Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
нека е живо и здраво,а кумот ми е млад и нека ми е и тој и целата негова фамилија жива и здрава,и навистина мило ке ми биде да добиеме пак убаво име,како за Мартина ајде сега дај што ке дадеш мислам да се напиеме
Агнес77 еве баш оваа слика ја погледна и мажот ми и вели кога ке доагате во Македонија ке ве чекаме на гости ама да си донела некое од овие шишиња баш е блесав,ааааа еве веке избрал Glen Grand
Elena...edna најголема за тебе...гледм дека си тука а ние сега ке одиме малку на шеткање...да не фати воздух..ајде ако си тука покасно ке напраиме муабетче
Ух мене кога не ми се спие не ми се спие и ништо не ме спасува. Еднаш зедов во 3 часот утрото да пеглам од што неможев да заспијам. Посебно ако се напијам кафе покасно нема шанси да заспијам. Па ајде додека е време да се напијам сега кафенеце. Христтијана повели ако си и ти за кафе!
Христијана слушам на свадба си вечер. Јас утре вечер сум на свадба, се мислам што да и правам на косава. На фризер зафатени се сите термини кај што одам и сега сама ке се снаоѓам и шминка и фризура. Што планираш да облекуваш?
jas da ti kazam iskreno siev fustan so bolero ama materijalite vo bojata ne mi gi pogodi kako sto bese dogovorot . trebase crno a taa nemozela da najdi pa mi donese crno so sivo(kako glusec boja) so vremeto bev knap nemase vreme da baram drug materijal i ne sum zadovolna od bojata, a sabajlevo bev na frizer i frizurata nesto ne e kako sto sakav samo sminkanjeto ispadna dobro ama ne mi e prvpat se naviknav da ne bidi kako sto sakam.pozdrav ubavo pomini si.
Јас и минатата недела бев на свадба и тоа во Прилеп и рано станата и заморна од патот реков ке заспијам, но кога почнаа зурли, тапани не да ме освестија, ушите ми ечеа и дома кога се вратив. Убаво помини си на свадба, па ако има некоја слика споделија со нас во баров. Нека им е со среќа на младоженците.