tereza -> RE: Интервју :) (2.7.2010 12:57:10)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa Бидејќи јас успешно си ја завршив работата, ја поканувам Тереза на жешкото столче. Еве прашања од мене: - Гледаш ли Опра шоу?Искрено не баш,имам гледано неколку пати и толку,ама Опра ми е една од најкомплетните личности што прават таков вид на шоу,ми се допаѓа нејзиниот пристап кон гостите во емисиите.
- Што би требала да посетам во Битола ко турист?Музејот и галерија-Пацио,планинските езера-Пелистерски очи(ако си љубител на планинарењето),ентериерот на старите градби на Широк Сокак(а екстериерот сам паѓа во очи),Мал Биитолски Монмартр(сликите од Битола што ги нацртале младите уметници од целиот свет).
- Дали имаш брат, сестра?Брат,2,5 години помлад од мене.
- Која е најдалечната дестинација на која си била?Досега не сум била надвор од Македонија,но се надевам дека најскоро и таа желба ќе си ја остварам.
- Што те привлече да се зачлениш на рр?Искуството од оние што се на форумот за различните теми,виртуелното дружење,и позитивната енергија која се чувствува.Неколку дена бев само читач на темите,а потоа и активен член[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|