Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ме нервира зошто он кога е болен јас го пазам и чувам и се, а јас сега затната цела, едвај стојам и не му тенува ни да измие садови или недај боже да стави омекнувач во машината...до кога со тоа- Па што не кажеш? Аман веќе. кога ке го слушнам тоа ми доаѓа да вриштам
Е и мм со тоа се вади цело време - Ти кажи само злато, одма јас - па вчера кога сум му наредила, те ова, те она, ми се смачи од зборување, такви се мами сите, донт сикирики
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
mi treba gooolemo. Poslke site neprospieni noki. Inaku kerka mi ne saka da spie vo s\krevetce, saka so nas vo krevet i toa vrz mene. Sto da pravam,??? So denovi sum nenaspana
фаза е, ќе помине вчера не ме позна на семафорот, нели? во парк
Не сме оздравеле, овие денови бевме на дренажа во Козле, утре докторката ќе ја слуша, ако не и се допадне каква е ситуацијата, ќе не задржат со Мила. леле многу е мала 7 месеци, ќе ја боцкаат во глава, цел ден сум потресена и се плашам утре што ќе ми каже др. Во 12 треба да сме во Козле, ако не ви пишам до вечерта, да знаете дека не сместиле,
Друштвото на рр секогаш ми дава сила, има тука многу енергија, инаку Мартина е подобра, за неа докторката рече дека нема пробелм, нема да спушти, ама кај Мила е проблемот уф луѓе многу сум вознемирена
Верувам дека си вознемирена, пред неколку месеци моја пријателка имаше ист проблем со синчето и беа во Козле неколку дена, но сепак на крај се беше добро.
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.