Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
мислам дека ти е оправдано- трудно си па... а на саем бев, и ко за прв пат беше задоволително да ти кажам, се надевам дека следната година ке има повеќе од се...на Лука најмногу му се допадна оној штандот со убавите коцки, го ставивме да си игра со нив и го заборавивме едно пола саат се занимаваше така да планирам од утре да ги побарам по продавнициве ми рекоа дека од денес ке ги дистрибуирале...
aj plizzz, za kockite ako doznaes kaj se kupuvaat, pisi. Fala ti za sovetot, ke si odam doma, ama da ucam fizika so sinceto... kupka... sto bese toa? aj c.
знаеш оние убавине мали топчиња, од Лаш се најубави има различни и ептен се добри е сега, за конзумирање на една таква покрај када и топла вода ти треба и едно саат време да го украдеш од некаде...пробај да избркаш се од по дома пријатно учење, се надевам ке добиете петка
Lele, bi ubila za pivo... namesto bananava i cedeniov portokal. Ama, moram da se grizam za ubavinata i zdravjeto na kerkata... nesto denov ne pocnuva kako sto treba. Jas si sakam studeno i maglicka, ama ova e epten down so dozdov. Samo za ostanuvanje doma i guskanje so deca do pladne...
ооо Лука се префрли кај нас сабајле околу пет и така убаво си бевме гушнати што мрчевме и двајцата кога мм почна да вика дека веќе доцниме за на работа како би си отишла дома сега да си го гушкам и гњавам
lele, sto belja, Elence, sega mi se jadat cresi... a si "bapnav" bez ic griza na sovest i edna simitka sega, ha ha. Me faka malce panika, do sega kaciv 6 kgr. ama od Veligden, se opustiv mnogu. Samo na sladoled mislam... A do kaj si ti so bremenosta, sto ti rekoa na doktor sabajlevo?
1 god. i 4 mes. taka? Definitivno smees. Samo vnimatelno, edno po edno, malku po malku. Vistinska prikazna: dedo mi bil roden koga pra-baba mi bila 7mi. Bil mnogu mal, go stavile vo svezo odrana koza (so krzno) od jagne i mu davale da shmuka slanina. Bil 190 cm. i pocinat e na 82 god.
не не , далеку сме од тоа...Лука има само 11 месеци сега на први :)...а тоа кога ми раскажуваат како прабабами се породила на перење си ги допрала алиштата на река и си се вратила дома со бебето(баба ми) и после си отишла на косење, ми се многу убави...колку биле поиздржливи тогаш...и не само мајките туку и децата после тоа...дедоми почина со сите здрави заби на 85г. а јас на 25 веке немам три а што ли ги чека нашите?
па од толку деца што ги спомнуваме овде, некое ке се измеша...ние сега кога бевме на супер ѕвезда имаше до нас една дада, се викаше Мила и имаше 3,5 години и јас фино лепо си ја помешав со Мартина на Елена и за малку што не ја прашав мајка и на Мила да не е она случајно
епа дами мои јас отидов да си го земам ѕверчето мало и да си одиме дома на фино ручече во 19ч па се читаме утре посабајле...имајте пријатен остаток од ден