Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ааа тука си ја грешиш работата...мојот гинеколог ми кажа дека чајот од брусница се пие чист, без никакви додатоци, за да не го намалиш дејството на чајот...инаку еве ти пиј си чајче јас ќе си се напијам едно
Ако во Вашиот фрижидерот имате храна, на Вас имате облека, над главата имате кров, и кревет во кој ќе си легните, тогаш побогати сте од 75% жители на овој свет. Ако имате сметка во банка, пари во паричникот и нешто ситно во некое кутивче, спаѓате меѓу 8% најдоро стоечки луѓе на светот. Ако се Вашите родители сеуште живи, а покрај тоа се сеуште во брак, спаѓате меѓу Навистина ретките поединци. Ако ја читате оваа порака, Вие сте двојно благословени: Бидејки некој мислел на Вас и бидејки не спаѓате меѓу 2 милијарди луѓе кои не знаат да читата, а притоа имате и компјутер. Некој еднаш рекол: Работете како парите да не Ви се потребни. Сакајте како никој никогаш да не Ви нанел болка. Играјте како никој да не Ве гледа. Пејте како никој де не Ве слуша, живејте како да е Рај на Земјата. Во име на меѓународната недела на пријателство,пратете го овај е-маил на сите кои ги сметате за пријатели. Пратете ја оваа порака и разубавете нечиј ден. Ако не ја препратите никому, ништо нема да се случи. Но сепак ако ја пратите, можеби некому ке украдите една насмевка.
полошо здравје...ми иде да се фрлам од некој мост или да извршам убиство на некој дотичен ама ќе пројде...еве ке се начукам со кока кола и ке се затрпам со работа барем 8 саата да не мислам на неа
мами,мами,до кога да се нервираме за други,па мислам дека е навистина доста....а лугево како да се срекни кога ке им го расипат денот на друг,ова станало да се чудиш ама нема да ти дозволам денот да ти помине нервозно...не,не,овој убав прекрасен ден ке го искористиме за убави нешта,важи?
Мами пред тоа оди да видиш во поттикнувачки приказни едно видео,па ке се покаеш што си се пожалила на твојот живот,верувај ние сме благословени и многу срекни
Верувај секогаш кога ми е тешко,кога мислам дека сум проколната и бла,блаа,ке го погледнам ова видео,ке се изнаплачам и само ке си речам,што барам јас од животот,па јас сум благословена...насмевката на лице и навистина денот станува убав
има некој доброволец за брзнско на ова дождливиов ден...не ми се верува како е можно, за секој први мај да врне???навистина не ми се верува и неможам да си го објаснам
скара? на времево? не не маче...за ручек денес ми спремија грав откако се породив некако неможам да го смислам...па они ке си ручаат тоа а јас нешто од фрижидер а брзинско бидејќи имам 1 минута да седам пред компјутер пред да дојде Лука и да почне да пишува на тастатурата а мм срце го стега кога ќе го види како лупа по неа ...
pravam izlet na terasa. Eve sega ke ja "turam" skarata, mm e na rabota, jas so site deca i nivni devojki na kupce... utre treba da idam do Solun - Ikea, da mu kupime krevetce na bebeto! Kako si ti? Ako nesakas grav , dojdi na skara! Jas sum ok, ama mnogu lesno se izmoruvam, a uste rintam kako konj! Sepak, ova e Balkan i se' e na zenite.... Aj da ne se zalam, da ti kazam vic (posto utre idam za Grcka, a plus plava sum): "razgovaraat dve plavushi vo pnedelnik na rabota: - Kade beshe za praznikov ma? Drugava i vika: -auu, bev na Parastos. prvata i vrakja: eee, Grcka si e Grcka..."
Зошто денес никако да начекам во барот и скопското ми избега,а може ке ви голтнев на двете по една голтка ај да се надевам до вечер ке најдам некој да се дружиме