Melanija RR -> RE: Интервју :) (10.1.2013 14:19:59)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Нивеа Меланија јас имам прашања за тебе [sm=smiley36.gif] 1.На колку години се омажи? 2.Доколку би имала шанса каде би се преселила да живееш? 3.Затоа што сега си [sm=nosecka.gif],живо и здраво да е, која ти е потајната желба машко или женско? [sm=smiley36.gif] 4.Што ти смета кај луѓето? 5.Дали некогаш си била изневерена од некој близок член од фамилијата? ај доста се [sm=smiley36.gif] 1.Се омажи на цели 29 години 2.Од прва било каде на топло ама ете секогаш во уста ми е Австралија 3.Цел живот мислам како предчуство дека ќе родам машко ,и некако цел живо сум со мажи повеќе е затоа сеа ме фаќа инат и викам море женско сакам [sm=smiley1.gif] 4.Прости луѓе,простаклук на тон во Скопје 5.Баш изневерена мислам дека не ,у уствари да да сеуште повредена од многу близок роднина, секој има свои гледања на нештата но ова мии е за цел живот ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR Ајде Меланија[sm=smiley1.gif] Омилена храна? Најлудо нешто кое си го направила за љубов? Дали размислуваш за име на бебенцето? Одмор од соништата? Ај доста ти е од мене -Омилена храна ми е се што е позачинето,со печурки,со сосови,не мора баш се со месо... -Лудо нешто за љубов ......хм незнам веројатно и баш нешто за паметење и немало -Првите веријанти за името одамна одпаднаа,сега последниве 6 месеци се Михаил а за женско Михаела или Калина.Јас сакав Меланија ама некако ми спласна тоа ми беше уште пред 6 години ,специфично ама гледам стана доста модерно -Одмор Малдиви,Доминикана,Сејшели ..и сите слични фантазии [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|