|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
27.4.2009 15:37:44   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image мислам дека ти е оправдано- трудно си па... а на саем бев, и ко за прв пат беше задоволително да ти кажам, се надевам дека следната година ке има повеќе од се...на Лука најмногу му се допадна оној штандот со убавите коцки, го ставивме да си игра со нив и го заборавивме едно пола саат се занимавашеuser posted image така да планирам од утре да ги побарам по продавнициве ми рекоа дека од денес ке ги дистрибуирале...

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 176
27.4.2009 15:39:44   
mami
и да мислам дека можеш да му ја здувнеш и да си направиш една убава купка дома и да затвориш очи и уживаш во тишината

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 177
27.4.2009 15:43:06   
Anushka
aj plizzz, za kockite ako doznaes kaj se kupuvaat, pisi. Fala ti za sovetot, ke si odam doma, ama da ucam fizika so sinceto...
kupka... sto bese toa?
aj c.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 178
27.4.2009 15:44:54   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image знаеш оние убавине мали топчиња, од Лаш се најубави има различни и ептен се добри е сега, за конзумирање на една таква покрај када и топла вода ти треба и едно саат време да го украдеш од некаде...пробај да избркаш се од по домаuser posted image user posted image user posted image пријатно учење, се надевам ке добиете петка

Непосредна врска до пораките: 179
28.4.2009 8:26:48   
mami
добро утро...ајде на утринско пивце user posted image станав сабајле расположена за алкохолно нешто

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 180
28.4.2009 8:43:34   
Anushka
Lele, bi ubila za pivo... namesto bananava i cedeniov portokal. Ama, moram da se grizam za ubavinata i zdravjeto na kerkata...
nesto denov ne pocnuva kako sto treba. Jas si sakam studeno i maglicka, ama ova e epten down so dozdov. Samo za ostanuvanje doma i guskanje so deca do pladne...user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 181
28.4.2009 8:45:32   
mami
ооо Лука се префрли кај нас сабајле околу пет и така убаво си бевме гушнати што мрчевме и двајцата кога мм почна да вика дека веќе доцниме за на работаuser posted image user posted image user posted image како би си отишла дома сега да си го гушкам и гњавамuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 182
28.4.2009 8:52:47   
Еца
Здраво жени,ке ме примете на кафе,ми треба мноооооооооогу. Само што се вратив од гинекологuser posted image баш одам да отворам тема,не ми се допага ситуацијатаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 183
28.4.2009 8:54:04   
mami
зошто? што ти е?

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 184
28.4.2009 9:11:21   
Еца
Бебето битно е добро,а следејки ги советите од докторот се ке биде доброuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 185
28.4.2009 10:44:53   
Еца
мамички стигнавте ли? user posted image   анушка ова е за тебе,здрава хранаuser posted image   user posted image   еве и за другите,мислам и јас и анушка ке пробаме по малку,а сега еве и кафето стигнува user posted image    user posted image    user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 186
28.4.2009 10:45:20   
mami
како да ставам слика?гледам дека Агнес ставила, ама некако не ми успева, а баш сакам да ви го покажам ѕверчето моеuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 187
28.4.2009 10:46:17   
mami
ммммм, како што ми се јаде...ептен ја погоди работава
user posted image user posted image user posted image чекам уште малку па да тркнам до рамстор да си купам нешто вкусничко

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 188
28.4.2009 10:46:34   
Еца
user posted image и јас и пратив пп да ја прасам ама се исклучила,леле и јас сакам да ставам сликаuser posted image ајде ке се снајдеме

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 189
28.4.2009 10:48:42   
mami
абе пробав со копи пастеuser posted image ама нејке, незнам друга опција...мајки предлог????некоја???било која???? можеби некој тато????user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 190
28.4.2009 10:54:39   
Еца
Јас ке одам да пазарам па се вракам,поздравuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 191
28.4.2009 10:54:56   
Anushka
lele, sto belja, Elence, sega mi se jadat cresi... a si "bapnav" bez ic griza na sovest i edna simitka sega, ha ha.
Me faka malce panika, do sega kaciv 6 kgr. ama od Veligden, se opustiv mnogu. Samo na sladoled mislam...
A do kaj si ti so bremenosta, sto ti rekoa na doktor sabajlevo?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 192
28.4.2009 11:04:43   
mami
уф црешки...ајде веќе нека излезат...а смеам на Лука да му давам веке цреши, јагоди и сл. така???

Непосредна врска до пораките: 193
28.4.2009 11:13:02   
Anushka
1 god. i 4 mes. taka? Definitivno smees. Samo vnimatelno, edno po edno, malku po malku.
Vistinska prikazna: dedo mi bil roden koga pra-baba mi bila 7mi.  Bil mnogu mal, go stavile vo svezo odrana koza (so krzno) od jagne i mu davale da shmuka slanina.
Bil 190 cm. i pocinat e na 82 god.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 194
28.4.2009 11:17:49   
mami
не не , далеку сме од тоа...Лука има само 11 месеци сега на први :)...а тоа кога ми раскажуваат како прабабами се породила на перење си ги допрала алиштата на река и си се вратила дома со бебето(баба ми) и после си отишла на косење, ми се многу убави...колку биле поиздржливи тогаш...и не само мајките туку и децата после тоа...дедоми почина со сите здрави заби на 85г. а јас на 25 веке немам триuser posted image user posted image user posted image а што ли ги чека нашите?

Непосредна врска до пораките: 195
28.4.2009 11:25:35   
Anushka
kojznae sto sum procitala za kolku e star Luka... togas, davaj mu samo creski. Pocekaj so jagotkite.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 196
28.4.2009 11:36:09   
mami
па од толку деца што ги спомнуваме овде, некое ке се измеша...ние сега кога бевме на супер ѕвезда имаше до нас една дада, се викаше Мила и имаше 3,5 години и јас фино лепо си ја помешав со Мартина на Елена и за малку што не ја прашав мајка и на Мила да не е она случајноuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 197
28.4.2009 15:44:42   
mami
епа дами мои  user posted image јас отидов да си го земам ѕверчето мало и да си одиме дома на фино ручече во 19ч user posted image user posted image user posted image user posted image па се читаме утре посабајле...имајте пријатен остаток од денuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 198
28.4.2009 21:15:49   
Палешка РР
Сите присутни ајде в кафанче да прославимеееееееееuser posted image  user posted image   user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 199
28.4.2009 21:31:34   
Еца
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 200
Страница:   <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

koga pocnavte so dohrana?
zzaa

koga pocnavte so dohrana?

na 4 meseci (43%)

na 5 meseci (33%)

na 6 meseci (24%)

Број на сите гласови: 84

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!