|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
29.4.2009 8:18:08   
Еца
Еве утрово не сум расположена за кафе,но затоа кој ке посака ке добие чај од брусница,со мед и лимонuser posted image Ви одговара,ако не да го донесам менито?user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 201
29.4.2009 8:27:19   
mami
ааа тука си ја грешиш работата...мојот гинеколог ми кажа дека чајот од брусница се пие чист, без никакви додатоци, за да не го намалиш дејството на чајот...инаку еве ти пиј си чајче јас ќе си се напијам едно
user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 202
29.4.2009 8:34:15   
Еца
user posted image е ова не го знаев,ама од следниот чај ке го имам на умuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 203
29.4.2009 9:45:20   
mami
Ако во Вашиот фрижидерот имате храна, на Вас имате облека, над главата имате кров, и кревет во кој ќе си легните, тогаш побогати сте од 75% жители на овој свет.
   Ако имате сметка во банка, пари во паричникот и нешто ситно во некое кутивче, спаѓате меѓу 8% најдоро стоечки луѓе на светот.
   Ако се Вашите родители сеуште живи, а покрај тоа се сеуште во брак, спаѓате меѓу Навистина ретките поединци.
   Ако ја читате оваа порака, Вие сте двојно благословени: Бидејки некој мислел на Вас и бидејки не спаѓате меѓу 2 милијарди луѓе кои не знаат да читата, а притоа имате и компјутер.
   Некој еднаш рекол: Работете како парите да не Ви се потребни.
   Сакајте како никој никогаш да не Ви нанел болка. Играјте како никој да не Ве гледа. Пејте како никој де не Ве слуша, живејте како да е Рај на Земјата.
   Во име на меѓународната недела на пријателство,пратете го овај е-маил на сите кои ги сметате за пријатели.
   Пратете ја оваа порака и разубавете нечиј ден. Ако не ја препратите никому, ништо нема да се случи. Но сепак ако ја пратите, можеби некому ке украдите една насмевка.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 204
29.4.2009 12:21:37   
mami
ми се јаде  user posted image некој доброволец да ми направи????user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 205
29.4.2009 12:32:06   
Anushka
aaaa, мами, треба да те поправиме. Еве тетка Анушка user posted image ке ти направи.... со домашно лепче и салатки....
а јас еден гооолем user posted image сладолед од Палма, може?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 206
29.4.2009 12:40:43   
mami
мммммм може
ајде ама сакам одмаuser posted image user posted image user posted image а може како десерт и мене еден голем сладолед?
леле ама ми се пријаде сега уф уф

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 207
30.4.2009 7:53:24   
mami
добро утро на сите..јас ке си го почнам денот тотално нездраво- со кока кола  user posted image па ако некој сака , бујрум

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 208
30.4.2009 8:01:36   
Еца
Добро утро мами,еве и јас пијам сокче,ама од крушаuser posted image како си ми денес?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 209
30.4.2009 8:10:22   
mami
 user posted image полошо здравје...ми иде да се фрлам од некој мост или да извршам убиство на некој дотичен user posted image ама ќе пројде...еве ке се начукам со кока кола и ке се затрпам со работа барем 8 саата да не мислам на неаuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 210
30.4.2009 8:14:45   
Еца
мами,мами,до кога да се нервираме за други,па мислам дека е навистина доста....а лугево како да се срекни кога ке им го расипат денот на друг,ова станало да се чудишuser posted image ама нема да ти дозволам денот да ти помине нервозно...не,не,овој убав прекрасен ден ке го искористиме за убави нешта,важи?user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 211
30.4.2009 8:17:13   
mami
да да... еве веќе си најдов работа а и ке земам сега да ја средам таа статијата за АПГАР збирот па ке ти ја пуштам по скајп да ја поставиш

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 212
30.4.2009 8:26:28   
Еца
Мами пред тоа оди да видиш во поттикнувачки приказни едно видео,па ке се покаеш што си се пожалила на твојот живот,верувај ние сме благословени и многу срекниuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 213
30.4.2009 8:33:22   
mami
леле го видов
ти пишав...уф ама си се изнаплакав, срека немам уште никој во канцеларија

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 214
30.4.2009 8:37:18   
Еца
Верувај секогаш кога ми е тешко,кога мислам дека сум проколната и бла,блаа,ке го погледнам ова видео,ке се изнаплачам и само ке си речам,што барам јас од животот,па јас сум благословена...насмевката на лице и навистина денот станува убавuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 215
1.5.2009 13:47:27   
mami
има некој доброволец за брзнско user posted image на ова дождливиов ден...не ми се верува како е можно, за секој први мај да врне???навистина не ми се верува и неможам да си го објаснам

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 216
1.5.2009 13:54:55   
Еца
Почни да верувашuser posted image а зошто кафето ти е брзинско?Да не одиш на скара некаде?user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 217
1.5.2009 15:19:13   
mami
скара? на времево? не не маче...за ручек денес ми спремија гравuser posted image откако се породив некако неможам да го смислам...па они ке си ручаат тоа а јас нешто од фрижидерuser posted image а брзинско бидејќи имам 1 минута да седам пред компјутер пред да дојде Лука и да почне да пишува на тастатурата а мм срце го стега кога ќе го види како лупа по неаuser posted image ...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 218
1.5.2009 15:32:45   
Anushka
na site prisutni devojki im go cestitam Denot na trud(nite)ot so edna ladna krigla Skopsko i pesnata "Otisho si, ni sarmu nisi pojeo" user posted image  !

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 219
1.5.2009 15:34:20   
mami
user posted image user posted image user posted image за изборот на песната...како си ти Анушке денес?не одите некаде надвор од скопјево?

Непосредна врска до пораките: 220
1.5.2009 15:47:52   
Anushka
pravam izlet na terasa. Eve sega ke ja "turam" skarata, mm e na rabota, jas so site deca i nivni devojki na kupce...
utre treba da idam do Solun - Ikea, da mu kupime krevetce na user posted image bebeto!
Kako si ti? Ako nesakas grav user posted image , dojdi na skara!
Jas sum ok, ama mnogu lesno se izmoruvam, a uste rintam kako konj! Sepak, ova e Balkan i se' e na zenite....
Aj da ne se zalam, da ti kazam vic (posto utre idam za Grcka, a plus plava sum):
"razgovaraat dve plavushi vo pnedelnik na rabota: - Kade beshe za praznikov ma? Drugava i vika: -auu, bev na Parastos.
prvata i vrakja: eee, Grcka si e Grcka..."user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 221
1.5.2009 15:51:56   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ме изнасмеа бе..алал да ти е..убаво да си поминете, ете мене веќе ме викаат доле...купете му убаво креветче на бебето и еден тон играчкиuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 222
1.5.2009 17:37:06   
Еца
Зошто денес никако да начекам во баротuser posted image и скопското ми избега,а може ке ви голтнев на двете по една голткаuser posted image ај да се надевам до вечер ке најдам некој да се дружимеuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 223
1.5.2009 17:48:57   
mami
еве, се начекавме конечно...ајде на по едно пивцеuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 224
1.5.2009 17:51:19   
mami
user posted image user posted image user posted image уште едно девојче а??/супер...браво...а неможеникако да му дадеш предлог на кумот или ептен е старомоден user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 225
Страница:   <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Заведување......
daki

како го заведовте вашиот сопруг, дечко, мувач????

* со шмекање (29%)

* со мини (3%)

* со смешкање (30%)

* со незаинтересираност (21%)

* со танцување (4%)

* со нападлив секс (14%)

Број на сите гласови: 73

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!