гледам на син ми супер му се исчисти кожата по телото уште по лицето има црвенило одвреме на време- најверојатно ќе му купам млеко и купка за бањање а за лиценцето ќе земам Мустела.
Еозин јас колку што знам не се става на лице, затоа што е многу јак, инаку не знам да ти кажам како да го исчистиш, веројатно само ќе се исчисти
Па убаво и објаснив на таа во аптека дека ми треба за лице, и ми даде некој безалкохолен, воден 1% раствор...ваљда не згрешила па да му напраам уште поголеми брунчиња по лицето. Вие што сте користеле за тој проблем?
Има два месеци. Да од таа црвената течност, вчера дури после бањање му излезе и тоа малку пак остана, денес незнам дали да ставам. А инаку после течноста го мачкам со мустела cold cream, па ке видам како ке биде за неколку дена.
Na mene mi donesoa ogrinal pavloviceva no nekako ne mi se dopaga od Pavloderm sum prezadovolna. E sega Pavloderm imam od Belgrad i Skopje ne se isti taa sto e od Belgrad mi e nekako pogusta , e sega neznam dali taka se pogodilo pakuvanjeto ili taka e.
Мамички, дали почнавте со употрба на креми со заштитен фактор затоа што сонцето барем деновиве многу беше јако? Колку и да се криевме со капче веднаш по прошетката му пламнаа обравчињата. Ако некоја има искуство споделете, која крема може да се користи пред 6 месеци.
И мене ме интересира ова и ние шетавме и обравчињата црвени одма како јаболче се направи може ли да се ставаат заштитни креми и на лицето , јас секогаш пред излагање го мачкам со крема за лица Хип за заштита од надворешни влијанија ( ветер и сл) ама не сум му ставила за заштита од сонце
Pepelaska vazno e redovno da se hidrira kozata. Ako stavas krema za zastita od studot i veterot, stavaj ja redovno i ne bas pred izleguvanje. Na kremata i treba vreme da upie i da ja zastiti kozata, ako e neposredno pred izleguvanje, taa nema vreme da si ja svrsi rabotata. Za sonce se razbira moze da stavis neposredno pred izleguvanje zatoa sto toa e efekt sto doaga od sp faktorot vo kremata, no za ovlaznuvanje stavaj porano malku.
nie koristevme sapunce asso derm, no bidejki liceto na strumfetka i se iritirase po preporaka na zolva mi zemavme mustela, da vidime dali ke se povlecat bruncinjata i crvenilotoako ne
Crveniloto i bruncinjata na mojot 2,5 mesecen sin mu se iscistija od becutan kremata so cink oksid. Stavaj mu i od taa krema, nema nisto da izgubis
Vo poslednive nekolku dena ni se pojavija malecki crveni bruncinja na licenceto. Ve molam preporacajte mi nesto neznam sto da mu stavam so ogled na toa deka ima samo 25 dena...
jas vi preporacavam Eucerin kozmetika na site. bebusko moj imase crveno gaze i mu bese suva kozickata. 2 meseci probuvav se, od kremi so cink do kanesten, i nisto ne mi pomogna, na kraj doktorkata ke ni ja ispituvase mokracata. si kupiv na Eucerin sapunce i posle 2 dena gazeto ni bese belicko a kozickata svilena
sega posebno vo leto samo tusiranje i toa so cista voda. preku eden den i toa sapunce.super e nivea,eucerin,sebamed.sapuncinjata se sepak najnezni. bez premnogu kozmetika zasto toa sepak zatvora pori,sto voopsto ne e preporaclivo za leto.
Користев Бекутан, ама последен пат зедов Хип шампон+купка за тело 2 во 1. Преубаво мириса и кожата ја прави мазна и нежна. А во комбинација со кремата од Хип за лице и тело е совршенство!