mommy_angels RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR mami eve nekolku prashanja od mene: 1.Na kolku godini stapi vo brak? 2.Koja ti e neostvarena zelba? 3.Dali sonuvash nekoj od bivshite deckovci? 4.Dali si ljubomorna na soprugot? 5.Dali celosno mu veruvash na soprugot? 6.Dali i tvojot soprug e pozitiven kako tebe? 7.Shto bi smenila vo zivotot,sto e toa sto ti smeta najmnogu? 8.Sto prvo bi napravila dokolku si premier ili precedatel? 1 . На неполни 23 ,ама сега со овој памет не би го направила истото.Не дека ми беше лошо,ама бракот си носи одговорности,а 23 години не е возраст за нивно превземање 2.Да патувам,секаде и да ги видам сите убави и помалку убави места,ама пусти финансии не дозволуваат Еве на пример прв вишок на пари доаѓам да те видам 3.Скоро немам сонувано никој,ама ми текнува кога си го сонував првиот дечко,знаете онаа првата детска љубов,што убаво ми беше на душичката кога се разбудив 4.Леле да,и тоа многу,јас сум меѓу поретките жени што се пољубоморни од мажите 5.Целосно не си верувам ни самата на себе,а не па на мм.Понекогаш се чудам како сум можела да направам нешто,а сигурно такво нешто има и мм(не зборувам само за неверство),ама вешто го скрил од мене 6.Јас и мм се надополнуваме ,може затоа и успешно функционираме 11-та година.Кога мене ме фаќаат депресивни мисли ,тој ме крева на нозе и обратно.Наша животна девиза е 7.Не би сменила ништо,може понекогаш фалат парички ,ама кога го молев Бога за детенце барав само едно живо и здраво.Желбата ми се оствари и не сум неблагодарна.Имам прекрасна ќеркичка,добар сопруг и тоа е се што сакам. 8.Незнам дали смеам искреното мислење да го напишам вака јавно. Ама еве ќе си кажам малку во поблага форма,сепак ние сме полициска држава.Би ги ПОНИШТИЛА ФУНКЦИИТЕ ПОЛИТИЧАР,ПРЕТСЕДАТЕЛ ,ПРЕМИЕР !!! Душата ни ја извадија,само за сопствена благосостојба работат.Поубаво ќе ни е без сите нив .А,да, би ги пуштила да живеат со нашите плати,по нивните закони,ехехехехехех за колку кратко време ќе ги наполнат бањата во Негорци и болницата во Бардовци Од мене толку,туку овде почна на Дафне да ми мириса.А Дафне што мислиш ти ?
|