Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Од што сакаш Еника Ја наполнав масата за кој што сака и колку сака да си земе Напиј се нешто, ќе се рассониш и тоа како Ти да не частиш за дипломата на Лука и за веридба/свадба во скоро време
Фала ти пенелопа, што поскоро и тебе да ти е вратка, па да наздравиме тука на нашата мила РР Потоа и за 1 и се по ред и кај тебе и кај сите нас. Другарка ми не е вработена. Со големо нетрпение ја чекаше оваа диплома за да си ја бара среќата и да се вработи некаде со неа. Имаше кажано дека ќе оди и на докторски студии. Толку е цврста, борбена, и' се восхитувам. Дотука стигна сама, без човек до неа - дечко, сама се мотивираше, поддржуваше. И' пуштам рака. Јас не можам така... Многу блиска другарка ми беше (минато време, зашто сега веќе нема што да бара во Бт, ќе ни се разидат патиштата ), многу ми се има најдено, како родена сестра. Многу ми недостига... Можеби ќе ни се вкрстат пак патиштата и ќе ни се поклопат правците, никогаш не се знае што носи животот.
Фала ти пенелопа, што поскоро и тебе да ти е вратка, па да наздравиме тука на нашата мила РР Потоа и за 1 и се по ред и кај тебе и кај сите нас. Другарка ми не е вработена. Со големо нетрпение ја чекаше оваа диплома за да си ја бара среќата и да се вработи некаде со неа. Имаше кажано дека ќе оди и на докторски студии. Толку е цврста, борбена, и' се восхитувам. Дотука стигна сама, без човек до неа - дечко, сама се мотивираше, поддржуваше. И' пуштам рака. Јас не можам така... Многу блиска другарка ми беше (минато време, зашто сега веќе нема што да бара во Бт, ќе ни се разидат патиштата ), многу ми се има најдено, како родена сестра. Многу ми недостига... Можеби ќе ни се вкрстат пак патиштата и ќе ни се поклопат правците, никогаш не се знае што носи животот.
Уште еднаш за неа...само мислам дека сепак човек се чувствува нецелосно исполнет без својата посилна половина...и посакува успех и на тоа поле! Само напред
Добро ни дојде, со нас во секое време ќе имаш убава дружба. Супер што ни се шири кругот на нашата РР и има и девојки и жени и од соседните земји Повеќе луѓе = поголема забава
Фала ти уште еднаш. Ќе видиме какво е чувството и ние кај и да е За тоа другото, во право си. Каде и да е и што и да е човек, кога ја нема љубовта од другата половина до него не е целосен. Но млада е, шармантна, образована, надежна, духовита, ќе си најде сродна душа, сигурна сум. Ретко доаѓаат сите нешта во животот истовремето, а и поубаво е кога се доаѓа постепено, а навремено.
acudesa фала за кафето, изгледа навистина убаво и вкусно Јас пред малку пиев турско кафе, т.е. наше македонско, и нашето не е за фрлање Голем поздрав до тебе
Сум го изоставила постот на кој коментирав ненамерно...
It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.