majka 79 -> RE: Интервју :) (8.7.2010 11:41:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Мајка79, Како го запроси сопругот? [sm=smiley1.gif] Зошто ти го направи тоа? pa toa ne bese klasicno zaprosuvanje. 10 god. bevme vo vrska, gi zavrsiv site obvrski okolu fakultetot i posakav da imame bebe i mm,a togas decko mi ja ispolni zelbata.mnogu brzo ostanav bremena i se zedovme. Колку време бевте заедно пред бракот? Со што те освои? so sto me osvoi?..........tesko prasanje , so se i sesto. mislam deka sme rodeni eden za drug. mnogu se nadopolnuvame eden so drug Дали некогаш си замислувала како треба да изгледа еден маж за кој би се омажила? ne nikogas. mislam deka takvi zamisli pravis koga malku ke sozrees koga ke znaes sto sakas. jas taa faza ja preskoknav. Дали мт и сега е онаков каков што беше додека бевте во врска? da istiot e, nie tolku dolgo bevme zaedno sto cel brak isteravme pred da se zemime. Што најмногу ти смета кај мт? prethodno odgovoriv samo mislam deka prasanjeto bese sto najmnogu te nervira kaj mm, da ne se povtoruvam Омилено јадење и твој специјалитет ... se sto ke zgotvi majka mi, a moj specijalitet ....toa nepostoi Омилен филм, книга ... e ova e nesto drugo. film:zaljubuvanje, vilinsko konjce, odneseno so viorot, amerikanska ubavina, samo ti, kazino, kuka na duhovite,....gi ima mnogu na ove vo momentov se setiv aaa i angliski pacient knigi:ana karenina, grof montekristo, sidarta, Дали би простила неверство? Дали паѓаш на провокации од маж? mozebi bi prostila no ne bi zaboravila neverstvo....zavisi od celokupnata situacija. na kakvi provokacii mislis konkretno? vo sekoj slucaj lesno pagam na provokacii Дали пред бракот имаше голема љубов и тажна љубовна приказна? da imav i imam seuste golema ljubov koja mi se ostvari i uste ja neguvam. tazna prikazna ne. Живеете во заедница или сами? sami Колку имате време еден за друг? Дали често излегувате? imame , ne mnogu no maksimalno go koristime da bidime zaedno. izleguvame no ne mnogu cesto. Хоби? citanje slikovnici, raskazuvanje prikazni, modeliranje so plastelin.... Што те вади од такт? glupavi i dosadni luge bez oset Што те разнежува? decata najmnogu me razneznuvaat Дали сакаш и приредуваш романтични изненадувања? ne sum mnogu romanticen tip, nekako kako da go imam izziveano toa. Твое мото ...nemam nekoe konkretno, sto mozam so edna recenica da go kazam.
|
|
|
|