|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Интервју :)
9.6.2010 17:09:30   
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Јас Ники сакам само да ја прашам :дали досега прочитала некој пост на рр што буквално ја извадило од такт? Ако се сеќава нека каже и кој е.

Па имало, не еден, повеќе, на некои имам одговорено, не баш најсуптилно, некои други ги имам прескокнато. Се сеќавам, но сметам дека е небитно сега да ги кажувам. Некогаш не е до постовите туку до тоа како нешто го читаме. Впрочем ова е комуникација со машина, без оглед на тоа што од другата страна човек го пишува постот, јас од оваа страна толкувам како што јас резонирам. И без да го видиш изразот на лицето на другиот многу лесно може да дојде до недоразбирање.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 151
9.6.2010 17:13:08   
niki
Ау ама било тешко да даваш интервјуuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 152
9.6.2010 20:44:37   
Палешка РР
Е било де, било user posted image

Носиш ли наочари?
Имаш плава или црна коса?
Дали имаш сознанија за неверство на мт?
Дали се вртиш по згодните Грци?
Дали би се сунчала топлес?

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 153
9.6.2010 20:57:23   
niki
Тебе ти пројде редот па удри со прашањаuser posted image трета тура, ќе те ставам пак на жешкото столчеuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Е било де, било user posted image

Носиш ли наочари?
Не
Имаш плава или црна коса?
Последниве два месеци сум црвенокоса, природно сум црна, плава никогаш не сум била и веројатно нема ни да бидам (несакам да бидам плава циганка)user posted image
Дали имаш сознанија за неверство на мт?
Немам, верувам дека ми е верен, наша заедничка филозофија е додека сме заедно да сме си верни без оглед на се и верувам дека досега се држиме до тоа, за во иднина ќе видиме...
Дали се вртиш по згодните Грци?
Да, по сите згодни мажи и жени се вртамuser posted image
Дали би се сунчала топлес?
Во минатото сум се сунчла, сега веќе одам на плажа секогаш со ќерка ми и е неизводливо бидејќи и се прицицува од време на времеuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 154
9.6.2010 21:02:30   
Палешка РР
Е многу си ми интересна user posted image морам уште еднаш (лелелелелелеле тешко мене после)user posted image

Дали би ме прифатила за пријателка на скајп?user posted image
Дали 'рчиш?
Дали на ќерка ти и зборуваш на македонски?

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 155
9.6.2010 21:17:44   
Bitolcanka
Ники е уникатна user posted image user posted image user posted image Ники, такви се бараат на пазарот на трудот user posted image user posted image user posted image Ги прочитав сите прашања по ред, пред да поставам некое и јас, за да не се повторувам...

Дали лесно се привикна на грчката средина?
Колку време беше во врска со мт пред да стапите во брак? Како комунициравте? Врска на далечина - електронски или се посетувавте често еден со друг?
Дали живеевте заедно пред влегувањето во брак?
Што е во хороскоп мт?
Дали често се карате?
По колку време од населувањето во Грција со мт се здобивте со пријатели?
Дали имате време и практикувате ноќни излегувања? Ако одговорот е потврден - во какви локали најчесто одите?

Ај доста е, да не те заморуваме премногу user posted image

П.С. Дечки навистина кратко е времето за интервју - само што ќе добие човек идеја за прашања - друг на столчето user posted image Секако за испитаникот е олеснување и спасување од потешки прашања user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 9.6.2010 21:18:51 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 156
9.6.2010 21:42:56   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

П.С. Дечки навистина кратко е времето за интервју - само што ќе добие човек идеја за прашања - друг на столчето user posted image Секако за испитаникот е олеснување и спасување од потешки прашања user posted image user posted image user posted image

Па што знам Битолчанка, времето од 24 часа го предложив за да може повеќемина да се извртат за пократко време, да има поголема динамика. Оние што се особено барани ќе ги враќаме на бис user posted image user posted image user posted image . Не мора сите прашања да си ги истеошиме на првиот круг, ќе има и вторuser posted image .
Сепак, ако и некој друг мисли исто може да пролонгираме, зошто да не, темата е за забаваuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 157
9.6.2010 23:06:38   
niki
Девојки кај мене е 00:00 часот и бидејќи сум уморна, а и мажле ми го запоседна компјутерот сега ќе го објавам наредниот испитаник, а утре ќе одговорам на останатите прашања. Кој има уште прашања има уште еден час да ми поставува.
Инаку на жешко столче би ставила некој од татковците како на пр. Боцко, Фантом или Маци, но бидејки не се нешто многу активни да не ни пропадне темава следна жртва еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Тања поставувачката на тематаuser posted image

Се извинувам што не стигнав се денес да завршам, но утре уште во рани зори ветувам одговори
Добра ви ноќ и убави соништа

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 158
9.6.2010 23:18:42   
Тања РР
Е ова се вика „со свој камен по своја глава“ user posted image user posted image user posted image user posted image

Се шегувам, се разбира. Навалете!

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 159
9.6.2010 23:29:23   
Martins mom
Во чија кожа би влегла на еден ден? Со кој би сакала да се смениш на еден ден??...и нормално зоштоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 160
9.6.2010 23:37:24   
tereza
ајдеее Тањичка,еве некое прашање и од менеuser posted image
1.Колку често одиш во театар?
2.Омилено јадење?
3.Дали гледаше Шехерезад?user posted image
4.Каква кола возиш,а која кола би сакала да ја имаш?
5.Каков возач си?(опиши накратко)user posted image
Ај доста е од менеuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 161
9.6.2010 23:38:06   
baby mama
Дали би отишла на нудистичка плажа, нормално како нудист?user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 162
9.6.2010 23:43:09   
jovanka
Omilena destinacija za odmor?-aktuelna tema ovie 2-3 meseci
dovolno edno prasanje da ima od site prasanja

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 163
9.6.2010 23:54:12   
fantom
Jas se izvinuvam,ama posto tuka uste ne e pominalo polnok t.e ima uste 15 tina min.,jas ke postavam prasanja na Niki,deka sakase da ne namesti nas na zeskoto stolceuser posted image user posted image user posted image .Kako da predosekav pa mudro si se skriv i si citav odstranauser posted image user posted image user posted image ,se zezam,sega se zakacuvam i op nasata niki na stolce,hehehehehe.Eve gi moute prasanja:

1.Go sakas li maz ti?
2.Dali nekogas si pomislila deka si zgresila vo svojot izbor?
3.Dali dosega si bila vo iskusenie da go izneveris maz ti?
4.Kolku si teska?
5.Koga bi ti dal 1 000 000 $,bi legnala li so mene za edna veceruser posted image ?

Eeeee koga velev po edno prasanje da se postavuva,ti ke me tepase,e sega odgovarajuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 164
10.6.2010 0:12:57   
Snowhite RR
За Тања:

Што си во хороскоп?
Кога последен пат си имала трема?
Дали имаше трема кога беше невеста?
Дали викаш мама и тато на свекрва ти и свекор ти?
Дали гледаш тв и што најчесто гледаш?
А вести?
Дали си филмоман?
Каква музика слушаш?
Дали одиш на концерти?
Каде најдалеку си била?
Живееш во куќа или стан?
Дали си искрена?

доста се

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот fantom)
Непосредна врска до пораките: 165
10.6.2010 0:22:37   
Тања РР
Па да почнеме. Хкмммммммм....

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Во чија кожа би влегла на еден ден? Со кој би сакала да се смениш на еден ден??...и нормално зоштоuser posted image

Би се сменила на еден ден со Heidi Klum. Зошто? Па кој не би сакал да биде во таква кожа и тело user posted image user posted image user posted image
Не, сериозно, баш ме интересира како успева да биде истовремено мајка и една од најплатените во нејзината професија.

Непосредна врска до пораките: 166
10.6.2010 0:32:09   
fantom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Би се сменила на еден ден со Heidi Klum. Зошто? Па кој не би сакал да биде во таква кожа и тело user posted image user posted image user posted image
Не, сериозно, баш ме интересира како успева да биде истовремено мајка и една од најплатените во нејзината професија.

More da ne sakas za drugooooouser posted image user posted image user posted image ?Misli mu ja togas za toj eden den koj ke ti bide mazuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 167
10.6.2010 0:40:36   
Rossana
mt i Jana veke gi vidovme, no zosto na forumov ne sme sretnale ni edna slika od tebe? (ne mora da odgovoris) 

Непосредна врска до пораките: 168
10.6.2010 1:08:57   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza

ајдеее Тањичка,еве некое прашање и од менеuser posted image
1.Колку често одиш во театар?
Не толку често колку што би сакала. Порано одев повеќе.

2.Омилено јадење?
Леле јас сум гурман. Имам многу работи кои обожавам да ги јадам ама изборо дефинитивно паѓа на риба. Сакам риба и морски плодови на сите можни начини.

3.Дали гледаше Шехерезад?user posted image
До кај 60 епизода одбивав да се покорам на овој глобален феномен. user posted image На крај досадата ме присили да подлегнам на притисокотuser posted image user posted image

4.Каква кола возиш,а која кола би сакала да ја имаш?
Оф, ми ја погоди болната точка. Моментално не возам ништо, се надевам дека многу скоро тоа ќе се смени. Со мм со месеци се обидуваме да купиме кола ама никако да ни појде од рака.
Што се однесува до вториот дел од прашањето, би сакала за 10-15 години да успеам да заработам и да си купам Мерцедес E или Ѕ класа. Според мене Мерцедес е статусна кола која не им прилега на луѓе помлади од 35 години.

5.Каков возач си?(опиши накратко)user posted image
Лош. Влегувам во кола, местам појас, седиште, огледала, се подгрбавувам и цело време сум стегната додека возам. Се молам да не ме сретне некоја запрежна кола па да морам да престигнувам. Накратко, лош возач сум ама летово планирам да се усовршам, доста стекнував пријатели-таксистиuser posted image
Ај доста е од менеuser posted image

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 169
10.6.2010 1:10:16   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: fantom

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

More da ne sakas za drugooooouser posted image user posted image user posted image ?Misli mu ja togas za toj eden den koj ke ti bide mazuser posted image user posted image user posted image

Па добро, искуството со црнец би било бонусuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 170
10.6.2010 1:12:04   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

Дали би отишла на нудистичка плажа, нормално како нудист?user posted image

Ако симнам некое кило и ако градите навистина ми се вратат во првобитната положба (како што некои ме тешат) може да се разгледа таа опција. Во спротивно НЕ user posted image

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 171
10.6.2010 1:16:04   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

Omilena destinacija za odmor?-aktuelna tema ovie 2-3 meseci
dovolno edno prasanje da ima od site prasanja

Бугарија затоа што е неверојатно ефтино. Јас кога одам на одмор сакам да се луксузирам а тоа за најмалку пари може да го добијам кај нашите соседи. Сепак, кога би можела да си дозволам би патувала на некое ВИП местоuser posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 172
10.6.2010 1:27:38   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

За Тања:

Што си во хороскоп?
Лав.

Кога последен пат си имала трема?
Во саботата, додека чекавме за преглед кај др. Дума. Се фатив себе си како тапкам со нозете и ги „кршам“ прстите исто како на времето кога чекав за полагање испит.

Дали имаше трема кога беше невеста?
Не, можеби затоа што не правев класична свадба.

Дали викаш мама и тато на свекрва ти и свекор ти?
Да, втора снаа сум па веќе беа навикнати, морав да се прилагодам.

Дали гледаш тв и што најчесто гледаш?
Гледам се и сешто, и реклами обожавам. Навистина!

А вести?
Кога сум сама, како денес, заборавам да гледам ама со мм не пропуштаме никако.

Дали си филмоман?
Може да се каже дека сум.

Каква музика слушаш?
Поп, рок..

Дали одиш на концерти?
Не многу често. Последно бев на Владо Јаневски, лани за Нова Година.

Каде најдалеку си била?
До ѕвездите и назад, ама во мислитеuser posted image user posted image user posted image

Живееш во куќа или стан?
Стан.

Дали си искрена?
Исклучително!  Понекогаш ми е жал што не знам да лажам.

доста се
Ако ти така велишuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 173
10.6.2010 1:31:49   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

mt i Jana veke gi vidovme, no zosto na forumov ne sme sretnale ni edna slika od tebe? (ne mora da odgovoris) 

Мислам дека има една со мм како играмuser posted image Инаку во принцип јас многу ретко се сликам, секогаш сум таа зад камерата.

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 174
10.6.2010 8:55:47   
niki
Да не останам должна еве ме

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Е многу си ми интересна user posted image морам уште еднаш (лелелелелелеле тешко мене после)user posted image

Дали би ме прифатила за пријателка на скајп?user posted image
Ќе размислам, зависи каков профил имаш, прати ми пп ако баш ти се сака user posted image
Дали 'рчиш?
Мм вели дека да, јас не му верувамuser posted image ме лаже бидејќи тој рчи и јас постојано се жалам
Дали на ќерка ти и зборуваш на македонски?
Да

Непосредна врска до пораките: 175
Страница:   <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?