Боцко -> RE: Интервју :) (6.7.2010 0:18:14)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 за нашиот боцко 1. кој му го даде името на Стефан? - мама 2. Дали со жт се карате пред него или чекате тој да заспие? се случува тоа и пред него. а тој знае да каже Доста зборувате гласно... 3. Опиши ни еден твој најобичен ден (викенд). - викенд: станување, доручек, прошетка, или пазарење па сите заедно напрошетка (парк, зоо, белви, бродец...), ручек, тв/компјутер и сл, чистење ако е на програмата тогаш стефан е кај баба сервис попладне дружба со пријатели и деца или прошетка или кафе шема (јас и стефан) во блиското кафуле... 4. Што работи жт? - професорица [sm=smiley36.gif] по англиски, и не дава на часови [sm=smiley36.gif] 5. Дали стефан оди во градинка и во која? - не оди, по еден неуспешен обид а дали ќе оди, тоа знае жм 6. Дали имате домашно милениче? - немаме. стефан до сега не пројавил интерес, но сега сака да игра со кучиња и мачки и да ги гали. 7. На кого е стефан во карактерот? - на себе 8. Омилена игра и песна од детството?[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] - игра: фудбал. песна: па сум го пеел цел репертоар на бјело дугме, да знаат тенџерињата да зборат. 9. Дали си пушач? - само на добри другари [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. не, не сум, но знам понекогаш да запалам во друштво 10. Колку време поминуваш во автомобил? 2-3 часа дневно во просек, отприлика треба да е точно
|
|
|
|